αν τα θυμαμαι καλα....., και ξεκλειδωτο να ειναι (που λογικα ειναι αφου εχει Custom Rom), αν περαστει Official ROM, κλειδωνει. πραγμα που δεν μας πειραζει στην συγκεκριμενη περιπτωση.
το ερωτημα μου αφορα, το Brickαρισμα...!! μην τυχον και Μπρικαρει το κινητο και εχουμε αλλα προβληματα.......!! αν κλειδωσει απλως τον Bootloader...δεν υπαρχει θεμα...!!
επισης, θα ηθελα να διευκρινισω, κατεβαζουμε τη Fastboot ROM....σωστα?
Παιδιά το είχα πολύ παλιά και νομίζω ότι πρέπει να γίνει αίτηση για ξεκλείδωμα πριν γίνει η διαδικασία.Ηταν από τα πρώτα που ξεκίνησε η xiaomi το θέμα με την αίτηση ξεκλειδωματος Θυμάμαι το είχα από vickmall με μουφοglobal rom με Ελληνικά (εποχές Selina's για τους πιο παλιούς) και την είχανε περάσει οι αθεοφοβοι με κλειδωμένο bootloader
Με μαϊδορόμ πάντα περνούσαμε , official rom πρώτα , μετά αφού ο mi λογαριασμός μας είχε δικαίωμα για ξεκλείδωμα , ξεκλειδώναμε και περνούσαμε twrp και gtv ή αργότερα xtrv κάπου τα μπέρδεψες.
Με κλειδωμένο Bootloader και official rom δεν είχες πρόβλημα , στο twrp και στις custom rom τσινούσε.
Οι αιτήσεις για δικαίωμα ξεκλειδώματος έχουν καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό.
Αθεόφοβοι δεν ήμασταν , σε κλειδωμένο Bootloader , την περνούσαμε σε edl mode , σε ξεκλείδωτο σε fastboot mode.
Ξεκλείδωναν παράνομα και περνούσαν μαϊμουδορόμ γιατί οι official global δεν υποστήριζαν πολλές γλώσσες μεταξύ των οποίων και τα Ελληνικά. Τις ονόμαζαν international Rom , αλλά σου έδιναν την επιλογή για Official China rom αν ήθελες Vickmall και Minideal.
"Παιδιά το είχα πολύ παλιά και νομίζω ότι πρέπει να γίνει αίτηση για ξεκλείδωμα πριν γίνει η διαδικασία"
Μάλλον εσύ μπέρδεψες κάτι , προαπαιτούμενο για να περάσεις official rom δεν υπήρξε ποτέ , δηλαδή να κάνεις νωρίτερα αίτηση , αίτηση έκανες νωρίτερα για να έχεις δικαίωμα για ξεκλείδωμα όταν πλέον είχες official rom για να ξεκλειδώσεις, twrp , gtv ή xtrv.... η έγκριση για δικαίωμα ξεκλειδώματος το είχες συνήθως 3 με 4 ημέρες μετά την αίτηση που είχες κάνει , ίσχυε επ' αορίστου εφόσον δεν είχε ανακληθεί, ένα ξεκλείδωμα τον μήνα σε νέο κινητό. Το πέρασμα από unofficial σε official ήταν θέμα μισαώρου.
Και το ξεκλείδωμα, εφόσον είχες δικαίωμα ξεκλειδώματος ήταν άμεσο , χωρίς αναμονή.