Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-179 από 179.

• ¨έχοντας απίστευτα θετικές εντυπώσεις από την XTRV 6.11.10 , ειλικρινά ανυπομονώ να βγει αυτή η stable. παρεπιπτόντως ... θα πάρει Μarshmellow το Redmi 3 note με αυτήν την rom ή είναι απλά τυχαίο γεγονός το ότι όσες ανέβηκαν μεχρι στιγμής είχαν ήδη αυτήν την έκδοση android?

• Παράθεση από cotiric1981: “καλησπερα παιδιά συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά... έβαλα την παραπάνω ρομ σε redmi note 3 hennessy και έχω ένα θέμα.με το μεσεντζερ δν στέλνει φωτο... Έχει κάποιος άλλος το παραπάνω πρόβλημα ” Μόλις είδα το post σου, μπήκα να τσεκάρω στο δικό μου διότι δεν είχα στείλει καμια φωτο μέσω messenger από την στιγμή που εγκατέστησα αυτήν την XTRV. Σε μένα στέλνει κανονικά και φωτο και μικρά βιντεο

• Παράθεση από matzanas: “Εχω RN3 pro εχω την τελευταια ρομ και δεν μπορω να συνδεθω στο 0.facebook.com Ουτε με πιο παλια ρομ μπορουσα εχει αντιμετωπισει καποιος αυτο το προβλημα? ” Αν εννοείς ότι δεν μπορείς να συνδεθείς μέσω του πλοηγού της rom, έχω κι εγω το ίδιο πρόβλημα. Αναγκάστηκα να βάλω το facebook app από το playstore το οποίο μου ρουφάει την μπαταρία (σε Remi 3 Note (hennessy))

• Παράθεση από kostakislarisa: “Το Bluetooth και πάλι αργεί να ενεργοποιηθεί και από την εφαρμογή τηλεχειριστήριο χάθηκαν ομως όλα τα αποθηκευμένα χειριστήρια που είχα. ” Πριν 3-4 rom μου είχε εξαφανιστεί κι εμένα . Πήγα στο xiaomi market και πληκτρολόγησα IR remote και μου έβγαλε Update για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Προφανώς υπήρχε κάπου στο κινητό και δεν είχε εμφανιστεί το εικονίδιο. Δοκίμασε μήπως σου κάνει κι εσένα το ίδιο αλλιώς πάτα download ελπίζοντας ότι δεν θα σου το βγάλει με κινέζικα …

• Ο εχθρός του καλού forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23415/ίναι το καλύτερο.... Προχθές βράδυ έβαλα την προηγούμενη XTRV (6.11.3) και είχα εντυπωσιαστεί με την διαχείριση της μνήμης σε Redmi 3 Note (hennessy) 2GB. Σήμερα το πρωί στις 8μιση πέρασα αυτήν την XTRV 6.11.10 κι εκτος απο την ακόμα καλύτερη διαχείριση μνήμης, παρατηρώ και σημαντική βελτίωση στην κατανάλωση της μπαταρίας παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν 5 ώρες (από 82% σε 69% κάνοντας επαναφορά αντιγράφου επαφών, εφαρμογών , εικ…

• Καλησπέρα. Έφυγα από την GTV και πήγα στην XTRV με clean install και όλα πήγαν ως συνήθως απροβλημάτιστα σε Redmi 3 Note 2GB (aka hennessey). Παρατήρησα ευχάριστα, σαφώς καλύτερη διαχείριση RAM σε σύγκριση με τις τελευταίες 5 GTV, τις 2 Thunder και τις stable 8.0.1 και 8.0.2 . Από μπαταρία δεν έχω άποψη ακόμα ... ούτε 24ωρο δεν έχω κλείσει. το wifi μόνο κάνει 5-6 δευτερόλεπτα να συνδεθεί από την στιγμή που το ενεργοποιώ αλλά αυτό δεν είναι θέμα.

