Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
καλημερα ,στις επιλογες για προγραμματιστες-κατασταση ΜΙ ξεκλειδωματος οταν παταω προσθηκη λογαριασμου και δυσκευης μου βγαζει ενα μυνημα 86006 και κατι κινεζικα
-
-
-
Ο/H rascal έγραψε:
καλημερα ,στις επιλογες για προγραμματιστες-κατασταση ΜΙ ξεκλειδωματος οταν παταω προσθηκη λογαριασμου και δυσκευης μου βγαζει ενα μυνημα 86006 και κατι κινεζικα -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H rascal έγραψε:
καλημερα ,στις επιλογες για προγραμματιστες-κατασταση ΜΙ ξεκλειδωματος οταν παταω προσθηκη λογαριασμου και δυσκευης μου βγαζει ενα μυνημα 86006 και κατι κινεζικα
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
miui_MIMAX2Global_8.2.8_45df73749c_7.1.zip
Χύμα στο κινητό στο internal storage, update, τρεις τελείες πάνω δεξιά, choose update package και δώσε για μετάβαση , εάν βέβαια έχεις τώρα official global stable. Αλλιώς δεν θα μπορέσεις , ανέβασε εδώ screenshot about miui version , να δούμε ποιά φοράς. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
miui_MIMAX2Global_8.2.8_45df73749c_7.1.zip
Χύμα στο κινητό στο internal storage, update, τρεις τελείες πάνω δεξιά, choose update package και δώσε για μετάβαση , εάν βέβαια έχεις τώρα official global stable. Αλλιώς δεν θα μπορέσεις , ανέβασε εδώ screenshot about miui version , να δούμε ποιά φοράς.
Προχώρα όπως σου γράψε ο μάντης Μάκης!!
Από που έβγαλες το συμπέρασμα Μάκη ότι έχει global stable, έτσι αυθαίρετα ή έχεις μαντικό χάρισμα??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Προχώρα όπως σου γράψε ο μάντης Μάκης!!
Από που έβγαλες το συμπέρασμα Μάκη ότι έχει global stable, έτσι αυθαίρετα ή έχεις μαντικό χάρισμα??
Λοιπόν περαστηκε η ρομ, τώρα για να κάνω αίτηση ξεκλειδωματος ακολουθώ τις οδηγίες στην αρχή του νήματος;
Ναι κανονικά , στο mi unlock status θα σε αφήσει να περάσεις το mi λογαριασμό σου και να συνεχίσεις κανονικά για ξεκλείδωμα....που πρίν δεν μπορούσες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα