Λάθος ενότητα !!!
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Καλημερα και μπραβο για την πολυ καλη δουλεια.
Μια ερωτηση για αποφυγη δυσαρεστων τελωνειακων εκπληξεων. Για αγορα απο bangood και επιλογη priority direct mail με κοστος 9 ευρω περιπου δεν εχουμε τελωνειο, σωστα -
Ο/H Greg greg έγραψε:
Καλημερα και μπραβο για την πολυ καλη δουλεια.
Μια ερωτηση για αποφυγη δυσαρεστων τελωνειακων εκπληξεων. Για αγορα απο bangood και επιλογη priority direct mail με κοστος 9 ευρω περιπου δεν εχουμε τελωνειο, σωστα
-
Το διάβασα αλλά και παθών γιατί έχει κόλλησει στην Κίνα , πρόβλημα με τριγωνικη συναλλαγή του gearbest ,το είδα στην σελίδα του gearbest greece . Έγραψε το παρακάτω:αριστώ.
GearBestGrAdmin Σεπτέμβριος 22, 2017 at 6:26 μμ - ReplyΚαλησπέρα Λευτέρη. Λόγω έκτακτων ελέγχων στις τελωνειακές υπηρεσιες τις Αγγλίας υπάρχουν πρόσθετες καθυστερήσεις. Δεν έχουμε εικόνα.
-
Παρήγγειλα μια θήκη, από αμαζον Αγγλίας, την στέλνουν από Κίνα, με Αυστριακό ταχυδρομείο.
Αξίας 13 λίρες. Πιστεύω ότι θα το πάνε τελωνείο, με ότι σημαίνει, καθυστέρηση 20 μέρες.. -
Καλησπέρα, παράγγειλα από Europe warehouse του banggood και επέλεξα αποστολή με B2C για παραλαβή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες. Γνωρίζετε ποια ελληνική εταιρία συνεργάζεται με την B2C? Επίσης νομίζω ότι έρχεται untracked
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΕΛΤΑ και ως απλό .
-
Ευχαριστώ, ελπίζω απλά να έρθει τόσο γρήγορα όσο λένε...
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπέρα
βρήκα ένα κινητό στο banggood και δεν ξέρω τι παίζει με τελωνέιο
υπάρχει κάποια επιλογή όπως το gearbest για σίγουρη αποφυγή? -
-
Ως τώρα στο Priority direct mail του Banggood δεν υπήρξε τελωνείο σε κανέναν μέσω Ολλανδίας πράγμα το οποίο δεν ισχύει στο gearbest αρκετοί πλήρωσαν για εκτελωνισμό στην Γαλλία , μόνο τα δέματα που ήρθαν από gearbest μέσω Αγγλίας την έχουν γλυτώσει όλα.
-
Η θήκη από αμαζον Αγγλίας, την στέλνουν από Κίνα, και τώρα με το αυστριακό ταχυδρομείο.
Να υπολογίζω 10 μέρες να έρθει Ελλάδα, συν 20 μέρες στο τελωνείο;;;;;;;;;;
Αξία 13 λίρες Αγγλίας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0