καλημερα.πηρα με την εκπτωση στα 118 το redmi plus.εστειλα μηνυμα επιβεβαιωσης για priority και ευτυχως γιατι δεν ηταν.η απαντηση ηρθε αμεσα οτι θα το στειλουν priority.μπαινω μεσα στα tracking και λεει για βελγιο και dhl.εφυγε 7 μαιου.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Καλησπερα εχω παραγγειλει κατι ραμ απο το ebay sta 40 Euro.Και μου εγινε αυτο...Ποσο θα πληρωσω?
-
Ο/H vortalhe έγραψε:
Καλησπερα εχω παραγγειλει κατι ραμ απο το ebay sta 40 Euro.Και μου εγινε αυτο...Ποσο θα πληρωσω?
-
Ευχαριστώ πολύ φίλε
-
Καλησπέρα παιδιά επειδή έχω καιρο να παραγγείλω και για να μην κάνω καμια χαζομαρα... Την τελευταία φορά που πηρα κινητό. Από banggood είχα επιλέξει μέθοδο priotity direct mail και όλα πήγαν καλά, τώρα κοιτάω να πάρω το redmi note4 και μου βγάζει priority air mail. Ξέρει κανείς αν είναι το ίδιο πράγμα, θεωρητικά δεν περνάει τελωνείο?
Ευχαριστώ -
-
Σ' ευχαριστώ, θα το κοιταξω
-
Παίδες το priority line από gearbest είναι ΟΚ? Συνήθως επιλέγω Belgium, αλλά διάβασα ότι το priority είναι 100% tax free και πιο γρήγορο. Ισχύει?
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
και με belgium post δεν έχει περάσει κανένα δέμα τελωνείο, τουλάχιστον μέχρι τώρα που μιλάμε
-
γεια μας.ψαρωσα με μια προσφορα που βαλατε λινκ το gearbest και εκανα μια παραγγελια το μαιο για το redmi 5 plus 32gb στα 118+ ευρω.ακομα το περιμενω.η εταιρεια δεν φερει καμια ευθυνη μου λενε οτι θα μου δωσουν μερος των χρηματων η' να παραγγειλω κατι αλλο με αυτο το μερος.η' δεν ξερω τι.αντι να ψαξουν να βρουνε το πακετο.η' να στειλουν ενα αλλο χωρις εξτρα χρεωση.απ οτι εχω καταλαβει το πακετο το εστειλε η deutsche post και τοχασε.επρεπε να το στειλει ελλαδα και να το παραλαβει η dhl.gr η οποια μου λεει οτι το πακετο δεν εφτασε ποτε ελλαδα.ειναι ευθυνη του gearbest να παρει υπευθυνη θεση.την δε απαντηση μου εστειλε ο μαλλον ελληναρας dimosthenis.αυτα περι gearbest.ομως μην διαφημιζετε εταιρεια πουναι για τα μπαζα.εκτιθεστε κι εσεις.
-
-
paypal full refund αν το χρησιμοποίησες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0