Εγω το εκανα 2 φορες.flash-reboot-αποσυνδεση μπαταριας.Το θεμα της οθονης σε λιγα σημεια(πχ αρχικη οθονη που φορτωνει το twrp) το βλεπω εγω ελαχιστα.Ειναι μηδαμινο.Οπως ειπε ενας φιλος σε παραπανω post αν καποιος δεν το ξερει δεν θα το καταλαβει.Μια χαρα ειναι πλεον το τηλ μου.Συνεχιζουμε με την αυριανη καινουρια αναβαθμιση
Brick της Συσκευής μετά από Flash της 7.10.27 (ARΩΜA)
-
-
Και θα στρώσει ακόμη περισσότερο σιγά σιγά...
-
Όντως μετά την 1η αποσύνδεση βελτιώθηκε αισθητά. Πλέον οι γραμμές φαίνονται πολύ αχνές. Τώρα ξαναφλασαρω και θα ξανακάνω τη διαδικασία της αποσύνδεσης 2η φορα, φλασαρισμα 2η φορα και να δούμε μετά πως πάει.
πάντως το φαινόμενο είναι παρα πολύ αχνό, Εγώ που το ξέρω το βλέπω, κάποιος άλλος για να το δει πρέπει να κοιτάξει επιστάμενα.
Για να δούμε θα στρώσει ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Θα στρώσει, μην φοβάσαι...
Τα xiaomi αντέχουν πολλά από τα οποία άλλες συσκευές θα ήταν για πέταμα.... -
Εκανα τη 2η αποσύνδεση, οι γραμμές όπως και την προηγουμενη φορα, αχνές αλλα υπάρχουν .....
Πάω για 2ο φλασαρισμα ....
=============== Νοε 2nd 2017, 1:11am ===============
Eγινε και η 2ος κύκλος (μπαταρια αποσύνδεση και φλασαρισμα)
Παραθέτω εικόνες πως ήταν πριν τους 2 κύκλους (χθες) .......
και πως είναι σήμερα μετά από 2 κύκλους ....
Οι σημερινές φωτός είναι με τερμα τη φωτεινότητα για να φανεί πιο έντονα το φαινόμενο.
Βλέπουμε πως στις φωτό με ανοιχτόχρωμο φόντο (κυρίως το ασπρο) δεν μπορείς να διακρίνεις τις γραμμές. Οπου το φόντο είναι μπλε η μαυρο, φαίνονται οι γραμμές (με δυσκολία μεν στις περισσότερες των περιπτωσεων, αλλα φαίνονται ....)
Πάω και για 3ο κύκλο ...Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Καλή σας μέρα. Έκανα αυτό που πρότεινε ο MIUI_ART. Άνοιξα το καπάκι κ αποσύνδεσα την μπαταρία για 45 λεπτά. Το πρόβλημα εξαφανίστηκε ολοκληρωτικά. Ελπίζω μόνο να μην με ξεγελούν τα μάτια μου. Αυτά από εμένα... Κ μια διευκρίνιση... Δεν είχα πρόθεση να κατηγορήσω κανέναν με το θέμα αλλαγής της οθόνης. Ισως να το κατανόησα λανθασμένα. Ζητώ συγγνώμη μιας κ ο γραπτός λόγος κάποιες φορές εξαρτάται από την μετάφραση που δίνει ο καθένας από εμάς. Αυτά... Εύχομαι κ στα υπόλοιπα μέλη που έχουν πρόβλημα με την συσκευή τους γρήγορα να το λύσουν.!!! Έχω την αίσθηση πως αν αφήσουν την συσκευή να αποφορτιστεί εντελώς ίσως να βοηθούσε περισσότερο.
Όλοι για έναν κ ένας για όλους...!!!
Όμορφη μέρα να έχετε..!!! -
Ο/H toninio7ak έγραψε:
Καλή σας μέρα. Έκανα αυτό που πρότεινε ο MIUI_ART. Άνοιξα το καπάκι κ αποσύνδεσα την μπαταρία για 45 λεπτά. Το πρόβλημα εξαφανίστηκε ολοκληρωτικά. Ελπίζω μόνο να μην με ξεγελούν τα μάτια μου. Αυτά από εμένα.....
