Το πρόβλημα με το youtube έχει διορθωθεί. Redmi note 2 με stable 7.1.3.0Ο/H Mitsos έγραψε:
Kαλήμερα. Έχουμε επιστροφές από κανέναν που δοκίμασε την stable 7,1,3 στο redmi note 2. Να δούμε και αν λύθηκε το θέμα που υπάρχει με το Youtube στην 7,1,1. Έμενα η εφαρμογή του Youtube ξεκινάει τα video και μετά από 5 sec κολάει και κρασαρεί. Αν επιμένεις και προχωρήσει το video δεν έχει ήχο. Ευχαριστώ...
[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
παιδια χρειάζομαι βοήθεια μόλις παρέλαβα το redmi note 2 απο minideal με ελληνικά περασμένα και stable rom προσπαθώ αφού κατεβασω η την dev η την stable απο το φόρουμ αλλά δεν γίνεται τίποτα πάω αφού κατεβασω στον updater όπως εκανα παλιά με το redmi note αλλά δεν υπάρχει τίποτα καο κρασαρει συνεχώς επίσης φαίνεται σαν να μη δουλεύει ο mi account, τα χω παίξει βοήθησε στο παλιό Νότε ενα download εκανα απο το κινητό και όλα καλά πήγαιναν με αυτό τίποτα. Επίσης δεν είχε. File manager ευχαριστώ πολύ please help
-
καλησπερα !προσταθω να κατεβασω την stable 7.1.3 και δεν μπορω.ενω το αρχειο βλεπω οτι ειναι 487 mb. μου κατεβαζη μονο 76 mb και μου λεεει οτι ολοκληρωθηκε η ληψη. οταν παω μετα να το περασω στο κινιτο απλα δεν κανει τιποτα. ευχαριστω
-
Ο/H antonius έγραψε:
Ο/H Mitsos έγραψε:
Kαλήμερα. Έχουμε επιστροφές από κανέναν που δοκίμασε την stable 7,1,3 στο redmi note 2. Να δούμε και αν λύθηκε το θέμα που υπάρχει με το Youtube στην 7,1,1. Έμενα η εφαρμογή του Youtube ξεκινάει τα video και μετά από 5 sec κολάει και κρασαρεί. Αν επιμένεις και προχωρήσει το video δεν έχει ήχο. Ευχαριστώ...
Ευχαριστώ θερμά φίλε μου, είμαι έτοιμος να την περάσω ελπίζω να πάνε όλα καλά... -
Ο/H Mitsos έγραψε:
Έχουμε επιστροφές από κανέναν που δοκίμασε την stable 7,1,3 στο redmi note 2
Όλα καλα εκτός από ένα.
Δεν μου λειτουργούσε το φορητό hotspot.
Δεν ξέρω αν είχε πρόβλημα η ROM ή απλά δεν μου έκατσε καλά στην εγκατάσταση (χρήζει επιβεβαίωση αυτό και από άλλους χρήστες).
Επίσης πολύ καλή σε αυτονομία.
Πέρα απο το συμβάν που προαναφέρω όλα τα άλλα λειτουργούσαν μια χαρά όσο το πείραζα.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Και εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω την 7.1.3 stable για το redmi note 2. . Ξεκινάει κανονικά η λήψη αλλά σιγά σιγά η ταχύτητα της λήψης μειώνεται και ολοκληρώνεται με ένα αρχείο στα 450MB και φυσικά το zip είναι κατεστραμένο. Τι προτείνετε? Υπάρχει κάπου αλλού για λήψη?
-
Ο/H Mitsos έγραψε:
Τι προτείνετε? Υπάρχει κάπου αλλού για λήψη?
-
Τελικά μετά από προσπάθεια κατέβηκε και πέρασε κανονικά στο redmi note 2. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή και με το YouTube να δουλεύει κανονικά όπως είπαν και τα παιδιά πάρα πάνω. Θα επανέλθω αν εντοπίσω κάποιο θέμα...
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τι διαδικασια ακολουθουμε για να την εγκαταστησουμε στο Redmi Note 3???
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Tasos997 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ψάξε στο φόρουμ με την αναζήτηση και θα βρει πολλά και καλά πράγματα για όλες τις απορίες σου για το redmi note 3 σου -
Ο/H Tasos997 έγραψε:
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Mitsos έγραψε:
Έχουμε επιστροφές από κανέναν που δοκίμασε την stable 7,1,3 στο redmi note 2
Δεν μου λειτουργούσε το φορητό hotspot.
Δεν ξέρω αν είχε πρόβλημα η ROM ή απλά δεν μου έκατσε καλά στην εγκατάσταση (χρήζει επιβεβαίωση αυτό και από άλλους χρήστες).
Επίσης πολύ καλή σε αυτονομία.
Πέρα απο το συμβάν που προαναφέρω όλα τα άλλα λειτουργούσαν μια χαρά όσο το πείραζα.