Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από george koukourakis: “ΑΓΟΡΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ REVOLUT ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ EBAY ΣΩΣΤΑ?ΜΕΣΩ PAYPAL Η ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ Η PAYPAL ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ? ” H revolut ειναι η λυση σε ολα μας τα προβλήματα Εφοσον φορτωσουμε τη revolut, τα λεφτα μας ειναι εκτος Ελλάδας και μπορούμε να ψωνισουμε απο οπουδηποτε, δεν υπαρχει κανενας περιορισμος.
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από flowin_through: “Δεύτερη φόρτιση στη revolut, έβαλα 350€ και μου κράτησε τα 11€... Τα λεφτά μπηκαν σε Λίρες. Εγω τα έστειλα σε ευρώ.. Τι πήγε στραβά και χρεωσε μάλλον τη μετατροπή; Το μόνο στοιχείο είναι ότι την τελευταία αγορα με revolut την εκανα με £ απο Αγγλία.. Επίσης το μηνιαίο όριο ήξερα ότι είναι 500€ το μήνα.. Τελικά είναι 15000€? ” είσαι σίγουρος ότι τα έβαλες στον λογαριασμό για τα ευρώ, γιατί έχει πλέον 3 λογαριασμούς , άλλον για λίρες άλλον …
-
Δεύτερη φόρτιση στη revolut, έβαλα 350€ και μου κράτησε τα 11€... Τα λεφτά μπηκαν σε Λίρες. Εγω τα έστειλα σε ευρώ.. Τι πήγε στραβά και χρεωσε μάλλον τη μετατροπή; Το μόνο στοιχείο είναι ότι την τελευταία αγορα με revolut την εκανα με £ απο Αγγλία.. Επίσης το μηνιαίο όριο ήξερα ότι είναι 500€ το μήνα.. Τελικά είναι 15000€?
-
Έχει την multi 5.12.17, που έχει ota αναβαθμισεις. Η ελληνική είναι βασισμένη στη multi και δεν έχει ενημερωσεις. Καλύτερα developer.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από flowin_through: “Προσοχή το vifocal δε στέλνει γνησια ” Σοβαρά;Πάντως απ ότι βλέπω και στο ebay από 20 ευρώ ξεκινάνε. ” Εγώ ο,τι έχω πάρει, μπαταρίες δλδ, οθόνη δεν έχω πάρει, ειναι πάντα imitation. Και ενα ζητημα με το mikey, εχω δύο, δε θυμαμαι αν ειναι γνησια, αλλα οταν τα βαζω με ρωταει αν ειναι ακουστικά ή mikey και αν και διαλεγω "mikey", αυτο το αγνοει και τα βλεπει σαν ακουστικα. Και ξερω οτι δεν ειμαι ο πρωτος που το λεω, αλλα δεν πιανει παντα το π…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από chrispre913: “Υπάρχει στο κινητό στις ρυθμίσεις της κάμερας απλά το γυρνάς πρώτα σε HD ” Το έχω σε full hd.Ποια ρύθμιση πρέπει να πειράξω ώστε να καταγράφει slowmotion? ” Σερνεις από αριστερά προς τα δεξιά και βγάζει τα slow motion και γρήγορη motion
-
Προσοχή το vifocal δε στέλνει γνησια
-
Παράθεση από aggelosd: “σε downgrade εκτός από καθάρισμα των cache πρέπει να κάνω και wipe data; ” Στην προηγούμενη σελίδα δεν τα λέγατε;
-
Ναι, είσαι καλά. Και απο τη στιγμή που η χρήση είναι τέτοια που κρατάει δυο μέρες, άρα η αυτονομία δε νομιζω να είναι το φλέγον ζήτημα. Επίσης κάτι μου λέει ότι δουλεύεις εφαρμογες που δεν κρατάνε ανοιχτή την οθονη (πχ ραδιόφωνο), άρα το 4h SOT είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερο.
-
Έχω παραλάβει εδώ και λίγες μερες εφεδρικη μπαταρία από το gearbest, (αναφέρει ότι είναι original, όμως είναι περίπου 2700mAh, σε βάρος είναι ίδια) δεν παρουσιάζει το φαινόμενο να μένει στο 100% για πολλή ώρα, αντίθετα κατεβαινει από το 100 αμέσως και συνεχίζει να πέφτει μέχρι το 90 πολύ γρήγορα (μπορεί σε 5 λεπτα ή ακόμα και χωρίς χρηση) και λιγότερο γρήγορα 90-82, μετά κανονικά. Battery calibration δεν εχει κανένα αποτέλεσμα. Επίσης φορτίζει αρκετά γρήγορα, ενώ δε δείχνει να βάζει πολύ μετά το…
-
Για την υγρασία πάντως υπάρχει βίντεο στην αρχη που κυκλοφόρησε που πέφτει σε γυαλα με νερό χωρίς να έχει σβήσει καν και δουλεύει κανονικά. Στο ίδιο βίντεο το ρίχνουν στο πάτωμα από το ύψος των ματιών με την οθονη και δεν παθαίνει τίποτα..
-
Παράθεση από efkolo: “Δύο φορές προσπάθησα να φλασάρω την hermes_GTV-5.11.26 από hermes_GTV-6.1.11 μόνο με διαγραφή Cache & Davlink και είχα απανωτά popup σφάλματα και δεν αναγνώριζε τις κάρτες SIM. RESTORE για να κοιμηθούμε και βλέπουμε αύριο. ” Τσάμπα θα προσπαθείς χωρίς clean install
-
Μηπως υπάρχει πουθενά σαν apk η εφαρμογή της μουσικης, αλλα των πρώτων εκδόσεων..; (θελω το περιβάλλον οπως ηταν, κοκκινο) Επισης δεν ξερω πώς γίνεται να εισακουστει η φωνή μου, πάντως θεωρω υπερβολικά χαζο να πρεπει να πιασεις το δεικτη απο κει που ειναι και να τον σειρεις πάνω στη μπαρα, όπου εχει μπαρα εξελιξης, πχ φωτεινοτητα, μουσικη.. και οχι να ακουμπάς οπουδήποτε θες πανω στη μπάρα. Δεν πιστεύω ότι ειμαι ο μοναδικός σ'αυτο..
-
Πέρνα καμιά πιο καινούρια (5.12.17), έχουν λυθεί αυτά, έχει πολύ καλό gps
-
Ναι, με το πρώτο πολύ εύκολα
-
Λοιπόν, με τη yeelight λάμπα είναι αδύνατον να σβήνεις το φως από μια εφαρμογή στο κινητό και να νικήσεις τη συνήθεια 20-30-40 χρόνων να σβήνεις το φως από τον τοίχο. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές δεν ξανασυνδεεται γρήγορα και μια φορά έκανα εως και reboot.. Το μόνο που θα ήταν τελείως βολικό θα ήταν να υπάρχει ένας διακόπτης-widget πράγμα αντικειμενικά δύσκολο
-
Κάτι μου λέει ότι τους φακέλους τους ονοματιζει τυχαία με αριθμούς. Αλλα και τα apk.. Σε κάποια φάση δε μπορούσε να συνδεθεί στο λογαριασμό μου (άγνωστο γιατί) μέσα από το "έξυπνο σπίτι" και μόλις συνδέθηκε ξαναψαξε για τη yeelight και δημιούργησε φακελο 113 μέσα στον οποίο έχει το 1773.apk, πράγμα που σημαίνει ότι εμένα δεν ειναι η night vision cam, αλλα η yeelight. Έχω μπερδευτεί..
-
Ναι, εγω όσες απόπειρες και να εκανα για downgrade δεν πέτυχαν. Γύρισα αναγκαστικά σε παλιότερο TWRP backup. Πάντα δεν έβρισκε SIM
-
Για καινούρια είναι και τα δύο σωστά. Με πακέτο αναβάθμισης είναι dirty (χωρίς wipes), για κοντινη ρομ είναι οκ. Για παλιά δε θα δουλέψει το πρώτο, ίσως ούτε το δεύτερο. Θέλει clean install