Ο/H MIKermit έγραψε:
Ο maddoctor έλυσε το πρόβλημά μου με την κάμερα!! Τον ευχαριστώ πολύ, που ασχολήθηκε τόοοοοσο πολύ!!!!!
Πλέον λειτουργεί κ μάλιστα "μιλάει" αγγλικά!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν λες και σε εμάς πως μίλησε αγγλικά ?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H MIKermit έγραψε:
Ο maddoctor έλυσε το πρόβλημά μου με την κάμερα!! Τον ευχαριστώ πολύ, που ασχολήθηκε τόοοοοσο πολύ!!!!!
Πλέον λειτουργεί κ μάλιστα "μιλάει" αγγλικά!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και πως δούλεψε γενικά......Ο/H Dim Griv έγραψε:
δεν λες και σε εμάς πως μίλησε αγγλικά ?
Αντε γιατρέ μου κάνε το θαύμα σου.Ο/H maddoctor έγραψε:
Σε λίγο θα σας έχω και τον οδηγό για να δουλεύουν οι κινέζικες κάμερες εκτός Κίνας
Τον ίδιο οδηγό που σου έδωσα έβαλα. Δεν έκατσα να τον κάνω στην δικιά μου κάμερα, γιατί εμένα δουλεύει μια χαρά. Βέβαια πέρασα τα αγγλικά...άλλη φάση να ακούς κάτι γνώριμο. Ωραία θα ήταν εάν κάπως γινόταν το ίδιο με όλα τα gadgets της Xiaomi που βλέπει μέσα από το Smart Home. Πάντως εφόσον γράφει ο @MIKermit ότι τα κατάφερε, περίμενε να μας πει και πως ακριβώς. Υπόψιν πρέπει να έχεις τον σωστό συνδυασμό εφαρμογής με firmware.Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Αντε γιατρέ μου κάνε το θαύμα σου.Ο/H maddoctor έγραψε:
Σε λίγο θα σας έχω και τον οδηγό για να δουλεύουν οι κινέζικες κάμερες εκτός Κίνας
Εγώ μετά από ξενύχτι διάβασμα και μοιρολόικατάφερα και της έβαλα τα αγγλικά. Τώρα τουλάχιστον ξέρω τι μου ζητάει. Γιατί αν δεν καταλαβαίνεις τι σου ζητάει μια γυναίκα......φασκελοκουκολυλωστα.
Επίσης έμαθα να διαβάζω εντολές LINUX μέσα από την αναγνωση του αρχείου "equip_test.sh"που βρίσκετε στον φάκελο test.![]()
Μέχρι που παντρεψα τις εντολές των δύο equip_test.sh, ώστε να γίνεται και η μετατροπή της γλώσσας και του ξεκλειδώματος.
Έτσι πέρασα τα αγγλικά με το αρχείο test που κατέβασα από εδώ, αλλά και πάλι δεν κατάφερα κάτι. Πάω στο βήμα σύνδεσης μετά από την ανάγνωση του QR code, αναβοσβήνει το μπλε led και λέει στα άπταιστα πλέον αγγλικά ότι περιμένει να συνδεθεί. Μετά από 4-5 λεπτά δεν τα καταφέρνει και γυρνάει στο βήμα που ανάβει το πορτοκαλί led και περιμένει να διαβάσει τον QR code.
Αυτή τη στιγμή φοράω την έκδοση Κ του firmware, αλλά έχω δοκιμάσει και με L και με J και με την τελευταία 1.8.6.1A_201602241619 CN.
Θα δοκιμάσω και την νέα version της εφαρμογής σου Γιατρέ.
Οπότε, περιμένω μήπως με τον δικό σου οδηγό καταφέρω κάτι διαφορετικό.![]()
EDIT: Τελικά με πρόλαβες με το παραπάνω μήνυμα.
Έτσι όπως το γράφει, είναι πριν συνδεθείς με την κάμερα. Εξάλλου γι' αυτό κάνεις το κόλπο, για να συνδεθείς. Εφόσον ανοίξεις την κάμερα, και έχεις ήδη γράψει το κειμενάκι για το telnet, δεν την βλέπεις μέσα στον ρούτερ!? Πρέπει κάπου να φαίνεται να ζητάει μία ip για να μπορεί να συνδεθεί με τον σέρβερ της Xiaomi. Αυτό βρίσκεις και χτυπάς! Πχ εγώ την βλέπω μέσα στον ρούτερ (βέβαια θα μου πεις εμένα δουλεύει τώρα μια χαρά...). Α, άγνωστος είδα είναι το Mi3!Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Τον οδηγό που έβαλες για το ξεκλείδωμα, για να τον εφαρμόσεις πρέπει να έχεις πρόσβαση Telnet, πράγμα που σημαίνει ότι έχει περάσει από το βήμα σύνδεσης στον router (από το βήμα που αναβοσβήνει το μπλε led) στο βήμα που μένει σταθερα αναμμένο μπλε, πράγμα που δεν κατάφερα ακόμα. Μόνο στην αρχική σύνδεση όταν την παρέλαβα που άρχισε να λέει ότι η κάμερα είναι για χρήση μόνο στην Κίνα.
Το ψάχνω μήπως όλες αυτές τις εντολές τις δώσω αντί μέσα από Telnet, που δεν μπορώ, μέσα από τον φάκελλο test, περνώντας τις εντολές telnet που δίνει ο τύπος μέσα στο αρχείο equip_test.sh.