Την καλημερα μουΚώστας
Θα λυθεί, αυτό είναι σίγουρο. Απλά ο χρόνος αποφόρτισης κάποιων πυκνωτών διαφέρει (υπάρχουν αποκλίσεις από τις εργοστασιακές τιμες) και αυτό είναι που προκαλεί την διαφορά που διαπιστώνεται. Άλλες συσκευές επανέρχονται και άλλες αργούν.
@ktsak δεν χρειάζεται να το ξανανοίξεις, πιστεύω είναι αρκετοί οι 3 κύκλοι. -
Ktsak καλημέρα. Θα αποστείλω αργότερα φωτό με διαφορά φόντα. Ούτε στο πιο σκοτεινό μαύρο πια δεν βλέπω γραμμές. Να υπογραμμίσω ότι με το πρώτο άνοιγμα δεν είχα γραμμές στην οθόνη (μετά το brick της συσκευής πάντα) αλλά μόνο μια..."διαχωριστική" κάθετη γραμμή στο μέσο αυτής κ έναν τόνο πιο ανοιχτά χρώματα στο αριστερό μισό όπως βλέπουμε την οθόνη. Μετά το χθεσινό τέχνασμα που πρότεινε ο MIUI_ART (αποσύνδεση μπαταρίας) δεν μπορώ να διακρίνω σε κανένα φόντο οποιουδήποτε χρώματος αυτή την γραμμή κ την χρωματική διαφορά. Ίσως να είμαι από τους τυχερούς της υπόθεσης. Θα ήθελα να πειραματιστώ βάζοντας μία παλιότερη rom αλλά φοβάμαι να το επιχειρήσω....
Με εκτίμηση... -
-
Μερικά φόντα με την φωτεινότητα της οθόνης στο full.!!!
Αν διακρίνονται κάποιες ατέλειες, που εγώ μπορεί να μην τις βλέπω, είμαι σίγουρος πως με τον καιρό θα εξαφανιστούν κ αυτές...!!!! -
Καλημέρα...
Εγώ όταν άλλαξα την οθόνη ήμουν στο σημείο που είναι σήμερα ο @ktsak. Οπότε θεωρώ πως υπάρχει κάποια μόνιμη βλάβη που σχετίζεται με τα ρεύματα που πήρε η οθόνη εκείνη την στιγμή... Γενικά αν παρατηρίσετε η ζημιά δεν είναι σε όλα τα χρώματα και για αυτό σε κάποια φόντα φαίνεται και σε κάποια δεν φαίνεται πολύ...
Επίσης σε εμένα η συσκευή έμεινε σχεδόν 12 ώρες ανοιχτή με την οθόνη σε αυτή την κατάσταση που δεν ξέρω τι επιπτώσεις μπορεί να είχε.
Ο/H Bodai έγραψε:
Θα λυθεί, αυτό είναι σίγουρο. Απλά ο χρόνος αποφόρτισης κάποιων πυκνωτών διαφέρει (υπάρχουν αποκλίσεις από τις εργοστασιακές τιμες) και αυτό είναι που προκαλεί την διαφορά που διαπιστώνεται. Άλλες συσκευές επανέρχονται και άλλες αργούν.
@ktsak δεν χρειάζεται να το ξανανοίξεις, πιστεύω είναι αρκετοί οι 3 κύκλοι.
Οι αποφόρτιση εξαρτάται από την χωρητικότητα ενός πυκνωτή και οι αποκλίσεις είναι πραγματικά μηδαμινές... Αλλιώς θα είχαν τελείως διαφορετική συμπεριφορά οι συσκευές. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να παρατηρήσει κάποιος κάποια διαφορά.
Ο/H toninio7ak έγραψε:
Μερικά φόντα με την φωτεινότητα της οθόνης στο full.!!!
Αν διακρίνονται κάποιες ατέλειες, που εγώ μπορεί να μην τις βλέπω, είμαι σίγουρος πως με τον καιρό θα εξαφανιστούν κ αυτές...!!!!
Το πρόβλημα είναι στην οθόνη. Αν θέλεις βγάλε φωτογραφίες από κάποια άλλη κάμερα και ανέβασε να δούμε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0