Εχει ναι και εγώ το μεσημέρι που.μου ήρθε το κινητό για λογαριασμό φίλου πήγα μέσω updater από global stable σε global dev και το κινητό έχει κανονικά ελληνικό μενού
Παράθεση από giwrgosalim: “Δεν είναι περίεργο που 6 μέρες δεν το έχουν δει ρε σεις; Απο 23/3 λέει item arrived in the country of destination... ” και εγώ από 24 το ίδιο
Παράθεση από doctor13: “Παράθεση από Flawless13: “Καλησπερα και παλι,μαχαιρια κλπ δε μπορουμε να φερουμε απο κινα? Το gearbest δε στελνει ελλαδα μαχαιρια πλεον και δε ξερω και γιατι ” πριν 1 μήνα έκανα παραγγελία κανονικά & μου ήρθαν χωρίς πρόβλημα άλλαξε κάτι ? ” Και εγώ που είχα δει έστελναν κανονικά,σήμερα που μπήκα στο gb λέει cannot ship
Θα χρειαστούμε επίσης να κατεβάσουμε μία Official Fastboot ROM Ειναι αναγκη να χρησιμοποιησω fastboot εφοσον το κινητο δεν ειναι brick? Αν χρησιμοποιησω κατευθειαν την Global Developer θα εχω θεμα? =============== Μαρ 29th 2017, 3:59pm =============== Βασικα μολις ξεκινησα να το κανω απο τον updater και δουλευει λογικα,θα ενημερωσω σε λιγο
Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε πρώτα με τον updater και αν δεν σου κάτσει, με MiFlash αλλά με SP-Flash Tool, καθώς είναι κλειδωμένος ο BootLoader. Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) ” SP-Flash Tool? SP Flash Tool - Download SmartPhone Flash Tool αυτο?
Χαχαχααχ χθες και προχθες μιλουσαμε με τα παιδια για το redmi note 4 3/64 που μπηκε τελωνειο Τελικα βγηκε απο το τελωνειο,πηγα το παρελαβα και το μονο που πληρωσα ηταν 3 ευρω τελη εκτελωνισμου,τυχη βουνο που λεμε
Παράθεση από lefteris82: “Παράγγειλα ενα redmi 4 pro απο vickmall. Έρχεται από Κίνα με NL post. Δε ξερω αν εχω σταθεί τυχερός αλλα μετα από 100αδες παραγγελιες τα τελευταια χρονια δεν εχω περασει ποτέ τελωνειο. Αν και τους τελευταιους μηνες εχουν σφηξει τα πραγματα, εχω παρει android tv boxes, μπαταρίες κινητών, powerbanks αυτη τη χρονιά και όλα ηρθαν. Δε ξερω αν παίζει ρόλο το οτι μένω επαρχία, ανατ. Μακεδονία. anyway, θα ενημερώσω για την εξέλιξη για να υπάρχει και το feedback ” Βασικα για εμά…