Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
έχει την v7.5.2.0
Με αυτή τη ρομ Ούτε στον αιώνα τον άτλαντα.
Πέραν της πλάκας έχεις πολύ λιγότερες πιθανότητες να ξεκλειδώσεις με stable rom.
Και αν είναι κ official........... -
-
Κατέβασε αυτη τη ρομ και βάλτην μέσα στο κινητό σου
miui_HM3_6.8.25_c9b4218bfb_5.1.zip
Μπες στον updater /τρεις τελείες και choose update package...με wifi on -
Καλώς την κατεβάζω κιόλαςΟ/H geoanto555 έγραψε:
Κατέβασε αυτη τη ρομ και βάλτην μέσα στο κινητό σου
miui_HM3_6.8.25_c9b4218bfb_5.1.zip
Μπες στον updater /τρεις τελείες και choose update package...με wifi
-
Έχεις rom stable και συγκεκριμένα την 7.2.7.0 η οποία μάλλον είναι official γιατί έχει update στην 7.5.2.0.
Με τις stable δεν ξεκλειδώνει 100%, είναι θέμα τύχης.
Πριν πας για official china dev κάνε την αναβάθμιση που έχει εμφανίσει μπας και ξεκλειδώσεις...αλλιώς πας για εγκατάσταση της developer.
Άδικα έσκασες τόσες ώρες...και το λέει ξεκάθαρα ο οδηγός...χρειάζεστε china developer
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.
-
@NasDriver και @geoanto555 κάνω την αναβάθμιση τώρα για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε με την αναβάθμιση
-
-
Έχω μάθει λόγο δουλειάς να μην λέω μεγάλες κουβέντες το αποτέλεσμα θα δείξει.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν καταφέρεις και την βάλεις θα είσαι οκ...
-
και εγώ στην ίδια φάση ήμουν την πρώτη φορά μέχρι να μου γράψει το success πίστευα στην δύναμη του αδιανόητου που δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αλλά σε μένα παίζει να συμβείΟ/H derveni έγραψε:
Έχω μάθει λόγο δουλειάς να μην λέω μεγάλες κουβέντες το αποτέλεσμα θα δείξει.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν καταφέρεις και την βάλεις θα είσαι οκ...
μετά την δεύτερη φορά δεν το σκεφτόμουν καθόλου

-
Να μπω σε fastboot την αναβάθμιση την κατέβασε, ποια rom να βάλω μέσα χύμα αυτήν που είπε ο @geoanto555 ???
-
ναι κάνε ότι σου πει ο Γιώργος το κατέχει το "άθλημα" καλύτερα από όλους νομίζωΟ/H derveni έγραψε:
Να μπω σε fastboot την αναβάθμιση την κατέβασε, ποια rom να βάλω μέσα χύμα αυτήν που είπε ο @geoanto555 ???

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα