Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ktsak: “Γιαυτο ξαναρωταω, μηπως να φορτωσουμε καμια αλλη Rom, εκτος της δικιας μας, να δουμε αν το εμφανιζει ? πχ Global Dev, LineageOS κλπ Το εχει κανει καποιος να μας πει αποτελεσματα ? ” Το καλύτερο είναι να κάνεις από το TWRP Recovery στα Adbvanced των Wipes, wipe System / Wipe Data / Wipe Dalvik/Art Cache / Wipe Cahe και στο τέλος ένα Format Data Πίσω από το πρώτο μενού των Wipes.Θα ρίξεις πάλι την ελληνική ROM (7.10.19 ή 7.10.26) μέσα στην συσκευή σου χ…
-
Να πω εδω πως διαπιστωσα οτι κατα τη διαρκεια του reboot, οταν ακομη δειχνει το logo Mi, η οθονη συμπεριφερεται κανονικα, χωρις γραμμες. Το φαινομενο εμφανιζεται αφοτου αρχιζει και φορτωνει η Rom, δηλαδη μετα απο το logo xiaomi-miui.gr Γιαυτο ξαναρωταω, μηπως να φορτωσουμε καμια αλλη Rom, εκτος της δικιας μας, να δουμε αν το εμφανιζει ? πχ Global Dev, LineageOS κλπ Το εχει κανει καποιος να μας πει αποτελεσματα ?
-
Παράθεση από toninio7ak: “ ” Εισαι απο τους τυχερους λοιπον. Ελπιζω και το δικο μου με τον καιρο να στρωσει. παντως ακομη και ετσι, 50€ για να αλλαξω οθονη .... ΔΕΝ ΔΙΝΩ. Το κραταω για εφεδρικη συσκευη, μια και ειναι πληρως λειτουργικη Απλα θα αναγκαστω αν δεν στρωσει μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα (δεν μπορω να το προσδιορισω), να αγορασω αλλη συσκευη για το γιο μου .....
-
Παράθεση από toninio7ak: “Καλή σας μέρα. Έκανα αυτό που πρότεινε ο MIUI_ART. Άνοιξα το καπάκι κ αποσύνδεσα την μπαταρία για 45 λεπτά. Το πρόβλημα εξαφανίστηκε ολοκληρωτικά. Ελπίζω μόνο να μην με ξεγελούν τα μάτια μου. Αυτά από εμένα..... ” Το δικο μου οπως φαινεται και στις φωτογραφιες δεν καθαρισε τελειως ακομη και μετα απο 3 προσπαθειες. Τσεκαρε σε διαφορα φοντα, γιατι και μενα σε ασπρο δεν φαινεται τιποτε, οταν ομως πας σε χρωματιστα, απο γκρι μεχρι τελειως μαυρο φαινεται, εστω και αχνα .....…
-
Εκανα τη 2η αποσύνδεση, οι γραμμές όπως και την προηγουμενη φορα, αχνές αλλα υπάρχουν ..... Πάω για 2ο φλασαρισμα .... =============== Νοε 2nd 2017, 1:11am =============== Eγινε και η 2ος κύκλος (μπαταρια αποσύνδεση και φλασαρισμα) Παραθέτω εικόνες πως ήταν πριν τους 2 κύκλους (χθες) ....... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45219/ και πως είναι σήμερα μετά από 2 κύκλους .... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45220/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45221/forums.xiaomi-…
-
Όντως μετά την 1η αποσύνδεση βελτιώθηκε αισθητά. Πλέον οι γραμμές φαίνονται πολύ αχνές. Τώρα ξαναφλασαρω και θα ξανακάνω τη διαδικασία της αποσύνδεσης 2η φορα, φλασαρισμα 2η φορα και να δούμε μετά πως πάει. πάντως το φαινόμενο είναι παρα πολύ αχνό, Εγώ που το ξέρω το βλέπω, κάποιος άλλος για να το δει πρέπει να κοιτάξει επιστάμενα. Για να δούμε θα στρώσει ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παιδια, μηδενικο, η ατονο, η ασημαντο, το προβλημα.παραμενει. Πρεπει να βρεθει τι εφταιξε και πως θα λυθει. Δεν μπορουμε να συμβιβαζομαστε με προσωρινες λυσεις ..... Πιστευω οτι θα βρεθει η λυση απο την ομαδα εδω μεσα, με η χωρις τη συμμετοχη ολων η ακομη καποιων που εχουν καποιες παραπανω γνωσεις .......Υπομονη λοιπον !!!!! Αν δοκιμαζαμε να βαλουμε καποια αλλη Rom, πχ LineageOS, παιζει να διορθωθει τιποτε.? Λεω εγω τωρα .....
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@MIUI_ART χάνω επισόδεια δε προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα..Σε ευχαριστώ! Θα μείνω στην αρχική 7,10,27 μέχρι νεωτέρας. ” Πλακα κανεις. Εχεις 7.10.27 και δεν είχες πρόβλημα? Τι να πω? Καποιους πείραξε τελικά και κάποιους όχι ................
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Θελω από αυτό εδώ το βήμα να ευχαριστήσω τόσο τον Gr_Macedon και τον Bodai, όσο και τον dnomikos με τον MIUI_Art, που από την ώρα που παρουσιάστηκε το πρόβλημα στο mido με το τελευταίο update ήταν συνεχεια διπλα μου με chat, αλλα και με teamviewer καταφεραν να ξεμπρικαρουν τη συσκευή του γιου μου, χωρίς να χαθεί τίποτε. Η οθόνη βεβαια εξακολουθεί να παρουσιάζει τις γραμμές, αλλα ένα πρόβλημα τη φορα..... Τωρα τα παιδιά δουλεύουν προκειμενου να εντοπίσουν το πρόβλημα και να δώσουν την τελική λύση…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Darap21: “Εχει θεμα η ρομ?Απο το κινητο την εχω κατεβάσει.. ” Μην Κάνετε Flash την 7.10.27 ” Xaxaxaxa, τον έχουμε πιει ήδη Δημητρη
-
Παράθεση από Darap21: “Εχει θεμα η ρομ?Απο το κινητο την εχω κατεβάσει.. ” και γω ................