Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • Ο/H baiosss έγραψε:

Σε mi5s ποιο twrp χρησιμοποιείτε παιδιά? Το 3.0.2 που έχει ένα κεφάλι εξωγήινου στην αρχή?

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Στο plus αυτό είχε. Στο s σκετο περιμένω την έγκριση για να το κάνω και να σου πω
    • Ο/H derveni έγραψε:

Ο/H baiosss έγραψε:

Η Xiaomi έρχεται επίσημα στην Ελλάδα; [Αποκλειστικό] | Techblog.gr

Λέτε?

Αυτοί στο Techblog.gr Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάνουν διασπορά ψευδων να το πω ας το πω και έτσι, για τον απλό λόγω ότι καμία εταιρεία για να πουλήσει εντός της Ε.Ε. ισχύουν κάποιες προϋποθέσεις. Και για να δέσει το γλυκό του κατά φαντασία έγκυρου blog λέει της χωρίς να γνωρίζει την νομοθεσία, και στο τέλος αφήνει και το υπονοούμενο να μην ισχύει.
      Στα σχόλια κάποιος αναφέρει ότι υπάρχει στην Πολωνία, κάτι που ισχύει και μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε μπαίνοντας απλά στο mi.com/pl . Συνεπώς γιατί όχι και Ελλάδα ; Προφανώς με κάποιο συνεργάτη.
      Θα ήθελα να μου εξηγήσεις πάντως ποιο πρόβλημα εντοπίζεις με την νομοθεσία, γιατί εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο και δεν μπορώ να φανταστώ και κάτι αξεπέραστο για να μην μπει η εταιρεία στην Ε.Ε.
      Σε κάθε περίπτωση είναι λογικό επακόλουθο η εταιρεία να θέλει να επεκταθεί και εκτός Κίνας.
    • Ο/H gto έγραψε:

Ο/H derveni έγραψε:

Ο/H baiosss έγραψε:

Λέτε?

Αυτοί στο Techblog.gr Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάνουν διασπορά ψευδων να το πω ας το πω και έτσι, για τον απλό λόγω ότι καμία εταιρεία για να πουλήσει εντός της Ε.Ε. ισχύουν κάποιες προϋποθέσεις. Και για να δέσει το γλυκό του κατά φαντασία έγκυρου blog λέει της χωρίς να γνωρίζει την νομοθεσία, και στο τέλος αφήνει και το υπονοούμενο να μην ισχύει.
      Στα σχόλια κάποιος αναφέρει ότι υπάρχει στην Πολωνία, κάτι που ισχύει και μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε μπαίνοντας απλά στο mi.com/pl . Συνεπώς γιατί όχι και Ελλάδα ; Προφανώς με κάποιο συνεργάτη.Θα ήθελα να μου εξηγήσεις πάντως ποιο πρόβλημα εντοπίζεις με την νομοθεσία, γιατί εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο και δεν μπορώ να φανταστώ και κάτι αξεπέραστο για να μην μπει η εταιρεία στην Ε.Ε.
      Σε κάθε περίπτωση είναι λογικό επακόλουθο η εταιρεία να θέλει να επεκταθεί και εκτός Κίνας.
      Είναι γενικότερη Νομοθεσία της Ευρωπαϊκή Ενωσης που αφορά την εισαγωγή και διαθεση προιόντων ουσιαστικά καταθετη φάκελο στις Βρυξέλλες, πρέπει για να πάρει την πιστοποίηση της Ε.Ε. να εναρμονίζεται με το Κοινοτικο Δίκαιο (η κατάθεση φακέλου είναι μερικά εκατομμύρια για να πάρεις την πιστοποίηση).
      Ουτε στης Η.Π.Α. αλλά ούτε στην Ε.Ε. προς το παρών επίσημα μπορεί να έρθει η xiaomi

Στην διεύθυνση που έδωσες ναι μεν παραπέμεπει σε xiaomi αλλά μετα κάτι σε σκρουτσομαγαζα είναι, να το επαναλάβω ότι δεν μπορεί επίσημα να έρθει ΠΡΟΣ το παρών στην Ε.Ε.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H derveni έγραψε:

Είναι γενικότερη Νομοθεσία της Ευρωπαϊκή Ενωσης που αφορά την εισαγωγή και διαθεση προιόντων ουσιαστικά καταθετη φάκελο στις Βρυξέλλες, πρέπει για να πάρει την πιστοποίηση της Ε.Ε. να εναρμονίζεται με το Κοινοτικο Δίκαιο (η κατάθεση φακέλου είναι μερικά εκατομμύρια για να πάρεις την πιστοποίηση).Ουτε στης Η.Π.Α. αλλά ούτε στην Ε.Ε. προς το παρών επίσημα μπορεί να έρθει η xiaomi

Στην διεύθυνση που έδωσες ναι μεν παραπέμεπει σε xiaomi αλλά μετα κάτι σε σκρουτσομαγαζα είναι, να το επαναλάβω ότι δεν μπορεί επίσημα να έρθει ΠΡΟΣ το παρών στην Ε.Ε.

Δεν βρίσκω κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα σε αυτό που γράφεις. Η ΕΕ είναι μια τεράστια αγορά που δικαιολογεί τα μερικά εκατομμύρια που ζητάει (προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητήσω) και η Xiaomi σίγουρα μπορεί να τα δώσει προκειμένου να μπει στην αγορά αυτή.
      Σε κάθε περίπτωση θα το δούμε μέσα στον επόμενο χρόνο. Αν ισχύει πάντως, μόνο καλό θα μπορούσε να είναι στο θέμα της εξυπηρέτησης.
    • Ο/H derveni έγραψε:

Ο/H gto έγραψε:

Ο/H derveni έγραψε:

Ο/H baiosss έγραψε:

Λέτε?

Στα σχόλια κάποιος αναφέρει ότι υπάρχει στην Πολωνία, κάτι που ισχύει και μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε μπαίνοντας απλά στο mi.com/pl . Συνεπώς γιατί όχι και Ελλάδα ; Προφανώς με κάποιο συνεργάτη.Θα ήθελα να μου εξηγήσεις πάντως ποιο πρόβλημα εντοπίζεις με την νομοθεσία, γιατί εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο και δεν μπορώ να φανταστώ και κάτι αξεπέραστο για να μην μπει η εταιρεία στην Ε.Ε.
      Είναι γενικότερη Νομοθεσία της Ευρωπαϊκή Ενωσης που αφορά την εισαγωγή και διαθεση προιόντων ουσιαστικά καταθετη φάκελο στις Βρυξέλλες, πρέπει για να πάρει την πιστοποίηση της Ε.Ε. να εναρμονίζεται με το Κοινοτικο Δίκαιο (η κατάθεση φακέλου είναι μερικά εκατομμύρια για να πάρεις την πιστοποίηση).
      Ουτε στης Η.Π.Α. αλλά ούτε στην Ε.Ε. προς το παρών επίσημα μπορεί να έρθει η xiaomi

Έριξα μια ματιά στο site, και είδα σαν συνεργάτη την komputronic, είναι μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών με πολλά φυσικά καταστήματα σε όλη την Πολωνία. Επίσης το allegro είναι ας πούμε το Amazon της χώρας. Δεν είναι απλά σκρουτζομαγαζα με την έννοια που τα ξέρουμε εμείς εδώ.
      Αν και τα άρθρα του techblog για εμένα έχουν ίδια βαρύτητα με άρθρα της espresso, το συγκεκριμένο δεν είναι καθόλου απίθανο.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    • Λιγο προσοχή στις παραθέσεις! Γίνεται δυσανάγνωστο το θεμα!

Και εγώ πιστεύω πως είναι αρκετά δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο αλλά όχι ακατόρθωτο! Πολλές εταιρίες του χώρου έχουν κάνει το βημα και η συγκεκριμένη συνεχώς μας εκπλήσσει. Ο χρόνος θα τα δείξει όλα ;)
    • Ο/H geomos έγραψε:

Αν και τα άρθρα του techblog για εμένα έχουν ίδια βαρύτητα με άρθρα της espresso....
      Γουστάρω συγκριτικό!!!! :thumbsup:
      ...με την espresso να κερδίζει στα σημεία! :D
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Και φύγαμε λίγο από το τοπικ παιδιά

Μιλάμε για κάτι γενικό και όχι για τα mi5s και mi5s plus
    • Καλημερα σε ολους. Για να ειμαστε και λιγο on topic ;) ηθελα με την σειρα μου να σας ρωτησω αν σε μαυρο το εχει παρεις κανεις η εστω αν το εχει παραγγειλει σε
      μαυρο χρωμα το mi5s και το περιμενει να του ερθει μιας και με ενδιαφερει ωστε να μαθουμε μια γνωμη πως ειναι κλπ γιατι πολυ ασπρο ειχε πεσει βρε παιδια...!!! :S
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Αν και νομίζω είσαι του gemini εσύ (άλλο κινητό) το ερώτημα σου παραμένει ον τόπικ :lol: :lol: :lol: :thumbsup:
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλημερα σε ολους. Για να ειμαστε και λιγο on topic ;) ηθελα με την σειρα μου να σας ρωτησω αν σε μαυρο το εχει παρεις κανεις η εστω αν το εχει παραγγειλει σε
      μαυρο χρωμα το mi5s και το περιμενει να του ερθει μιας και με ενδιαφερει ωστε να μαθουμε μια γνωμη πως ειναι κλπ γιατι πολυ ασπρο ειχε πεσει βρε παιδια...!!! :S

Εγώ περιμένω. Ποιο πάνω έχω βάλει φωτογραφία αν θέλεις. Αν όχι σε 15-20 μέρες
    • Διαφήμιση
    • @geozn8 μόλις έλαβα μνμ ότι το πακέτο μου είναι στην μετεπιβίβαση στο Gatwick. Οπότε ως το τέλος της εβδομάδας ευελπιστώ ότι θα λάβω κουτί κ θα εχει μέσα mi5s dark grey κ θα έχω φωτογραφίες.
      Α να δούμε!!

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου