Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 933.
-
Λίγο χάθηκε το νόημα νομίζω... Στο φόρουμ υπαρχει κόσμος που δίνει βοήθεια κ κόσμος που ζητά βοήθεια... Αν δεν μπορεί κάποιος την συγκεκριμένη στιγμή να βοηθήσει δεν νομίζω ότι είναι κακό. Όπως επίσης κ εγώ που δεν έχω ιδέα πως θα φτιαξω το κινητό όπως θέλω, θα ρωτήσω κ οπότε καταφέρω να βγάλω άκρη έβγαλα με τις απαντήσεις. Δεν γίνονται με πίεση αυτά τα πράγματα. Συγχωρέστε με που πετάχτηκα σαν την σ******@ Αλλά πάμε λίγο πιο χαλαρά! Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
RE:
gvoi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “Το τρακινγκ είναι ακίνητο από 29/11 που δόθηκε...” Από 28/11 κουνηθηκε 3/12.. Στειλτους κανένα 3-4 μηνύματα να νιώσουν ότι τους παρακολουθείς κ να σου πουν τι γίνεται Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
RE:
gvoi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “@gvoi μου δίνεις ελπίδες... ευχαριστώ!!! Μακάρι να το έχω πριν τις γιορτές!!!” Εριξα κ κάτι γραπτά μπινελικια βέβαια Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
Ίδια ιστορία με τον top one, μία εβδομάδα μου έλεγαν αύριο στέλνουμε και μετά από μία εβδομάδα ζήτησα ακύρωση και refund αφού μου είπε ο κινέζος "Α δεν έχουμε ! Σε δέκα μέρες!Αν θες έχουμε το χρυσό τώρα". Μετά από συζήτηση με τον @takisfrag είδαμε ότι το refund από Άλι γίνεται σε 15 εργάσιμες περίπου οπότε παραπάνω από την διαθεσιμότητα του τοπ. Άρα είπα να περιμένω κ έστειλα ένα μέιλ με πολλά ωραια μπινελικια... Δύο μέρες μετά έλαβα τρακινγκ DHL. Κ όταν Ρώτησα πως κ έτσι κ που το βρηκατε μου απ…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
gvoi - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠοια είναι ή σωστή ώρα??? Ελλάδας ή Κίνας??? Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
Hello dear friend, MI5S 64GB dark grey is in stock now which can be ship out within 1-2 days, Did you meant "EU express" to your country?? duties issue will be solved by logistcial postal company, we will not worry about it, and the delivery time is about 13-15 working days, thx Best regards Vivian Website:vickmall.com Αυτά πριν λίγες μέρες.. το έγραψα κ σε άλλο νήμα. Το κόστος γύρω στα 20$ Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
RE: RE:
gvoi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “ Προφανώς θα σου έστειλε αυτό που ζήτησες, ειδάλλως τι ; Λες να σου στείλει τίποτα άσχετο ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το Σάββατο που σιχτιρισα τους λέω τι εχεις να μου στείλεις τώρα.. κ απαντάει τώρα έχω μόνο το χρυσό. Grey σε δέκα μέρες. Και Δευτερα μου στέλνει πακετο. Α πες μου εσύ τί μου έστειλε!! Αχαχαχαχα Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
Λοιπόν, έστειλα μαιλ στην βικ για την τελευταία μέθοδο αποστολής κ η απάντηση είναι "Hello dear friend, MI5S 64GB dark grey is in stock now which can be ship out within 1-2 days, Did you meant "EU express" to your country?? duties issue will be solved by logistcial postal company, we will not worry about it, and the delivery time is about 13-15 working days, thx Best regards " Οπότε πιθανόν κ αυτοί να ξύπνησαν κ να κάνουν τα ιδια με τον τοπ από Άλι. Βέβαια με τον τοπ ή εμπειρία μου είναι πολύ μ…