• Έχω ήδη περασμένη τη GTV 6.11.3 σε hennessy και σκέφτομαι να περάσω την XTRV που ανέβηκε πριν λίγο. @gkalen Υπάρχει πιθανότητα να βγάλετε νεα GTV ή XTVR οπως κανετε τα σαββατοκύριακα για αυτό το μοντέλο? Ρωτάω για να μην κανω 2 φορες σε 2 μέρες καθαρό install κι επαναφορά αρχείων απο το cloud. Οσο να'ναι... τρωει αρκετό χρόνο μαζί με την εγκατάσταση και το καρδιοκτύπι για πιθανη αποτυχία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Επειδή όταν βγαίνει κάτι καινούργιο , 'μυρμηγκιάζουν' τα δάκτυλα μου και θέλω να το δοκιμάσω, μέσα στη βδομάδα που πέρασε πέρασα από την προηγούμενη GTV, στην πιο πρόσφατη THUNDER του gkalen και πριν 2 ώρες σε αυτήν την GTV 6.11.3 . Σε Redmi 3 Note 2GB. Όλα , ως συνήθως , πήγαν απροβλημάτιστα. Πάντα κρατάω αντίγραφο στο cloud, πάντα κάνω factory reset και πάντα κάνω επαναφορά στο τέλος του τελευταίου μου αντιγράφου από το cloud. Μέχρι στιγμής δεν παρατήρησα κάτι 'παράξενο' ή να μην λειτουργεί κα…

• Σε Redmi 3 Note 2GB , επιβεβαιώνω ομαλή εγκατάσταση. Οι ρυθμίσεις λειτουργούν και τα Θέματα είναι στα Ελληνικά. Για την διάρκεια της μπαταρίας ... θα δούμε από βδομάδα. άσχετο αλλά θα επιθυμούσα να έβλεπα μελλοντικά σε αυτές τις rom, την δυνατότητα επιλογής Recovery και Fastboot που έχει η stable 8.0.2 Thunter όταν πατάς το Power button

• Επιβεβαιώνω κι εγώ την ομαλή μετάβαση απο GTV 6.9.29 σε GTV 6.10.20 σε Redmi 3 Note (2 GB) με συνολικο χρόνο εγκατάστασης 4 λεπτά και μέγεθος της ROM στα 778 MB. Μετά τα αρχικά lagαρισματα , ολα δουλευουν ρολοι. Μπράβο σε όλους σας Υ.Γ. αν μπορει κάποιος χριστιανός/ή να μου πει , εστω σε μηνυμα, πως να ξεφορτοθω αυτό το ρημάδι το 'δακτυλιδι' που γραφει από κάτω του 'μισό λεπτό' που μου εμφανίζεται ΚΑΘΕ φορά που βγαίνω απο μια εφαρμογή. Μου εμφανίστηκε όταν μπηκα στις επιλογες για προγραμματιστες…

• Επιβεβαιώνω ομαλή εγκατάσταση σε Redmi 3 Note 2GB MTK. Ολα δείχνουν να δουλευουν ρολοι μέχρι στιγμής Ευχαριστώ πολυ τους developers

• ενημερωνω κι εγω με την σειρά μου ότι η μετάβαση απο 6.8.11 σε 6.8.25 πήγε απροβλημάτιστα σε Redmi 3 Note 2GB. Όλα δουλευουν ρολόι π.χ. συγχρονσμος με mi cloud, led ειδοποιησεων κλπ. Ενα πραγμα που παρατήρησα είναι η επικάλυψη γραμμάτων όταν , πηγαινοντας στην οθόνη που κλεινουμε τις εφαρμογες και σέρνοντας το Greenify προς τα κάτω για να εμφανιστει το λουκετάκι κλειδώματος, επικαλύπτονταν οι λεξεις 'Κλειδωμα' και 'Πληροφορίες' και αντίστοιχα 'Ξεκλειδωμα' και 'Πληροφορίες' . Ένα μόνο πράγμα που …

• καλησπέρα σε όλους/όλες την κατέβασα Κυριακή 07/08 σε redmi 3 note 2GB και αφού έκανα wipe cache & dalvik την πέρασα. Έμεινε κολλημένο στο Mi logo κατά την διάρκεια της εγκατάστασης 7 λεπτά μέχρι να πρωτοανοίξει. Στην αρχή είχα κάμποσα - αναμενόμενα - lagαρίσματα και μου πήρε γύρω στο 25λεπτο να επαναφέρω/συγχρονίσω τις επαφές/φώτος/εφαρμογές από το Mi cloud. Προσωπικά, τα leds δουλεύουν κανονικά αφότου τα ενεργοποίησα. Από πλευράς κατανάλωσης μπαταρίας , επειδή τις πρώτες 2 μέρες το 'ρήμαζα' με…

• @NasDriver @lallasgr 1000 ευχαριστω για την καθοδηγηση και τους οδηγούς που φτιάξατε για ολους μας τα καταφερα !!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17243/ @arist1976 ειχες απολυτο δικιο. Τα καταφερα στον δικο μου 32-μπιτο υπολογιστή με windows 10. Αυτο που εφταιγε και δεν προχωρουσε η ολη διαδικασία ειναι η συγκεκριμενη usb θυρα που χρησιμοποιουσα. Μολις αλλαξα θυρα , ολα τρέξανε ρολοι. Preloader δεν ξετικαρα , διοτι δεν ειχα δει στα σχόλια του συγκεκριμενου τοπικ να οναφερουν προβλημ…

• Παράθεση από NasDriver: “ΟΚ...σωστοί οι οδηγοί για την συσκευή σου Χωρίς έγκριση για official unlock bootloader δεν μπορείς να βάλεις την ελληνική ρομ. Kαι χωρίς official rom δεν μπορείς να κάνεις unlock bootloader. Κάνα λάπτοπ από κάποιον γνωστό μόνο για το βήμα 2 τουλάχιστον δεν μπορεί να βρεθεί ? ” Δυστυχώς θα χρειαστω 64-bitα windows . Ειμαι στα sptools του 2ου βηματος και απλα το προγραμμα δεν κανει τιποτα (καμια μπαρα προοδου κοκκινη-κιτρινη-πρασινη) αφου φορτωσα τα σωστα .bin και .txt αρχ…

• @NasDriver forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17100/

• Παράθεση από NasDriver: “@instant_diver Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας Με την ρομ που έχεις τώρα, δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις bootloader για να βάλεις την ελληνική. Θα χρειαστούν μερικά βήματα πριν και συγκεκριμένα: 1. Κρατάς αντίγραφα από την συσκευή σου, φώτο, επαφές, βίντεο κτλ γιατί θα χαθούν όλα. 2. Θα πρέπει να βάλεις στην συσκευή πρώτα την official china developer για να ξεκλειδώσεις με με αυτόν το οδηγό Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για τ…

• Αγαπητοί συμφορουμίτες καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας ζητήσω εκ των προτέρων συγνώμη που θα ρωτήσω για πληροφορίες που ισως έχουν αναφερθεί σε αυτό το τοπικ και ισως και αλλού, αλλά δυστυχώς η ηλικία μου και η περιορισμένη αντίληψη μου σε τεχνικά θέματα δεν με βοηθάει ιδιαίτερα Αγόρασα πριν μήνες μέσω vickmall από την ευρωπαική τους αποθήκη το redmi 3 note 2GB ram κι έχει Έκδοση MIUI MIUI7.0 stable 7.0.19.0.0 (LHNCNCJ). Σε γενικές γραμμές ήμουν ευχαριστημένη αν εξαιρέσεις ότι έπρεπε να βάλω άλλο…

• A happy Vickmall customer welcomes you !!!! I ordered my Redmi Note 3 during your Chinese New Year from your eu warehouse , and it arrived in 2 days ! Thumps up