Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ειναι 5ψηφιο άρα είναι και unofficial. Οι official είναι 4ψηφιες
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Κατά πρώτον δες εάν σου δίνει αναβάθμιση ,εάν όχι τότε μάλλον είναι όπως σου λένε και τα παιδιά unofficial , δεύτερον έχεις κάνει έλεγχο του bootloader και είναι όντως κλειδωμένος ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H vampire_m έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Κατά πρώτον δες εάν σου δίνει αναβάθμιση ,εάν όχι τότε μάλλον είναι όπως σου λένε και τα παιδιά unofficial , δεύτερον έχεις κάνει έλεγχο του bootloader και είναι όντως κλειδωμένος ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία τοτε πας με διαδικασία unbrick για την συσκευή σου
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
παιδια έχω απαντήσει τη έκανε το παιδί ποστάρω να δείτε
"εβαλα την σιμ του ξαδερφου μου μεσα. Πηραμε τον κωδικο που εστειλες και περαστηκε το νουμερο του στον λογαριασμο σου. Ειχα ενεργο και το vpn που λεει ο τυπος στον υπολογιστη. Μπηκα στο find my device. Απο υπολογιστη βγαζει ερρορ. Απο το κινητο το βλεπει ονλαιν και το βρισκει. Παντα δινει το ιδιο ερρορ στο 50%. Εχω κανει λογκ ιν με τον λογαριασμο σου. "Nokia 6680,NOKIA N73,LG CHOCOLATE KG800,NOKIA E90 COMMUNICATOR,LG SHINE,NOKIA N96,SONY ERICSSON W760I,Sony Ericsson K750 + K750I,Samsung Ace,Samsung core,Nokia C5-03,Samsung Galaxy S Advance,Samsung Galaxy Pocket,Samsung Galaxy S,Samsung Galaxy S 2,Samsung Galaxy S 3,Samsung Galaxy S 4,Redmi 3,Redmi Note 3(MTK),Redmi Note 4(MTK),leeco le max 2(x829),Redmi note 4 snap(2)3/32&(1)4/64,Nokia 3310(2017),Redmi Note 5(4/64),Redmi 4X(3/32),OnePlus 6(8/128) -
Μπορεί να φταίνε οι σέρβερ της Χιαομι και όχι εσείς. Πάραυτα εγώ θα έκανα από την αρχή την όλη διαδικασία με τα απαραίτητα βήματα και τίποτα παραπάνω:
1) Factory reset
2) Ανοίγει κινητό
3) Σύνδεση Mi Account στο κινητό με χρήση του Mi Number
4) Ενεργοποίηση USB Debugging και OEM Unlock
5) Restart το κινητού σε λειτουργία Fastboot mode
6) Στον υπολογιστή ΔΕΝ τρέχεις VPN (για αρχή)
7) Τρέχεις το Mi Unlock Tool και σύνδεση με το Mi Account που έχει έγκριση με χρήση του Mi Number
Δες αν ξεκλειδώνει
9) Σύνδεση και στο i.mi.com και εύρεση συσκευής ενώ είναι ανοιχτό το κινητό
10) Αφού το βρει προχωράς πάλι με δοκιμή για Unlock
11) Αν όχι τότε ασχολείσαι με VPN να δεις αν αλλάξει κάτι -
@vampire_m με την unofficial που έχεις πας με αυτόν τον οδηγό:
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
ή
How to Unlock the Bootloader of Mi5 (Οδηγός στα Αγγλικά) -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Μπορεί να φταίνε οι σέρβερ της Χιαομι και όχι εσείς. Πάραυτα εγώ θα έκανα από την αρχή την όλη διαδικασία με τα απαραίτητα βήματα και τίποτα παραπάνω:
1) Factory reset
2) Ανοίγει κινητό
3) Σύνδεση Mi Account στο κινητό με χρήση του Mi Number
4) Ενεργοποίηση USB Debugging και OEM Unlock
5) Restart το κινητού σε λειτουργία Fastboot mode
6) Στον υπολογιστή ΔΕΝ τρέχεις VPN (για αρχή)
7) Τρέχεις το Mi Unlock Tool και σύνδεση με το Mi Account που έχει έγκριση με χρήση του Mi Number
Δες αν ξεκλειδώνει
9) Σύνδεση και στο i.mi.com και εύρεση συσκευής ενώ είναι ανοιχτό το κινητό
10) Αφού το βρει προχωράς πάλι με δοκιμή για Unlock
11) Αν όχι τότε ασχολείσαι με VPN να δεις αν αλλάξει κάτι
Να υποθεσω ολα αυτα χωρις σιμ!
Σε ευχαριστω θα το δουμε και αυτοNokia 6680,NOKIA N73,LG CHOCOLATE KG800,NOKIA E90 COMMUNICATOR,LG SHINE,NOKIA N96,SONY ERICSSON W760I,Sony Ericsson K750 + K750I,Samsung Ace,Samsung core,Nokia C5-03,Samsung Galaxy S Advance,Samsung Galaxy Pocket,Samsung Galaxy S,Samsung Galaxy S 2,Samsung Galaxy S 3,Samsung Galaxy S 4,Redmi 3,Redmi Note 3(MTK),Redmi Note 4(MTK),leeco le max 2(x829),Redmi note 4 snap(2)3/32&(1)4/64,Nokia 3310(2017),Redmi Note 5(4/64),Redmi 4X(3/32),OnePlus 6(8/128) -
Ναι η sim δεν είναι απαραίτητη!!
-
Ok σε ευχαριστω και παλι.
Θα ενημερωσωNokia 6680,NOKIA N73,LG CHOCOLATE KG800,NOKIA E90 COMMUNICATOR,LG SHINE,NOKIA N96,SONY ERICSSON W760I,Sony Ericsson K750 + K750I,Samsung Ace,Samsung core,Nokia C5-03,Samsung Galaxy S Advance,Samsung Galaxy Pocket,Samsung Galaxy S,Samsung Galaxy S 2,Samsung Galaxy S 3,Samsung Galaxy S 4,Redmi 3,Redmi Note 3(MTK),Redmi Note 4(MTK),leeco le max 2(x829),Redmi note 4 snap(2)3/32&(1)4/64,Nokia 3310(2017),Redmi Note 5(4/64),Redmi 4X(3/32),OnePlus 6(8/128) -
παιδια εχω κανει αιτηση εδω και 2 μερες αλλα δεν εχει ερθει τιποτα...δεν εγινε δεκτη η απλα δεν την εχουν δει ακομα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα