Για vista τι παιζει απο drivers?
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
-
-
-
Kαλημερα
Μια ερωτηση. Πως θα λειτουργησει το ir για remote? -
-
sorry δεν κoiταξα νωριτερα το σαιτ.
Εχω την 66.77.33.ΟΟ LHMCNCH STABLE -
Ο/H caeser έγραψε:
καπάκι, με το στικάκι (OTG) μέσα απο το TWRP έκανα wipe τα πάντα (και το system) και έβαλα μόνο την Ελληνική...
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H themakos66 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
καπάκι, με το στικάκι (OTG) μέσα απο το TWRP έκανα wipe τα πάντα (και το system) και έβαλα μόνο την Ελληνική...
Απο που είναι αυτή η πρόταση? Απο ποιό ποστ? -
Ο/H themakos66 έγραψε:
Λοιπόν έχουμε ήδη φτιάξει δύο οδηγούς για αυτή τη περίπτωση. Στη πρώτη υπάρχει και βίντεο και στη δεύτερη αναλυτικός οδηγός με φωτογραφίες:
TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video)
"Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC -
@caeser αναφερόμουν εδώ Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
το ιστορικό για εμένα μετάβασης απο dev 16-3-3 σε stable 7.2.1.0 για το REDMI NOTE 2 με αρκετή ταλαιπορία είναι η εξής : Ξεκίνησα με τον οδηγό καθαρή εγκατάσταση με mi flasf ακολουθώντας τις οδηγίες κατα γράμμα δηλαδή αυτόν εδώ Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") δηλαδή με miflash εγκατέστησα την αγγλοκινέζικη fastboot rom και καπάκι όπως αναφέρει ο οδηγός πέρασα την stable 7.2.1.0 και το αποτέλεσμα ήταν να περάσουν πολλές κινεζιές(εφαρμογές με κινέζικους χαραχτήρες). Προχώρησα στην ίδια διαδικασία τρεις φορές αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα ίδιο δηλαδή αυτό εδώ σαν δείγμα δηλαδή γιατί έσβησα αρκετές πριν βγάλω τα screenshots
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone
Επόμενη κίνηση μπήκα (και νομίζω πως αυτο το κομμάτι λείπει απο τον οδηγό ) μπήκα στο twrp έκανα factory reset στην ερώτηση που μου εδωσε αμέσως μετά για wipe cashe kai dalvik έκανα swipe και μετά μέσα απο την twrp έκανα install την rom stable 7.2.1.0 απορρόπτοντας τον super su (επειδη δεν είμαστε και φιλαρακια και δεν τον χρειάζομαι προς το παρον) και ως δια μαγείας απέκτησα ενα πεντακάθαρο τηλέφωνο ταχύτατο , λειτουργικότατο και με πολυ καλή διαχείρηση μπαταρίας και φυσικά δίχως καμιά κινεζιά.Ολο αυτό μου έφαγε αρκετές ωρες αλλά αξιζε τον κόπο.
Υ.Γ. Εαν είμαι OF TOPIC συγχωρείστε με !!!!!
Ο/H themakos66 έγραψε:
Υ.Γ. Εαν είμαι OF TOPIC συγχωρείστε με !!!!!
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
ειδικά για όσους θέλουν να εγκαταστήσουν stable...!!!
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0