Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 911.

• τι ακριβως ειναι; τι κανει και που χρησιμοποιειτε η fast boot rom;;;

• Παράθεση: “H Λίστα θα ανανεώνεται κάθε τόσο με νεώτερες Version, και θα συμπεριλάβει σταδιακά όλες τις συσκευές, σε δύο εκδόσεις ανά συσκευή. Μία έκδοση με TWRP Recovery και μία άλλη με CWM Recovery όταν φυσικά αυτό είναι δυνατόν.” αυτο σημαινει οτι οπως βγαινει αναβαθμιση ανα τακτα χρονικα διαστηματα στο miui ετσι θα βγαινει και για το recovery kai θα πρεπει να το κανω;;;; επισεις αφηνει να ενοοιθει οτι αργοτερα ισως βγει και twrp και για mi3;;;; σε γενικες γραμμες ποιο recovery ειναι καλυτερο;…

• μολις απαντησετε θα κανω και την αναβαθμιση ευχαριστω

• Επίσης επάνω λέτε ότι θα βάζετε και νέα version. Δηλαδή εκτός από αναβάθμιση στο miui από εδώ και πέρα θα πρέπει να κάνουμε αναβάθμιση και στο recovery όταν έχει;

• Εγώ θέλω μια διευκρίνηση πριν το κάνω. Τι διαφορά έχει η recovery cmw app tin twrp και γιατί για όλες τις συσκευές δεν έχει και τις 2 ώστε να διαλέγει ο καθένας ποια πρέπει να βάζει;

• Παράθεση: “Από την επόμενη έκδοση, θα προσαρμόσουμε το Script ώστε να μην κρεμάει το CWM. Και να χάσετε το CWM Recovery δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί θα βγάλουμε μέχρι την Κυριακή Recovery Flash Zip για όλες τις συσκευές που το χάνουν και οδηγούς. ” εκανα την αναβαθμιση και εχω mi-recovery alla θελω το cmw. απο που θα κατεβασω το recovery flash zip που λετε την κυριακη;;;

• Παράθεση: “Έχουν αλλάξει τα Updater Scripts από την Xiaomi, με αποτέλεσμα να κρεμάει το CWM στο Mi-3 & Mi-4. Βάλτε την ROM τώρα προσωρινά από τον Updater και ας χάσετε το CWM Recovery, ή περιμένετε αύριο να σας δώσουμε μία ειδική ROM. Από την επόμενη έκδοση, θα προσαρμόσουμε το Script ώστε να μην κρεμάει το CWM. Και να χάσετε το CWM Recovery δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί θα βγάλουμε μέχρι την Κυριακή Recovery Flash Zip για όλες τις συσκευές που το χάνουν και οδηγούς. ” ετσι πειτε μου και εγω νομιζα…

• 1)και πως γινετε αυτο που λες;;;; εχει επιλογη στο recovery mode;;;;και πως λέγετε αυτη;;; και γενικα το recovery mode εχει επιλογη backup και restore και ολα γινονται απο εκει μεσα;;;; δεν ειναι επικινδυνο;;; 2)επισεις εχω ακουσει και για το titanium backup.τι γινετε με αυτο αξιζει να ασχοληθω να βγαλω ακρη μαζι του; τι γνωμη εχετε;;;;

• γεια σας παιδια.αναβαθμισα το κινητο μου se developer rom. και σχετικα με διαφορα bugs εγω δεν βλεπω κανενα.μια χαρα λειτουργουν ολα οπως την stable. το μονο προβλημα ειθναι οτι πρεπει να ξαναβαλω ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιουσα. τωρα μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος αφου εγκαταστησω τα προγραμματα μου πως μπορω να κρατησω ενα ολοκληροτικο backup οποτε και κατι να παει στραβα μετα απο επομενη αναβαθμιση να μπορω να το ξαναεπαναφερω;;;;;; και φυσικα αν το δημιουργησω μετα πως γινετε η δ…

• Μπορείτε να μου απαντήσετε σας παρακαλώ γιατί θέλω να προχωρήσω στην αναβάθμιση. Ευχαριστώ προκαταβολικά

• 1)factory reset εννοεις την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις του κινητου;;;; ναι αλλα ετσι δεν θα χασω τα εγκατεστημενα προγραμματα μου;;; 2μου πρωτεινετε δηλαδη πριν απο καθε αλλαγη η αναβαθμιση ρομ να κανω για καλο και για κακο ενα Cache και Dalvik Cache πρωτα;;;; 3)επισεις τι θα μου προτεινατε καλυτερα αλλα γη ρομ απο την εφαρμογη αναβαθμισης η απο recovery mode;;;πως ειναι ποιο σωστος τροπος;;; 4)και κατι ακομα.καποιος ο οποιος που λαει κινητα και μαλλον ηθελε να με κανει …

