μια χαρά δουλεύειΟ/H nassos έγραψε:
έχει ξεκλειδώσει κανείς το Note 3, να μου πει άμα λειτουργεί το δακτυλικό αποτύπωμα μετα.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
μια χαρά δουλεύειΟ/H nassos έγραψε:
έχει ξεκλειδώσει κανείς το Note 3, να μου πει άμα λειτουργεί το δακτυλικό αποτύπωμα μετα.
έκανα κι εγώ αίτηση στις 23 Μαρτίου, μου ήρθε το μήνυμα ακριβώς στις 10 μέρες, αλλά με "ενεργή" συμμετοχή στο φόρουμ τω καιρώ εκείνω.....Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Έκανε ο κολλητός αίτηση στις 23 Μαρτίου για ξεκλειδώμα
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην livagoth ().
φιλε δουλευει κανονικοτατα απλα εχω την αισθηση οτι εγινε κλασματα πιο αργοΟ/H nassos έγραψε:
έχει ξεκλειδώσει κανείς το Note 3, να μου πει άμα λειτουργεί το δακτυλικό αποτύπωμa
Ο/H AngelosN έγραψε:
Καλησπερα, σημερα μου ηρθε η εγγριση για ξεκλειδωμα και προσπαθοντας να ξεκλειδωσω το redmi note 3 pro εχω το παρακατω προβλημα ενω το account ειναι ολοιδιο με αυτο της συσκευης.
Παταω find device αλλα δεν με βρισκει απλα κολαει εδω.Ο/H tiger30 έγραψε:
Πήγαινε στο i.mi.com κάνε sign in με τον λογαριασμό που έχεις ανοίξει και δες αν έχει προστεθεί η συσκευή στον λογαριασμό σου (πρέπει να έχεις βάλει κάρτα sim) και αν δεν έχει προστεθεί την προσθέτεις μέσω του find device, θα σε εντοπίσει μέσω χάρτη, θα προστεθεί η συσκευή στον λογαριασμό και μετά ξαναμπαίνεις στην εφαρμογή unlock και προχωράς....Ο/H AngelosN έγραψε:
Καλησπερα, σημερα μου ηρθε η εγγριση για ξεκλειδωμα και προσπαθοντας να ξεκλειδωσω το redmi note 3 pro εχω το παρακατω προβλημα ενω το account ειναι ολοιδιο με αυτο της συσκευης.
Ο/H Panagiotis Skordilis έγραψε:
εγω προσπαθω να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα εδω miui.com/unlock/apply.php και δε με αφηνει να πατησω το "I confirm that I have read and accepted the unlocking Disclaimer" για να συνεχισω στο apply. τον ηπια κλαρινο?