Σκέψου μαζί μιλήσαμε χθες και αναρωτήθηκα τι έχεις.....Ο/H ASXETOSSS έγραψε:
δεν ήξερα
Γύρισα μία σελίδα πίσω και βρήκα ...Δεν μπορούν να ξέρουν όλοι τους κωδικούς κάθε συσκευής όμως....
Όλα φιλικά έτσι;Ξέρεις πως σου τα λέω//

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣκέψου μαζί μιλήσαμε χθες και αναρωτήθηκα τι έχεις.....Ο/H ASXETOSSS έγραψε:
δεν ήξερα
Έχεις δίκιο, φαινομενικά παίζει αντίφαση, είχα όμως την εντύπωση ότι μιλώντας για RN3 σκέτο (Δηλ. όχι Pro) εννοείται ο ΜΤΚ επεξεργαστής. Sorry για το μπέρδεμα...εννοείται δεν φόρτωσα γιατί ήταν πετυχημένο..!Ο/H demakhs έγραψε:
EDIT: Δεν κρατιέμαι μιας και με "προκαλείς" (με την καλή έννοια, μην φορτώσεις... )
Ανέστη κάτι τέτοιο νομίζω ότι είναι αυτονόητο....Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν στο mobile number βάλεις ξανά 0030 ή +30 και τον αριθμό σου μάλλον την πάτησες...γιατί το account γίνεται σαν +30 0030 1234567890
Πως μπορεί όμως να κάνει επιβεβαίωση αριθμού..Ο/H NasDriver έγραψε:
Υποθέτω ότι σε μία τέτοια περίπτωση, παίρνει 2 φορές των κωδικό χώρας/περιοχής, μία από το Mobile phone και μία από to mobile number σε κάποιο σημείο των server της xiaomi.
Με τον υπάρχων λογαριασμό μπορείς να ξεκλειδώσεις μία συσκευή κάθε τριάντα μέρες.Ο/H hajis έγραψε:
Μια απορία σχετικά με το ξεκλείδωμα , όταν πήρα το Redmi Note 3 έκανα όλη την διαδικασία ξεκλειδώματος και είχα ελληνική rom. Τώρα που περιμένω να μου έρθει το Red Note 3 Pro , θα πρέπει να πάλι να κάνω αίτηση και να περιμένω μήνυμα ή ο λογαριασμός μου είναι έτοιμος και μπορεί να ξεκλειδώνει συσκευές ;