Και από banggood να ψωνίσεις ,εάν δεν επιλέξεις priority direct mail με Post NL θα έρθει χωρίς κάλυψη τελωνείου.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Παιδια το γνωριζα αυτο με το τελωνειο και το post nl ... Δυστηχως ομως ενω εγω ειχα επιλεξεις eu express το gearbest αλλαξε τον τροπο αποστολης χωρις την συγκαταθεση μου σε post nl
το ειχα γραψει και παλιοτερα αλλα τωρα ρωτησα γτ ενημερωθηκε το shipping status και ηθελα να μαθω ποσο μπορει να καθηστερησει
-
Μπορεί και δύο μήνες .
-
Καλημέρα παίδες!
Μετά από αρκετό διάβασμα στις σελίδες του θέματος θέλω να συνοψίσω!
Αγορά από gearbest, αποθήκη HK αν επιλέξω Priority Line - 10-25 Business days έχω καλές ελπίδες να το γλιτώσω;
Ένα mi6 ψήνομαι να πάρω. Αν σταματήσει τελωνείο και το κοστολογήσουν πχ 300€ πόσο περίπου να περιμένω το "κουστούμι"; (Μέχρι 200€ αξία είδα σε ένα πόστ την εκτίμηση του κόστους)
Ευχαριστώ!
Στάθης -
Priority Line α βάλεις 99.99% δεν περνάει τελωνείο
-
Ο/H stazzy έγραψε:
Καλημέρα παίδες!
Μετά από αρκετό διάβασμα στις σελίδες του θέματος θέλω να συνοψίσω!
Αγορά από gearbest, αποθήκη HK αν επιλέξω Priority Line - 10-25 Business days έχω καλές ελπίδες να το γλιτώσω;
Ένα mi6 ψήνομαι να πάρω. Αν σταματήσει τελωνείο και το κοστολογήσουν πχ 300€ πόσο περίπου να περιμένω το "κουστούμι"; (Μέχρι 200€ αξία είδα σε ένα πόστ την εκτίμηση του κόστους)
Ευχαριστώ!
Στάθης
-
Kαλησπερα και καλως σας βρηκα.
Κατοχος ενος Umi X2 4 χρονια τωρα και ηρθε η ωρα για τον αντικαταστατη,δεν την παλευουν αλλο οι 2 μπαταριες που εχω στην διαθεση μου.
Θελω δικαρτο μεχρι 5,5' και αξιολογο για να το κρατησω και αυτο οσο παει,ετσι ειπα για το Xiaomi Mi6.
@ George,ετσι το εχω κοιταξει και εγω,απο banggood με το γνωστο κουπονι και priority direct mail.Να εχω το κεφαλι μου ησυχο οσον αφορα το τελωνειο?Πιστευω στην βασικη εκδοση ειμαι οκ,δεν χρειαζομαι τα 128gb.
Μιας και το αγορασες,μηπως πηρες θηκη και γυαλι για την οθονη?Εχεις να προτεινεις κατι αξιολογο ισως?
Φορτιστη επελεξες τον ευρωπαικο ή μηπως με τον αμερικανικο δινουν και ανταπτορα?
Οταν ερθει θα πρεπει να περασω καποια αλλη μεταγενεστερη rom?
Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου! -
Ναμαι και εγώ εδώ. Πήρα ένα τσαντάκι από το Banggood αξίας 35$ . Εστάλη με EMS Κίνας και τώρα περιμένω από τις 31/10/17 την σειρά του να περάσει Τελωνείο.
Πόσο μπορούν να χρεώσουν άραγε ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γιατί δεν το πήρες με priority direct mail;
-
Η χρεωση μπορει να μην ειναι τοσο τσουχτερη οσο η αναμονή
-
Τα τέλη εκτελωνισμου είναι 15€ βάλε σύν 7.20 ΦΠΑ 24% , σχεδόν θα σου βγει το τελωνείο όσο το αγόρασες. Ελπίζω να το θεωρήσουν ότι χρήζει φορολογικής ατέλειας και να γλιτώσεις αυτό το μεγάλο ποσό.
-
Ο/H No Fear έγραψε:
Kαλησπερα και καλως σας βρηκα.
Κατοχος ενος Umi X2 4 χρονια τωρα και ηρθε η ωρα για τον αντικαταστατη,δεν την παλευουν αλλο οι 2 μπαταριες που εχω στην διαθεση μου.
Θελω δικαρτο μεχρι 5,5' και αξιολογο για να το κρατησω και αυτο οσο παει,ετσι ειπα για το Xiaomi Mi6.
@ George,ετσι το εχω κοιταξει και εγω,απο banggood με το γνωστο κουπονι και priority direct mail.Να εχω το κεφαλι μου ησυχο οσον αφορα το τελωνειο?Πιστευω στην βασικη εκδοση ειμαι οκ,δεν χρειαζομαι τα 128gb.
Μιας και το αγορασες,μηπως πηρες θηκη και γυαλι για την οθονη?Εχεις να προτεινεις κατι αξιολογο ισως?
Φορτιστη επελεξες τον ευρωπαικο ή μηπως με τον αμερικανικο δινουν και ανταπτορα?
Οταν ερθει θα πρεπει να περασω καποια αλλη μεταγενεστερη rom?
Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0