Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 928.
-
Παράθεση από giwrgosalim: “@billphone Φιλε μου με παρεξηγησες και αν και δεν μαρεσε το ύφος σου στην απάντηση σου δεν το συνεχιζω γιατί οι διαμάχες σε αυτό το νήμα περισσεύουν τις τελευταίες μέρες! Εγώ απλά προσπάθησα να βοηθήσω να αποφυγεις ενδεχόμενη "πατάτα", το τι καταλαβες εσυ...άλλο θέμα. Φιλικότατα! ” Και εμένα δεν μου άρεσε το ύφος σου αλλά το σταματάω και εγώ. Μεθαύριο θα είμαι για δουλειά Σκύδρα μπορεί να περάσω για καμιά μπυρίτσα να λύσουμε τις διαφορές μας!
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Μα όταν πληρώνεις 12€ για την συγκεκριμένη μέθοδο δεν νομίζω ότι είναι αρκετό να έχεις απλά μειωμένες πιθανότητες να περάσει τελωνείο. Αν είναι έτσι χίλιες φορές απλό ταχυδρομείο τζάμπα και αν περάσει πέρασε τουλάχιστον έπαιξα με τις πιθανότητες και ήταν και τζάμπα. Θες δλδ ν μου πεις ότι θα δώσεις τα 12 και δεν θα σε πειράξει να δωσεις αλλά 50 αν τύχει και κάτσει τελωνείο... ” Παράθεση από giwrgosalim: “Ααα τα λόγια ενός Κινέζου πωλητή που το μόνο που τον νοιάζει είνα…
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Μα όταν πληρώνεις 12€ για την συγκεκριμένη μέθοδο δεν νομίζω ότι είναι αρκετό να έχεις απλά μειωμένες πιθανότητες να περάσει τελωνείο. Αν είναι έτσι χίλιες φορές απλό ταχυδρομείο τζάμπα και αν περάσει πέρασε τουλάχιστον έπαιξα με τις πιθανότητες και ήταν και τζάμπα. Θες δλδ ν μου πεις ότι θα δώσεις τα 12 και δεν θα σε πειράξει να δωσεις αλλά 50 αν τύχει και κάτσει ” Ενδιαφέρομαι για το Xiaomi Redmi 4X Global Edition 3/32. Το έχει στα 119€ + 7€ για να αποφύγω το τελωνεί…
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Για να δεις αν ειναι 100% και ότι δεν στο είπαν για να σε ξεφορτωθούν ρωτάς αν σε καλύπτουν αν γίνει στραβή. Βέβαια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου πουν όχι, επειδή ως γνωστόν οι Κινέζοι δεν είναι και πρώτοι στο να δεσμεύονται... ” Δεν νομίζω ότι είναι στις υποχρεώσεις τους να πληρώνουν το τελωνείο το δικό μας. Εγώ τους ρώτησα με ποια μέθοδο έχω λιγότερες πιθανότητες. Αυτοί είπαν με priority direct mail. Το δέχομαι και είναι αρκετό. Και άλλοι θέλουν να πουλήσουν αλλά …
-
Παράθεση από billphone: “Παράθεση από zt654: “το priority direct mail του banggood θα μας γλιτώσει κανένα τελωνείο ή την κάτσαμε τελείως; ” Για αυτό κάτι; με ενδιαφέρει άμεσα.Έχω δει βέβαια και αυτό το οποίο καταγράφεται στα θετικά, απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός ” Παράθεση από zt654: “πάρε από banggood με priority direct. ” Επανέρχομαι... Έστειλα email στο Banggood και τους ρώτησα για τρόπο αποστολής με τις μικρότερες πιθανότητες για τελωνείο. Απάντηση: "Dear Bill, …
-
Καλή δουλειά και ...ψυχραιμία με τα σκλήκια!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από billphone: “Γιατί είναι δύσκολο το service να κολήσει ένα χαρτάκι πάνω στη συσκευή όταν το επιστρέψει που να λέει ποιο ήταν το πρόβλημα και ποιες επιδιορθώσεις - αλλαγές έγιναν; ” Η εμπειρία που είχα εγω, λέει ότι τα διάφορα τμήματα ενός κινεζο-μάγαζου μπορεί να είναι σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές. Σαν αποτέλεσμα είχε να μιλάνε αυτοί μεταξύ τους με email και κάποια πραγματα να μην επικοινωνούνται από το ένα τμήμα στο άλλο. Ενώ μιλούσα από την αρχή για DOA…
-
Παράθεση από Thracia: “@billphone Αν το έστειλαν σε συνεργάτη είναι λογικό! Σε lenovo στην εδώ αντιπροσωπεία η επικοινωνία ήταν με μυνήματα,το τηλέφωνο εκλέχτηκε,το ανταλλακτικό αναμένετε,το τηλ είναι έτοιμο για παραλαβή Οι κοπέλες στην εξυπηρέτηση δεν ξέρανε τίποτα! ” Εντάξει αλλά δεν έχω το δικαίωμα σαν πελάτης να γνωρίζω τι αλλαγές έγιναν στη συσκευή μου; Γιατί είναι δύσκολο το service να κολήσει ένα χαρτάκι πάνω στη συσκευή όταν το επιστρέψει που να λέει ποιο ήταν το πρόβλημα και ποιες επιδι…
-
Παράθεση από Nickleon: “Καλησπέρα παιδιά! Έχω ακούσει για καθυστέρηση του Μαλαισιανού ταχυδρομείου αλλά έχει κάποιος εμπειρία για πόσες μέρες μιλάμε? Γιατί έχω παραγγείλει 2 switch από το Gearbest και 50 μέρες μετά είναι ακόμα 2017-03-28 16:28 MALAYSIA, SEND ITEM ABROAD Υ.Γ: Για τα switch μπήκα να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα, με Mi5s με βλέπω να καταλήγω.... ” Μία παραγγελία δική μου μετά από 20 μέρες πάτησε Ελλάδα. (4/4 - 24/4) Κάπου εκεί έχω ακούσει και από άλλους το πολύ 30 μέρες Εσένα έχει ξ…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Μα μόνοοοοοο ??? Ζήτα κι άλλα και τα σώβρακα ” Σώβρακα κινέζικα; Ευχαριστώ δεν θα πάρω!!! Μου δώσανε τελικά 1000 πόντους και χθες έφυγε το ταμπλετάκι για Ελλάδα (με Malaisia όμως 30 μέρες στο νερό) Είμαι περίεργος να δω αν είναι το δικό μου τελικά μέσα... ή αν έκαναν καμιά παγαποντιά πάλι! =============== Μαι 16th 2017, 10:18am =============== Τους ρώτησα τι είχε το tablet και μου είπαν κάτι γενικό, ότι δεν φόρτιζε. Στην ερώτησή μου ποιο ήταν το πρόβλημα που επισκευάστηκ…