Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 274.

• Redmi Note 3 Pro (35 hours SOT!!!)

mrzoid - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Φίλε για να δεις το sot, πρέπει να πατησεις στο υλικό και μετά στην μπαρα που λεει οθόνη... Εκείνο ειναι το SOT... Αυτό που έβγαλες φωτο ειναι απλα η διάρκεια μπαταρίας από την τελευταία φόρτιση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κι εγώ είχα πρόβλημα στο να περάσω twrp σε Marshmallow official rom, το κατάφερα με αυτόν τον οδηγό τελικά... [Device Team] Flashing TWRP on MM - Unable to mount, Internal 0MB - Quick Fix! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από mtziris: “κλειδωμένο ” Πρέπει να βάλεις China Dev αν θυμάμαι καλά για να κλειδώσει 100% .....αλλά για ποιο λόγο να το έχεις κλειδωμένο?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mtziris: “Περασα fastboot rom global dev πάνω από ελληνική αλλά ο bootloader δεν κλείδωσε γράφει unlocked true critical unlocked true. Μήπως πρέπει να την ξαναπεράσω για να μην εχω κανένα θέμα?” Ο bootloader δεν κλειδώνει πάντα, απλά καλό είναι να κάνουμε ενα τσεκαρισμα μετά από κάθε φλασαρισμα για να είμαστε σίγουροι. Δε χρειάζεται να την ξαναπερασεις, εφ όσων ο bootloader σου ξεκλειδωθηκε με τον official τρόπο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @jimchalk Οι 2-3 πρώτες φορτισεις δεν πιάνουν ποτέ την μέγιστη διάρκεια της μπαταρίας.... Θα βελτιωθεί... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @nikostrex Αν το δει κάποιος από τη "συναισθηματική" πλευρά ναι, όντως αφήνει μια πικρή γεύση η μετάφραση από πλευράς xiaomi. Και πολύ πιθανόν κιόλας να είχαν βοήθειες για τη μετάφραση από τις ROM που μεταφράζουν τα παιδιά εδώ. Και προσωπική μου άποψη είανι ότι τουλάχιστον στην Ελλάδα, οι πωλήσεις της Xiaomi θα ήταν επιεικώς 50% κάτω αν δεν υπήρχε αυτό το φόρουμ. Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι και αυτοί που είτε δεν έχουν υπολογιστές για να κάνουν αναβαθμίσεις ή φλασαρίσματα κάθε φορά είτε δε…

• Παράθεση από jimchalk: “Παιδιά γενικά πόσο σας κρατάει το κινητό με μέτρια χρήση δηλαδή wifi κλήσεις και τέτοια ” Δεύτερη μέρα (48 ώρες δλδ) δε μου έχει βγάλει ποτέ. Συνήθως γύρω στις 30-35 ώρες μου βγάζει, αναλόγως τη χρήση πάντα. Παραπάνω δε μου έβγαλε ποτέ.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kosmasdel: “Αν το είχες φορτίσει πάνω από 90% ώστε να μηδενίσει ο μετρητής και δεν το έχεις ξαναβάλει στο ρεύμα ναι. Αλλά φαίνεται υπερβολικό πάντως.” Μόνο υπερβολικό? Απίστευτο θα έλεγα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mrzoid: “Global Dev 9.9.22 ” χαχαχα... 2019 δηλαδή; @takisfrag νομίζειςςςς..” Αμάν πια ένα λάθος να μην κάνουμε, αμέσως να μας φάτε... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους με καλά νέα γισ όσους δε θέλουν να σκαλιζουν το κινητό κάθε τόσο. Το τελευταίο update της Global Dev 9.9.22 είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά σε ποσοστό γύρω στο 100%. Όσο ψάχνω εδώ και κανένα μισαωρο δε βρίσκω κατι μη- μεταφρασμένο. Όλα αυτά τα γράφω με καλή πρόθεση, για να μη γίνει καμία παρεξήγηση... Καλό είναι να συνεχίσουμε την στήριξη στα παιδιά που δουλεύουν στις ελληνικές ρομ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από K4rMa: “Εκανα update το Playstore και μου το εμφανισε δευτερη φορα. Το εικονιδιο. Καμια επιστημονικη λυση για αυτο το παρανοικο σκαλωμα ;” Πως ακριβώς έκανες update το playstore? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ θα αναφέρω την πιο πρόσφατη σειρά που είδα και θα αρέσει σε όλους τους νοσταλγούς των 80`s... Stranger Things ....... Από εκεί και πέρα παρακολουθώ συστηματικά - The Walking Dead - Supernatural - Vikings και άλλες πολλές αλλά δεν τις αναφέρω επειδή δεν είναι κάτι το αξιοσημείωτο... απλά να περνάει η ώρα. Υ.Γ. : Υπέροχο θέμα, να ξεφεύγουμε λίγο και από τις σπαζοκεφαλιές των ROMS .....!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Billzness: “Παιδια μηπως γνωριζει κανεις και μπορει να με βοηθησει με αυτο? εχω μια εφαρμογη που θελω να χρησιμοποιησω που δεν τρεχει εαν η συσκευη ειναι rooted, μπορω με καποιο τροπο να κανω απλα το κινητο να φαινεται unrooted χωρις να περασω αλλη rom? η απλα να κλειδωσω το bootloader?” Αν θέλεις να κάνεις unroot, απλά από την εφαρμογή SuperSu, βρες την επιλογή "απεγκατασταση" και θα φύγει το ροοτ. Δε χρειάζεται αλλαγή ρομ για να φύγει το ροοτ. Επίσης μην μπερδεύεις το ροοτ με το ξ…

• RE:

mrzoid - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Πότε δεν ήμουν της φουστιας. Προτιμώ τα καθαρά και ντόμπρα πραγματα.” Βάλε καθαρή ζάχαρη :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υποθετικη ερώτηση

mrzoid - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@osalonikios Οι αστικοι μύθοι λένε οτι με ενα κουταλάκι ζάχαρη στο τεποζιτο, ξεμπερδεύεις με το μηχανακι!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υποθετικη ερώτηση

mrzoid - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@themakos66 Είμαι από τα άτομα που γίνονται χαλί να τα πατήσεις, ακόμα και αν δε σε ξέρω καλά... ΑΛΛΑ αν μου την φέρεις.... Δεν υπάρχεις για μένα πλέον. Στο παράδειγμα της βάρκας και του αχώνευτου, όχι απλά θα τον άφηνα, αλλά θα του την έλεγα κιόλας από πάνω... "Ας προσεχες, δε σε χάλασε που θα γίνεις ψαροτροφη παλιο@#&*κα κτλ κτλ". Η θα του έλεγα " μη φοβάσαι, τα σκ@τ@ επιπλεουν, κάποιος θα βρεθεί να σε μαζεψει" Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mrzoid - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από themakos66: “η πρόκληση είναι να κάνεις το καλό εκεί που σου είναι δύσκολο και ναι πάντα υπάρχει χώρος για τον 21ο έστω και εάν πρόκειται να δώσης την θέση σου , είναι πολύ απλό . Το θέμα αυτό είναι πολύ δύσκολο , για τους πρόσφυγες όπως εγώ ( ακόμα και μετά δύο γενιές ) , που αφήσαμε πίσω πάνω από έξι εκατομμύρια κατδικασμένους στον θάνατο και μάλλον το ερώτημα για εμένα δεν είναι εαν θα έπαιρνα ή ποιον θα έπαιρνα , αλλά πόσοι έμειναν πίσω και πως μπορούν αυτοί που γλιτωσαν να ζήσο…

• Παράθεση από Xoutas Lefteris: “καλησπερα θελω να ζητησω απο μαμα xiaomi unlock bootloader καποια στιγμη καπου ειχε παρει το ματι μου τη ακριβως πρεπει να γραψουμε για να μας δωση τον σχετικο κωδικο και επιδη δεν ειναι και καλυτερα τα αγγλικα μου αν μπορει να βοηθειση καποιος θα ειμαι ευγνωμων ” Εγώ έγραψα " Because I can...." Δε νομίζω να διαβάζουν την αιτιολόγηση του κάθε χρήστη....

• Παράθεση από Neszus: “Το μόνο το οποίο κάνει είναι να αναβοσβήνει ένα κόκκινο λαμπάκι όταν το βάζω να συνδεθεί στο PC και μου το εμφανίζει ως 900Ε. ” Διάβασα μια παρόμοια περίπτωση προχθές αν θυμάμαι καλά. Ο @geoanto555 έχει εμπειρία από ίδιο πρόβλημα, έχει επαναφέρει κινητό... Ελπίζω να βρείτε άκρη.

• Παράθεση από eti666: “Μόλις έπιασα στα χέρια μου το RN3 pro ” Καλορίζικο , να είσαι σίγουρος ότι μόλις τελειώσεις με τα φλασαρίσματα κτλ , θα σε εκπλήξει το τηλέφωνο (θετικά πάντα). Για τα υπόλοιπα, εφ` όσον μίλησε ο Lallas.gr , όλοι σωπαίνουμε.... (είναι ο γκουρού των οδηγών εδώ μέσα )