3-4 ημέρες τώρα, όλα καλά.
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
- Application
- Xiaomi
-
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μου έβγαλε χθες ειδοποίηση για νέο firmware. Σε μένα μπήκε απροβλημάτιστα. Οι έχοντας πρόβλημα με την κινέζικη έκδοση, το βάλατε!?
( 1. Επαναφορά της βελτιστοποίησης ταχύτητα, να ανταποκρίνεται περισσότερο συσκευών 2 νύχτα ρυθμό καρέ βίντεο βελτιώθηκε σημαντικά, Παπανικολάου Caton πάει χωρίς ίχνος 3, βελτιστοποίηση βίντεο μηχανισμό αποθήκευσης εποπτείας, τη βελτίωση του ποσοστού επιτυχίας της ανατροπής)
Εμένα δεν έχει έρθει ακόμα και ειδοποίηση, αλλά καλύτερα γιατί με φοβίζει λίγο να την περάσω :p :p :p :p
Ουπς...
Ήρθε το Update αλλά προς το παρόν δεν περνάω τίποτε
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τα γράφω όλα στο ιστορικό με τη δική μου κάμερα. Περάστε το άφοβα και ακολουθήστε τα βήματα
YI Home 2.10.2.3_20160606 GRΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Παιδια επειδη δε το χω πολυ εγω κανω το update και η καμερα παει παλι στα κινεζικα και ξανακανουμε το patch οπως αρχικα ;
Sent from my iPhone using TapatalkPOCO X3 PRO (8/128)
-
Ο/H homer66 έγραψε:
Παιδια επειδη δε το χω πολυ εγω κανω το update και η καμερα παει παλι στα κινεζικα και ξανακανουμε το patch οπως αρχικα ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ρε παιδιά βλέπω υπερβολική κατανάλωση τις τελευταίες ημέρες, μιλάμε Ότι είναι πρώτη σε κατανάλωση με 15% !!!!
Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Μου εμφανίστηκε καινούργια 2.10.2.4You may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Μου εμφανίστηκε καινούργια 2.10.2.4
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Μόλις ανέβηκε η τελευταία έκδοση
YI Home 2.10.2.4_20160617 GR μεταφρασμένη.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
YI Home 2.10.2.4_20160617 GR μεταφρασμένη.
Δώσε πόνο γιατρέ :p
Έχουμε κανένα change log?
Με την κατανάλωση μπαταρίας καμία πρόταση;
Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Ο/H paiktaras έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
YI Home 2.10.2.4_20160617 GR μεταφρασμένη.
Έχουμε κανένα change log?
Με την κατανάλωση μπαταρίας καμία πρόταση;
Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην μετάφραση το μόνο που είδα είναι η δυνατότητα αγοράς χώρου στο cloud για να αποθηκεύεις εκεί τα βίντεο, κάτι που για τώρα δεν είναι ενεργό, άρα θα το δούμε εν καιρό. Αλλιώς τίποτα....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
εγω παλι εχω προβλημα με την timeline που βλεπεις τις εγγραφες της καμερας
H ωρα που δειχνει το stamp ειναι 3 ωρες μπροστα απο την ωρα που δειχνει η εφαρμογη και δεν μπορω να δω τις εγγραφες
Υπαρχει καποια λυση γι αυτο??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα