Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ευχαριστώ πολυ!!
-
Καλησπέρα!
Προσπαθούμε να ξεκλειδώσουμε το bootloader στο redmi 3 ενός φίλου και δεν μπορώ με τίποτα να περάσω την official developer rom.
Έχω βάλει τη rom και χύμα στο κινητό και σε φάκελο downloaded_rom όπως λέει στο επίσημο guide της Xiaomi και δεν το περνάει με τίποτα.
Διαλέγω το αρχείο από το updater, το κινητό κάνει reboot αλλά έχει πάλι τη stable rom που είχε αρχικά.. δεν γίνεται κάτι.
(έχουμε έτοιμο και το mi unlock tool μετά από αίτηση στην xiaomi αλλά δεν έχουμε καν καταφέρει να κάνουμε το 1ο βήμα που είναι να περάσουμε την official developer rom)
ΥΓ στο δικό μου redmi note 2 ήταν όλα παιχνιδάκι -
Ο/H vmatrix έγραψε:
Ανέβασε screenshot απο το about the phone του κινητου -
Με τι rom είναι τώρα ; Εάν έχει unofficial δεν θα περάσει ποτέ έτσι , επίσης δεν έχει καμία σχέση με το note 2 η διαδικασία !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχω κατεβάσει την τελευταία developer "miui_HM3Global_6.12.15_8bca6c44fd_5.1" από το link που δίνει ο οδηγός
Ωχ μήπως κάνω εγώ πατάτα?
Στο τελευταίο βήμα για να κατεβάσω τη developer rom έχει από πάνω 2 επιλογές που δεν είχα προσέξει μέχρι τώρα
Redmi 3/Prime Global ή Redmi 3/Prime China και φυσικά έχει διαφορετικές rom
Μέχρι τώρα δοκίμαζα με την global που ήταν προεπιλεγμένη... να δοκιμάσω και με την china?
Το κινητό έχει global προεγκατεστημένη
-
Unofficial είναι, global Unofficial έχει και με source από china, Ξέχασέ το, έτσι δεν θα περάσει ποτέ. Τσέκαρε την κατάσταση του Bootloader.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Unofficial είναι, Ξέχασέ το, έτσι δεν θα περάσει ποτέ.
-
το bootloader είναι κλειδωμένο αλλά έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και εγκρίθηκε.
Αν δεν ήταν κλειδωμένο θα είχα περάσει ήδη τα πάντα -
-
Ο/H vmatrix έγραψε:
το bootloader είναι κλειδωμένο αλλά έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και εγκρίθηκε.
Αν δεν ήταν κλειδωμένο θα είχα περάσει ήδη τα πάντα
Ξεκλείδωτο με Unofficial, πάλι το ίδιο πρόβλημα θα είχες.
XTRV the Greek miui definition -
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια είστε όλοι φοβεροί και οι οδηγοί είναι απίστευτοι!
Ήμουν λίγο άτυχος γιατί ότι "αν πάθεις αυτό ή εκείνο κάνε αυτό" νομίζω ότι τα είχε όλα αυτό το κινητό..
Τέλος καλό όμως και όλα καλά φυσικά χάρη στη βοήθειά σας!!
Έβαλα στο φίλο τη thunder rom του gkalen
Στην υγειά σας!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα