Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H softwareas έγραψε:
Φίλε @softwareas κράτα οπωσδήποτε nandroid backup της συσκευής πριν τολμήσεις να κάνεις το οτιδήποτε..
Δεν θα έχει Custom Recovery εγκατεστημένο για να το κάνει.
Προφανώς θα είναι με το Mi-Recovery.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Bodai έγραψε:
Ο/H softwareas έγραψε:
Φίλε @softwareas κράτα οπωσδήποτε nandroid backup της συσκευής πριν τολμήσεις να κάνεις το οτιδήποτε..
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H softwareas έγραψε:
Μπορώ να μπω σε bootloader και να αντικαταστήσει το recovery partition με το αντίστοιχο του 20140813? Υπάρχει κάπου να το βρω?
Ο/H softwareas έγραψε:
Υπαρχει αντιστοιχα twrp recovery για 20140813?
Εμενα αυτη την στιγμη εχει mi-recovery. Κατω απο την μπαταρια γραφει 20140813 στο original sticker. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι, το κινητο ειναι το 20140813 και με καποιο μαγικο τροπο εχουν το βαλει την 811? Ή ειναι το 20140811 με 2gb μνημης, οποτε ειναι μια αλλη version? Τοτε το sticker τι ειναι?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην softwareas ().
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H softwareas έγραψε:
Μπορώ να μπω σε bootloader και να αντικαταστήσει το recovery partition με το αντίστοιχο του 20140813? Υπάρχει κάπου να το βρω?
Μπορείς να δοκιμάσεις με ασφάλεια να κάνεις Boot σε TWRP Recovery και να πάρεις nandroid Backup, ώστε με τον ίδιο τρόπο να κάνεις restore to backup που πήρες αν χρειαστεί.
Κατεβάζεις το recovery για το 20140811
Και ακολουθείς αυτόν τον οδηγό => Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C
Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να αλλάξεις το όνομα του recovery που χρησιμοποιεί ο οδηγός με το δικό σου (twrp_recovery_20140811.img)
Ο/H softwareas έγραψε:
Το backup που παίρνω με προσωρινή εκκίνηση σε twrp παίρνει και το recovery? Αν ναι τότε ποιό παίρνει, αυτό που έχει μόνιμα η συσκευή ή το twrp που έχει εκτελεστεί προσωρινά?
Έχω τρόπο λοιπόν να πάρω backup το recovery μου, και μαζί με το modem partition που έχω κρατήσει να σώσουμε το κινητό του @mib?