δεν πληρωσα τιποτα για το tv box.για vickmall πηγα στην σελιδα απο ευρωπη μονο redmi εχει.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Έτυχε. Ούτε εγώ έχω πληρώσει ποτέ έως τώρα. Απλά είναι θέμα τύχης ποιον θα ελέγξουν οπότε είναι σαν να παίζεις τζόγο. Αν σου κάτσει σου έκατσε. Πάντως όλο και περισσότεροι πληρώνουν τελευταία. Γενικός κανόνας είναι ό,τι κοστίζει πάνω από 25 ευρώ εκτελωνίζεται.
-
-
ελα ντε κι εγω απο ολλανδια παρελαβα το tv box no problem.ακουω τρομερα πραγματα 24+ βαλε σελιδες.
-
Γενικά παιδιά να ξέρετε όπως ανέφερα και παραπάνω μια τύπισσα από τα ΕΛΤΑ μου είπε οτι ανοίγουν ΟΛΑ τ δέματα πλέον στην Θεσσαλονίκη , και ότι οι τελωνειακοί δεν σήκωνουν τα τηλέφωνα (λέει οτι έχει βλάβη κάτι τέτοιο) μόνο ένα εμαίλ μου έδωσε το οποίο δεν το χρησιμοποίησα ακόμα..
Πάντως δεν άξιζε η αγορά γιατί στην τελική θα δώσω τ ίδια λεφτά με το να τ έπαιρνα απο Ελλάδα και θα τ είχα και σε μιά εβδομάδα..Τώρα είμαι στον 1 μήνα και ακόμα περιμένω πότε θα έχουν ορεξούλες οι τελωνειακοί για να τ πάρω.. -
Την προηγούμενη βδομάδα παρέλαβα ένα μπουφάν από aliexpress που είχα παραγγείλει με CN post. Ο Κινέζος είχε γράψει "shirt" αξίας 15€, άσχετα αν το πήρα 18€ εγώ. Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση, όπου δεν το είχα ξαναδεί μετά από αμέτρητες παραλαβές, είναι ότι είχαν σκίσει την συσκευασία ίσα ίσα για να δούνε τι έχει μέσα και μετά το ξανά έβαλαν σε συσκευασία διάφανη των ΕΛΤΑ. Ξέχασα να αναφέρω ότι ο έλεγχος έγινε στον Ελευθέριος Βενιζέλος.
Στάλθηκε από το 1+3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παντως τοσες ιστοριες που διαβασα πιο πολυ εντυπωση μου εκανε ενα πραγμα.οτι ανοιγουν τα δεματα εν απουσια του κατοχου.απιστευτα πραγματα.ταινιες γκεσταπο κανονικα.
-
Κάθε τελωνείο στον κόσμο έχει δικαίωμα να ανοίξει όλα τα δέματα. Μόνο Ε.Ε. δεν τα ανοίγουν λόγω συμφωνίων - εκτός ειδικών περιπτώσεων- περνάνε μόνο x-ray ΕΕ.
-
-
το απαραδεκτο επιμενω ειναι να γινεται απουσια του κατοχου.οπουδηποτε.και αν ανοιχτει και λειψει κατι ποιος πηρε τι δηλαδη ? η' αν ερθει σπασμενο η' ελαττωματικο το περιεχομενο.αντε να βρεις ακρη.
=============== Φεβ 18th 2017, 10:06pm ===============
παιδια στο vickmall εχει επιλογη για shipping ,εκτος απο το regidtered airmail,αλλο ενα που γραφει
EU Expedited Shipping (recommend!no customs tax and VAT fees 100%,8-15working days) $19.99.ισχυει αυτο?οτι δεν θαχεις δασμο? εχει παρει κανεις με αυτον τον τροπο? -
Αυτό είναι μέσω ευρωπαϊκής αποθήκης. Δεν παίζει τελωνείο σ αυτήν την περίπτωση.
-
παιδιά αγόρασα ενα σύστημα καμερων στα 200 Ε ,μου το στείλανε με dhl και μου ζητάνε εαν κατάλαβα καλά καμιά 100-150 απο πάνω..
υπάρχει κάποιος τρόπος να μειωθούν η να τα στείλω πίσω?
(((1.Ανάθεση της διαδικασίας εκτελωνισμού στην DHL, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον εκτελωνισμό και τη μεταφορά της αποστολής σε εσάς
i.κόστος39,00 Ευρώ (για αποστολές με αξία μέχρι 150,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών) + Έξοδα Τελωνείου
ii.κόστος54,00 Ευρώ (για αποστολές με αξία 151,00-800,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών) + Έξοδα Τελωνείου
2.Αναλαμβάνετε εσείς την διαδικασία του εκτελωνισμού και την παραλαβή του δέματος σας από το διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Cargo-Εμπορεύματα 3,4)
i.κόστος 51,00 Ευρώ (37,00 τα πρακτορειακά - διατακτική + 14,00 τα εργατικά) + Έξοδα Τελωνείου (για αποστολές έως 5 κιλά)
ii.Κόστος 60,70 Ευρώ (37,00 τα πρακτορειακά - διατακτική + 23,70 τα εργατικά) + Έξοδα Τελωνείου (για αποστολές πάνω από 5 κιλά)))))))))))))))))))))))))
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0