Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 595.
-
Ενημερωτικά το λεω η τελευταία miui v8.0.6.0 fastboot rom διορθώνει τα προβλήματα με τις κάρτες σιμ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ποτε δεν ειχα θεμα απο ΜΜ σε LL αυτη την στιγμη ειμαι σε miui v 7.5.3 η προηγουμενη ηταν dev global MM Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
venioni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Vendetta: “κατεβηκε η ρομ αλλα δεν βρισκει την συσκευει το MIFLASH(μεσολάβησε ενα restart στο pc). μπορω να κανω κατι για αυτό? Συγνώμη για τις ερωτήσεις μου αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. device manager το αναγνωριζει ως Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E Ουτε σε λειτουργεια fastboot μπαινει το κινητο απλα μολις το συνδεσω με usb αναβοσβηνει το κοκκινο led. =============== Νοε 21st 2016, 12:47am =============== επισης η μπαταρια μου ηταν στο 40% ειναι προβλημα αυτο? ” Λοιπον ακ…
-
RE:
venioni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MichalisK: “Καλησπερα. Σήμερα αποφισα να ακολουθήσω τον οδηγώ για να βάλω μία official rom προκειμένου να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα και να βάλω την ελληνική rom. Εφαρμόζοντας τον οδηγό έβαλα την china developer rom και όλα πήγαν καλά και ολοκληρώθηκε ή διαδικασία . Όταν όμως άνοιξε το τηλέφωνο και εκανα το σεταρισμα επαναφέροντας και το back Up που είχα ειδα ότι δεν αναγνωρίζει την sim ούτε στην 1η ούτε στην δεύτερη θέση. Είχε κανένας τέτοιο θέμα με αυτή την rom;” Περνά σε fastboot m…
-
Παράθεση από NasDriver: “Μα αυτό είναι το θέμα, δεν ξέραμε ότι έχεις καταφέρει να επιστρέφεις σε lollipop χωρίς να χάνεις ΙΜΕΙ Αν όντως ισχύει (δεν το αμφισβητώ αλλά θα πρέπει να υπάρξει επιβεβαίωση και από άλλους) θα "σώσεις" πολλούς που θέλουν να γυρίσουν πίσω σε lollipop ” Νομιζω οτι πρεπει να γινει και απο αλλους (moderetors) να επιβεβαιωθει και να γινει ενας οδηγος για επιστροφη απο MM σε LL.
-
Παράθεση από NasDriver: “Αφού το έχεις κάνει και δεν έχεις πρόβλημα γιατί δεν φτιάχνεις τον κατάλληλο οδηγό για "Ασφαλή επιστροφή σε Lollipop από Marshmallow για το Redmi Note 3 pro" ? Δεν έχουμε όλες τις συσκευές στα χέρια μας για να δοκιμάζουμε τα πάντα, εδώ πρέπει να "μπείτε" εσείς που κάνετε δοκιμές, όπως κάνεις τώρα και να δώσετε όλα αυτά που έχετε δοκιμάσει και όντως λειτούργησαν χωρίς προβλήματα προς τους υπόλοιπους Έχεις διαβάσει πόσα παιδιά την έχουν πατήσει με τα ΙΜΕΙ μετά από επιστροφ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από venioni: “Δοκιμαστε να μετονομασετε το αρχειο σε update.zip και δοκιμαστε ξανα, μηπως δουλεψει ετσι... ” Βλέπω προστακτική ... και μετα? Δεν είσαι σίγουρος? "Μήπως δουλέψει έτσι..." Και αν δεν δουλέψει?? Εσυ μια χαρα και ο άλλος να τραβάει τα μαλλιά του ... ” Νομιζω οτι κανεις λαθος...ειδη δοκιμαζουν και απ οτι ειδα και ειδες κατεβασαν την ROM 6.8.18 και προσπαθουν να την περασουν μεσω του update,δηλαδη για να καταλαβω το τηλεφωνο τους θα κολλησει επειδη τους ει…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από venioni: “Παράθεση από NasDriver: “ ” ” ΟΚ...έχεις δίκιο κι εγώ άδικο...μην ξεχάσει να αναλάβεις και την ευθύνη να του δώσεις οδηγίες πως θα ξανά βάλει τα ΙΜΕΙ και τις MAC address που θα χαθούν αν γυρίσει πίσω σε lollipop από marshmallow... ” Δεν προκειτε να χασει τιποτα... το εχω κανει απειρες φορες(redmi note 3 pro) το μονο που θα χασει απο ΜΜ σε LL ειναι να μην του διαβασει την δευτερη sim γι αυτο τον λογο για να μην χασει την δευτερη sim και δεν του την …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Προσοχή, αν αναβαθμίσεις σε νεότερη global developer, δηλαδή σε marshmallow μετά δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω σε lollipop !!!! ” Γιατί δεν μπορεί,ποιος το λέει αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από pavlidisc: “Ε και εγώ ξαναλέω ότι αυτήν την σήμανση δεν την έχω δει πουθενά. ΠΟΥΘΕΝΑ όμως. Σε καμία συσκευή που είχα έως τώρα. Just unlucky i guess...:-) Και εάν δεν έχει το συμβόλαιο της Cosmote την υπηρεσία αυτήν, δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άλλος πάροχος μπορεί να την έχει. Τέλος πάντων. Αυτά απο μένα. Εαν την έχει δει κάποιος αυτήν την ένδειξη ας την δείξει και σε μένα να δω πως είναι... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Απλα, στο ελλαδισταν παντα τελευ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Ανα έτσι! Αυτό ναι... οκ... αλλά σαν σήμανση δεν το εχω δει ποτέ. Γι'αυτο και ρώτησα πως κατάλαβε ο φίλος πιο πάνω ότι δεν λειτουργεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ξαναλέω εαν δουλευει θα σου δεχνει την ένδειξη volte η HD διπλα στην 4G ένδειξη... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Και πώς κατάλαβες ότι δεν λειτουργεί; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σου εμφανίζει την ένδειξη volte διπλα στο σήμα της σιμ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk