Αυτό ΔΕΝ ισχύει, και το λέω υπεύθυνα και αποδεδειγμένα!Ο/H amigagr έγραψε:
απο τη δικη μου εμπειρια εχω την αισθηση οτι χρειαζεται η καρτα. μερος του id ειναι και ο αριθμος τηλεφωνου.αν δεν εχει μεσα sim, το συστημα δεν βλεπει τη συσκευη online και δεν την ξεκλειδωνει.Ο/H vortalhe έγραψε:
Πρέπει να βάλω την κάρτα μέσα για να κάνω το ξεκλείδωμα;

Εγώ προσωπικά, έχω ξεκλειδώσει περισσότερες από ...κάμποσες (10-15???) συσκευές και αν εξαιρέσεις μόλις 1-2 από αυτές, οι υπόλοιπες ποτέ δεν είχαν SIM κάρτα μέσα και ξεκλείδωσαν κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα (με περασμένη εργοστασιακή developer στο κινητό, με εγκεκριμένη "άδεια" από την Xiaomi (νόμιμος/official τρόπος) και με έναν αληθινό MiAccount, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο ξεκλείδωμα της συσκευής! Η διαδικασία διαρκεί μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα...).
Οι συσκευές που έχω ξεκλειδώσει μέχρι σήμερα ΧΩΡΙΣ κάρτα SIM μέσα, είναι : Mi Note Pro, Mi-4c, Redmi Note 3, Redmi Note 3 Pro, Redmi 3 και Redmi 3 pro

Υ.Γ. Εάν ήταν έτσι, δηλαδή εάν χρειαζόταν SIM στη συσκευή για να ξεκλειδώσει, οι χρήστες που έχουν κάνει register στο MiAccount με λογαριασμό e-mail και όχι με τηλεφωνικό αριθμό δεν θα έπαιρναν ΠΟΤΕ δικαιώματα unlock για τις συσκευές τους... αλλά φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο!