Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H johnnyar έγραψε:
γιατί αυτό;
-
τωρα μου βγάζει αυτό:
Sorry, your application has been rejected.
τον ήπια τωρα τι κάνω; ειναι της γυναίκας το κινητό και θελω να βαλω ελληνική -
-
-
Καλησπέρα στη παρέα. Παρέλαβα προχθές κι εγώ το redmi pro μου αλλά είχα κάνει το λάθος και το ζήτησα με την multilanguage Rom με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περάσω την developer Rom.
Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για αυτή την περίπτωση ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια! -
Ο/H mits200 έγραψε:
Καλησπέρα στη παρέα. Παρέλαβα προχθές κι εγώ το redmi pro μου αλλά είχα κάνει το λάθος και το ζήτησα με την multilanguage Rom με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περάσω την developer Rom.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια!
-
έχω κάνει MI account και την αίτηση ξεκλειδώματος σήμερα. Απάντηση δεν μου ήρθε ακόμα.
Στον οδηγό αναφέρει ότι πρέπει να περάσουμε κινέζικη developer Rom για να συνεχίσουμε την διαδικασία όταν μας έρθει το οκ για ξεκλείδωμα. -
@mits200 Από driver windows 7 η 8 σε 64 bit είσαι κομπλέ ? Μπες στους οδηγούς της συσκευής σου, και διάβασε προσεκτικά τι λένε.
-
- Φίλε derveni δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς, δεν έχω και μεγάλη εμπειρία πάνω σε αυτά. Στο λαπτοπ μου έχω window 10 64bit.
- Σε τί ''οδηγούς της συσκευής μου'' αναφέρεσαι??
- Φίλε derveni δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς, δεν έχω και μεγάλη εμπειρία πάνω σε αυτά. Στο λαπτοπ μου έχω window 10 64bit.
-
Ο/H mits200 έγραψε:
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια!
Καλημέρα ξεκινάμε με έλεγχο του bootloader : Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Και δώσε μας και ένα screen shot από τις ρυθμίσεις και σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε την rom
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Takis K έγραψε:
Τα ιδια και σε μενα περασα china dev κλειδωσε και δεν μπορω να ξεκλειδωσω μου γραφει τα ιδια με τον φιλο
πιο πανω τι κανουμε τωρα;;;
Αν μπεις σε αυτό το νήμα: Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα! τότε θα ξεκλειδώσεις με το πέρασμα της official!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα