Προσωπικα έχω κάνει πάνω από 60 παραγγελίες και είχα μια απώλεια στην οποία με αποζημίωσαν 100%.Ο/H 6adriano7 έγραψε:
αυτα περι gearbest.ομως μην διαφημιζετε εταιρεια πουναι για τα μπαζα.εκτιθεστε κι εσεις.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Πριν καιρό, παρήγγειλα ένα κινητό, το είχαν στοκ στο σάιτ.
Μετά από μια βδομάδα, μου στέλνουν email,,, θα το έχουμε σε 2 μήνες+, και μου είπαν:
Full refund στο paypal
H , στον λογαριασμό μου στο gearbest.
Φυσικά επέλεξα το paypal. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Με paypal έκανες την αγορά ?
επισης μπηκα παλι στο paypal και εκανα formal complaint.οχι που θα την γλυτωναν με 50 % refund.κι ας μην παρω τιποτα θα κανω οτι μπορω.δεν εχω αδικο πουθενα. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H 6adriano7 έγραψε:
αυτα περι gearbest.ομως μην διαφημιζετε εταιρεια πουναι για τα μπαζα.εκτιθεστε κι εσεις.
Ο/H 6adriano7 έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
-
Σωστά έπραξες... υπομονή θέλει και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου στα μηνύματα
-
Ακριβώς το ίδιο είχα παθει και εγώ φίλε μου όταν είχα ζητήσει refund πριν κανένα 3μηνο,μου είχαν μπλοκάρει τον λογαριασμό στο gearbest.μαλλον είναι πολιτική τους.
-
Ο/H 6adriano7 έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
επισης μπηκα παλι στο paypal και εκανα formal complaint.οχι που θα την γλυτωναν με 50 % refund.κι ας μην παρω τιποτα θα κανω οτι μπορω.δεν εχω αδικο πουθενα.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
ευχαριστω για τα σχολια.η paypal αφου εκανε την ερευνα της , μου εστειλε e-mail και μου εδωσε πισω τα χρηματα.δεν νομιζω οτι ειχα και τιποτα στο wallet ναταν δευτερη τριτη αγορα απ αυτους, χε...ους μα..κες συγνωμη για τα γαλλικα μου δεν θ ασχοληθω φιλε να δωσω συνεχεια.απλα μακρυα.και επαναλαμβανω καλο θαναι να μην τους διαφημιζει η σελιδα.μια χαρα επαγγελματικοτατη συμπεριφορα εχουν εδω τα παιδια κριμα να ειναι φαουλ.
-
Καλημέρα. Πήρα το mi 8, 6/128, 542€ ολα, από honor buy, italia.
Μπορείτε να μου δωσεται το link από το forum, όπου γράφουν για το κινητό;
Δυστυχώς πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader,, σε κινητό 1 μέρας,, χάνεται η εγγύηση. -
Ο/H sakis112 έγραψε:
Καλημέρα. Πήρα το mi 8, 6/128, 542€ ολα, από honor buy, italia.
Μπορείτε να μου δωσεται το link από το forum, όπου γράφουν για το κινητό;
Δυστυχώς πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader,, σε κινητό 1 μέρας,, χάνεται η εγγύηση.
-
Παιδιά καλησπέρα έχω αγοράσει 2 tv box από το banggood στης 30 Ιουνίου με πραριοριτη αποστολή το tracknig μου λέει 6/7/18 09:34 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ αυτό πήρα τηλ τα ΕΛΤΑ σήμερα και μου λένε ότι το δέμα δεν έχει φτάσει στο αεροδρόμιο τι να κάνω?
-
Επέλεξες priority direct mail; Πλήρωσες με Paypal ; Εάν ναι περιμένεις να σου έρθει , δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
Το πρώτο σε προστατεύει από το τελωνείο το δεύτερο από το να χαθεί , με την επιστροφή χρημάτων.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0