Global στο Redmi 3 δεν υπάρχει, μάλλον unofficial έχεις...δεν ανεβάζεις μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" ?Ο/H vazals έγραψε:
ειμαι στη φαση για ξεκλειδωμα του bootloader εχω την global και θελω να περασω την dev
επειδη εχω λιγο μπερδευτει στο link MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum με τις roms ποια πρεπει να επιλεξω?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
@NasDriver
για αυτο εχω μπερδευτει εγω εχω το redmi note 3 pro
μηπως μπορεις να μου δωσεις καποιο link με την dev που χρειαζεται για να ξεκλeιδωσω το bootloader,για να αρχισω το διαβασμα! -
Καλησπερα στο foroum εχω το redmi note 3 pro με την mullti εκδοση εχω παρει κωδικο για το ξεκλειδωμα καποια βοηθεια για να συνεχισω να βαλω ελληνικα ???
-
Περνάς με update Developer ROM και ξεκλειδώνεις βεβαια εάν έχεις πάρει το okay από Xiaomi.Καλή επιτυχία
Εάν κοιτάξεις στο Forum υπάρχει και οδηγός που είναι αρκετά κατατοπιστικός.
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευήKαποτε μας κυβερνούσανε τα τζάκια τώρα μας κυβερνάνε τα κούτσουρα! -
@vazals Στο ευρετήριο που έχω στην υπογραφή μου, ή στο λινκ στο απο πάνω πόστ, θα βρείς όλα τα απαραίτητα για να κάνεις αυτό που θέλεις. Ακολουθείς τις οδηγίες για τη συσκευή σου και θα είσαι κομπλέ. Άλλαξε και το όνομα της συσκευής σου στο προφίλ σου γιατί όπως βλέπεις μπορεί να γίνει λάθος στην κατεύθυνση απο τα παιδιά που προσπαθούν να σε βοηθήσουν
-
Μου εφερε ενας φιλος ενα redmi note 3 pro που το αγορασε απο κινα και εχει μονο αγγλοκινεζικα
για να του βαλω ελληνικα πρεπει να ξερω login στον mi λογαριασμο και να εχω καi sim ? -
Ο/H prekasg έγραψε:
για να του βαλω ελληνικα πρεπει να ξερω login στον mi λογαριασμο και να εχω καi sim ?
-
Για να τους περάσεις Ελληνική πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader με τον official τρόπο. Οπότε πρέπει να έχεις Mi Account με έγκριση από την Xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader! Sim δεν χρειάζεται!!
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
@vazals Στο ευρετήριο που έχω στην υπογραφή μου, ή στο λινκ στο απο πάνω πόστ, θα βρείς όλα τα απαραίτητα για να κάνεις αυτό που θέλεις. Ακολουθείς τις οδηγίες για τη συσκευή σου και θα είσαι κομπλέ. Άλλαξε και το όνομα της συσκευής σου στο προφίλ σου γιατί όπως βλέπεις μπορεί να γίνει λάθος στην κατεύθυνση απο τα παιδιά που προσπαθούν να σε βοηθήσουν
οκ ευχαριστω ολα καλα με τις οδηγιες σας -
Καλημέρα έκανα την αίτηση στην miui και μου έστειλε έναν αρηθμο mi λογικά αυτός θα είναι για το ξεκληδωμα το θέμα είναι ότι το τηλέφωνο δεν έχει έρθει ακόμη και ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να το ξεκληδωσω εάν δεν το έχω στα χέρια μου και εάν γίνεται μέσω κινητού γιατί έχω θέμα με το λαπ τοπ μου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@bilis1234 σιγουρα θα πρέπει να έχεις την συσκευή στα χέρια σου για να την ξεκλειδώσεις όπως και το ότι θα χρειαστεί υπολογιστής για το ξεκλείδωμα..
-
Καλησπέρα ,
κατέβασα την developer rom της Κίνας την έβαλα στην συσκευή αλλά όταν πάω να το περάσω πατάω κανονικά τις τελίτσες και μου γράφει cant verify update .Τι να κάνω ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα