Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
Ανέβασε ένα screenshot για να δούμε λεπτομέρειες απο το about της συσκευής.
-
οκ όταν βρω χρόνο !!!!!!!(λόγω δουλειάς)
-
δεν βγάζει διαθέσιμο update...
καμία άλλη ιδέα;
αυτή η έκδοση είναι, κινέζικη, global? φαίνεται από κάπου; -
θα το δοκιμασω αύριο. Πριν είχα την ελληνική ,δεν θυμάμαι ποια. Από χθες έχω την 6.6.30
-
Ο/H eggsamos έγραψε:
δεν βγάζει διαθέσιμο update...
καμία άλλη ιδέα;
αυτή η έκδοση είναι, κινέζικη, global? φαίνεται από κάπου;
Εάν δεν την περνάει, θα σου υποδείξουμε τον κατάλληλο οδηγό που θα ακολουθήσεις για να περάσεις την developer με κλειδωμένο boot-loader να τελειώνεις -
παιδιά πως κάνω screenshot?
-
Volume Down + Power button ταυτόχρονα για 1-2 δευτερόλεπτα. Αποθηκεύεται σε φάκελο screenshots μέσα στο gallery.
-
Εχαριστω πολύ.....παιδιά έχετε πολύ γρήγορες απαντήσεις ένα μεγάλο μπράβο σας!!!!!!
-
Αυτα είναι τα screebshot
-
Τέλειο δούλεψε! Αυτός ο Κινέζος είχε βάλει ότι να ναι, είχε πολύ σαβούρα μέσα! Τώρα έχω την 7.5.3.0 stable την Αγγλοκινέζικη. Όλο διαβάζω το φόρουμ και έχω μπερδευτεί
όμως... Αυτό που θέλω εγώ είναι ένα σταθερό τηλέφωνο, με playstore και με root (δεν με νοιάζουν τα Ελληνικά). ποια ρομ να βάλω; θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader (τι τρέχει με αυτόν τον οδηγό)? Πολλές ερωτήσεις αλλά και γω μπερδεύτηκα...
ΥΓ: Σύμφωνα με αυτό έχω κλειδωμένο bootloader -
Ο/H eggsamos έγραψε:
Τέλειο δούλεψε! Αυτός ο Κινέζος είχε βάλει ότι να ναι, είχε πολύ σαβούρα μέσα! Τώρα έχω την 7.5.3.0 stable την Αγγλοκινέζικη. Όλο διαβάζω το φόρουμ και έχω μπερδευτεί
όμως... Αυτό που θέλω εγώ είναι ένα σταθερό τηλέφωνο, με playstore και με root (δεν με νοιάζουν τα Ελληνικά). ποια ρομ να βάλω; θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader (τι τρέχει με αυτόν τον οδηγό)? Πολλές ερωτήσεις αλλά και γω μπερδεύτηκα...
ΥΓ: Σύμφωνα με αυτό έχω κλειδωμένο bootloader
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0