πατοντασ update package και στην συνεχεια επιλογη του αρχειου μπορω ναγυρισω σε miui6 απο miui7??
[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H Giannis RAPTIS έγραψε:
πατοντασ update package και στην συνεχεια επιλογη του αρχειου μπορω ναγυρισω σε miui6 απο miui7??
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Ο/H Giannis RAPTIS έγραψε:
Ποια ρομ θα μου προτεινατε???......θέλω την πιο απρόσβληματιστη!(λιγότερα bugs)
-
Εμένα η τελευταία Ελληνική stable δουλεύει μια χαρά.
-
Ο/H birel-motosport έγραψε:
Ο/H birel-motosport έγραψε:
ένα ακόμα πρόβλημα με την 7.1.4 νότε προ εκεί που είναι ανοιχτό το Facebook σβήνει και ξανά περνάει η ρομ μόνη της και μετά το Facebook λέει ότι κολλάει και δεν ανοίγει..
Κάποιος με εμπειρία 7.1.4.0 σε mi note pro για να μου πεί αν αξίζει η μετάβαση;
Ευχαριστω. -
τι να πω σήμερα είναι όλα μια χαρά... Είναι με τα κέφια του μάλλον.
-
-
Ο/H Agent_92 έγραψε:
η καινούρια ελληνική stable για redmi note 2 ξέρουμε στο περίπου πότε θα βγει?
-
Τελευταία αντιμετωπίζω θέματα επαννεκινήσεων. Ειτε κανονικών reboot ειτε bootloop όπου το κινητο επαννεκινει συνεχως ακόμη και αν το βααλω σε περιβάλλον recovery! Προχτές έκανα wipe τα πάντα βάζοντας την stable fastboot έκδοση, μεσω υπολογιστή φυσικά , ώστε να γίνει εντελώς καθαρή εγκατάσταση και φύγει και το custom recovery και να μπει το mi recovery. Όλα καλά αλλά μου έχει κανει 2-3 επανεκκινήσεις (κανονικές όχι loop) .Πάει το μυαλό κανενος πουθενά? Hardware ίσως? Αυτό το "επανεκκινησεις απ το wifi" τι πρόβλημα είναι το οποιος λυθηκε τελευταια απ οτι διάβασα? Μηπως φταίε αυτό?
ΥΓ Εννοείται ότι μετά έκανα καθαρή εγκατασταση μεσω mi recovery , αυτήν εδώ την 7.3.1 stable έκδοση -
Ποιά ROM έχεις τώρα ?
Η τελευταία Developer ROM πάντως έχει λύσει το πρόβλημα των επαννεκινήσεων ... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ποιά ROM έχεις τώρα ?
Η τελευταία Developer ROM πάντως έχει λύσει το πρόβλημα των επαννεκινήσεων ...
-
Ο/H karamela έγραψε:
αχαχαχα πονηριές! Την stable έχω , λες να δοκιμάσω developer? Ξερουμε που οφείλονταν οι επανεκκινησεις?