• 1)Παιδιά τελικά μπορεί να μην έχει τον Browser αλλά έβαλα έναν άλλον και όσον αφορά την εφαρμογή για το βίντεο τελικά όλα τα βίντεο παίζουν με την ίδια εφαρμογή απλά δεν εμφανίζεται το εικονίδιο που έλεγε βίντεο. Αυτό συμβαίνει ίσως γιατί έχει να κάνει με την ελληνική μετάφραση σε ορισμένα πράγματα σε miui 6 που δεν έχουν μεταφραστεί. Τι διάβασα κάπου εδώ μέσα σε άλλο θέμα και λέει να κάνουμε υπομονή γιατί σιγά σιγά θα έρθει stable roms με miui 7. 2)Και πάνω σε αυτό ήθελα να ρωτήσω. Έχω stable r…

• Πήγαινε στο recovery της συσκευής σου και κάνε wipe Cache & Dalvik Cache. Τι είναι το wipe Cache και γιατί να το κάνω αυτό;

• Πληροφοριακά η εφαρμογή του βίντεο δεν φαίνεται αλλά τα βίντεο παίζουν. είναι σαν να υπάρχει η εφαρμογή αλλά να μην φαίνεται. Και όπως είπα ούτε ο browser φαίνεται. Επισεις να ξέρετε ότι όταν λέω έβαλα την καινούρια εννοώ την καινούργια από τις stable δηλαδή την 6.7.1.0. Δεν είδα να έχει άλλη. Αν πάω από τα αντιγράφα στις ρυθμίσεις μπορώ να επαναφέρω την προηγούμενη; επισεις αν βάλω την developer kai μετά αν θελησω να ξαναβάλω stable γίνετε;

• Τι είναι το wipes?

• Πρώτα κράτησα αντίγραφο ασφαλείας από τις ρυθμίσεις. Μετά Κατέβασα την Rom από το site και meta με την εφαρμογή αναβάθμισης έκανα την αναβάθμιση. Δεν εμφανίζεται το εικονίδιο του πλοηγου και το εικονίδιο που έλεγε βίντεο.

• Γειά σας παιδιά. Έκανα την άλλη αναβάθμιση στην καινούργια ρομ αλλά εξαφανίστηκε ο πλοηγος και το εικονίδιο με τα βίντεο. Γιατί; μηπως δεν εκείνα κάτι σωστά εγώ;

• γεια σας παιδια.εδω και αεκετο καιρο ειμαι κατοχος mi3 με πολλες επιτυχημενες αναβαθμισεις της stable rom. θα ηθελα να αναβαθμισω παλι το κινητο μου αλλα να περασω την developer. ειναι καλυτερη;;;εχει διαφορες;;;;και ποιες ειναι αυτες;;;;; επισεις διαβαζω καποια σχολια για κολληματα και συσλυτουργια της developer rom.ισχυουν;;;; εν ολιγης αξιζει να το κανω;;;και αν οχι ποιος ο λογος να υπαρχουν και οι 2 rom και οχι μονο η stable;;;;; επισεις υπαρχει περιπτωση με την αναβαθμιση της ρομ που εκανα …

• Καλημέρα σας. Εδώ και λίγο καιρό παρατήρησα ότι όταν θέλω να δω ένα βίντεο στον πλοηγο δεν μπορώ. Μου βγάζει μαύρη οθόνη που λέει ανά ανά ανανέωση. Ο Mozilla όμως τα παίζει. Έχω flash player αλλά όπως σας είπα ο πλοηγος της συσκευής δεν τα παίζει. Τι μπορεί να φταίει;

• αποριες σχετικα με miui

blackm76 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

γεια σας. ειδα την παρουσιαση στην αρχικη σελιδα Παράθεση: “https://xiaomi-miui.gr/overview.html” και εχω μερικες αποριες. 1)ειδα στι δυνατοτητες οτι εχει λειτουργιες Αναγνώριση αγνώστων αριθμών,Αποτροπή ενοχλητικών κλήσεων,IVR system.πως γινοντε αυτες οι λειτουργιες γιατι δεν τις βρηκα.και με ενδιαφερουν αυτες οι λειτουργιες που αλλα συστηματα πρεπει να εγκαθιστουνε προγραμματα για να εχουν τετοιες δυνατοτητες. 2)επισεις καπου λεει To Mi Space πάει επίσης την παραδοσιακή διάταξη των εικονιδίων …