Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 935.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

akisjes - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Εν τέλει έκανα τσεκ για να είμαι σίγουρος με το netmonitor για να δω εάν υπάρχει η B20 και όλα,οκ. 08cf833e3f0654aa17e17f99904f37b2.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Και επειδή είδα Γαλλία με ένα γρήγορο ψάξιμο στο youtube για να καταλάβετε ,το κινητό μου ήρθε ακριβώς όπως σε αυτόν τον Γάλλο m.youtube.com/watch?v=rcCyndGy4gQ

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Το ξέρω όλα τα κινητά που έχω πάρει από Κίνα σε global version ( αποκλειστικά 8 δικά μου κινητά που έχω πάρει και δεκάδες σε φίλους από Κίνα μόνο global version) έχουν αυτό το αυτοκόλλητο που δείχνεις .Για αυτό εγγραψα μήπως κάποιος ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει.Εβαλα και το imei στην Xiaomi και δεν μπορώ να πω ότι έγινα σοφότερος57fd84a058e20a9e90250e256c34a7f0.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παιδιά καλημέρα , αγόρασα χτες από Ελλάδα ένα μπλε mi9 6/128.Αυτο που με προβλημάτισε είναι το γεγονός ότι στο κουτί δεν γράφει με κόκκινα γράμματα Global Version.Μεσα έχει κανονικά ευρωπαϊκό φορτιστή user manual στα αγγλικά και άλλες 6 γλώσσες τον bootloader τον έκανα check μέσα από τα developer options και είναι κλειδωμένος.Το πήρα από γνωστό μου φίλο που έχει κατάστημα francize με κινητή ο οποιος έκανε τον ενδιάμεσο και δεν θέλω να τον ζαλίζω σε περίπτωση που δεν συντρέχει λόγος ( πήρε βασικά…

• Έχεις δίκιο.Τοτε δεν υπήρχε global rom οπότε ελληνικά αναγκαστικά με costum rom από εδώ οπότε το είχα συνδιασμένο στο μυαλό μου με αιτηση

• Xiaomi redmi k20 pro

akisjes - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Πριν κάνεις οτιδήποτε μίλα , στείλε μήνυμα πες του εάν στείλανε το κινητό και ζήτα tracking number.Αν απαντήσουν αρνητικά πες τους ότι προτίθεσαι να κάνεις dispute.και το κατάστημα είναι φερεγγυο και το ali είναι αυστηρό.Απλα καλό είναι να προηγηθεί μια επικοινωνία

• Για τους Κινέζους λέω φίλε μου.Οι αθεοφοβοι βαζανε custom μουφορομ με κλειδωμένο ,bootloader.Μαλλον μπερδευεσαι

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Καταρχήν από που (ποιο κατάστημα) έκανες την παραγγελία??

• Παιδιά τώρα που το ξαναεψαξα είχα το redmi note 3pro

• Παιδιά το είχα πολύ παλιά και νομίζω ότι πρέπει να γίνει αίτηση για ξεκλείδωμα πριν γίνει η διαδικασία.Ηταν από τα πρώτα που ξεκίνησε η xiaomi το θέμα με την αίτηση ξεκλειδωματος Θυμάμαι το είχα από vickmall με μουφοglobal rom με Ελληνικά (εποχές Selina's για τους πιο παλιούς) και την είχανε περάσει οι αθεοφοβοι με κλειδωμένο bootloader

• pp_009343162472.html?wid=1433363&lkid=45131744 Νομίζω είναι στα ίδια χρήματα το παίρνεις με αγγλοκινέζικη ρομ που είναι και η μόνη γνήσια και μετά ψαχνεσαι για costum.Με priority και φυσικά μην πιστεύεις τα περί ,global version καθώτι δεν υφίσταται.Οτι βρεις σε οποιαδήποτε κατάστημα με ελληνικά είναι fake πειραγμενη global rom --μακρια

• pp_009343162472.html?wid=1433363&lkid=45131744 Νομίζω είναι στα ίδια χρήματα το παίρνεις με αγγλοκινέζικη ρομ που είναι και η μόνη γνήσια και μετά ψαχνεσαι για costum.Με priority και φυσικά μην πιστεύεις τα περί ,global version καθώτι δεν υφίσταται.Οτι βρεις σε οποιαδήποτε κατάστημα με ελληνικά είναι fake πειραγμενει global rom -μακρια

• Μίλησα στο live chat πριν 10 ημέρες και μου είπανε ότι από 1 έως 17με 18 Ιουνίου έγινε λάθος στο priority ,το διαπιστώσαμε και έχουν επιστρέψει στον παραδοσιακό τρόπο με nl post.Απλα το είχα απορία αυτό με το refund.

• Λέμε ότι στις 65 μέρες ανοίγεις case στο paypal και σε 48 ώρες σε δικαιώνουν.Και περνάει μία εβδομάδα έπειτα και το δέμα έρχεται Ελλάδα και σε 3-4 ημέρες παραλαμβάνεις. Τι γίνεται τότε??! Έχω εγώ υποχρεώση ως αγοραστής να επιστρέψω το refund?? Μπορεί να κάνει μέσω pay pal κάτι το banggood??

• Mi 9 Τ

akisjes - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Κανονικά κυκλοφορεί εδώ και ένα μήνα

• Εαν γίνει refund και σε 10-15 μέρες έρθει κανονικά Ελλάδα και φανεί στο σύστημα μπορεί ο πωλητής να έχει αξιώσεις ???

• Παιδιά μια ερώτηση για εσάς με το θέμα από το banggood.Το tracking είναι του στυλ LX 123456789ΝL

• Mi 9 Τ

akisjes - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Φίλε μου K20 ή mi 9 t .Εάν είναι το K20 μήπως έχεις την μουφοglobal των κινεζικών καταστήματων η οποία έχει γενικά ζήτηματα??

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα redmi. Είναι τούμπανο, με καλό επεξεργαστή, μπαταρία επίσης, κάμερα κλπ. Εγώ το πήρα 420 για τη γυναίκα το 8/256. Δεν θεωρώ ότι δεν είναι ναυαρχίδα το κινητό αυτό ” Φίλε μου 8/256 ??? Γουαου.Εσυ τι έχεις ως συσκευή???

• Ναι έχει δίκιο περίμενε 65 και κάνε.Καπου στο τέλος της σελίδας έχει ανώτερο όριο ημερών (ή 60 ή 70 δεν θυμάμαι ακριβώς) αλλά όταν είχα κάνει dispute στο PayPal με το αιτιολογικό ότι στην φόρμα παραγγελίας στο priority direct δίνανε 15 μέρες αυτοί επικαλέστηκαν αυτό το αιτιολογικό (είναι στους όρους του site στο κομμάτι για το shipping) και το pay pal τους δικαίωσε.