Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H leasedline έγραψε:
έχω δει να προτείνουν τον ΖCX TWRP, δεν κάνει αυτό το recovery?
=============== Φεβ 20th 2017, 7:41pm ===============
πάλι τα ίδια στο 50% .. σηκώνω τα χέρια ψηλά έχω κατεβάσει την global devΟ/H leasedline έγραψε:
και μένα επιτέλους έβγαλε οκ για unlock χωρίς μήνυμα ή email αυτή τη φορά αλλά κολλάω στο 50%
κατεβάζω μια dev να δω μήπως φταίει αυτό!
Σε μενα δουλεψε μια χαρα με την εντολη fastboot oem lockΟ/H NasDriver έγραψε:
Έχει γίνει official unlock του bootloader.Αν θες να συνδέσεις όμως την συσκευή με το mi account σου, μπες σε fastboot mode, άνοιξε το adb και δώσε την εντολή fastboot oem lockΟ/H echaosad έγραψε:
Παιδια εχω κολλησει εδω . Τι να κανω? ειμαι οκ?
Μετά κάνε την διαδικασία από την αρχή για unlock με τον δικό σου λογαριασμό
-
το μόνο που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να κλειδωθώ απέξω:
-
Ο/H leasedline έγραψε:
το μόνο που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να κλειδωθώ απέξω:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπερα παιδια και εμενα μου σταματαει στο 50% τι μπορω να κανω?
μου εβγαλε το μνμ για χρηση ip -
-
Ο/H Sakkas Takis έγραψε:
akilleas ποιον οδηγο ακολουθησες ? γιατι δεν μπορω να ξεκλειδωσω το redmi note 4 με τιποτα
Εβαλες πρωτα china dev ? Αν ναι πως ? Meso tou updater της συσκευης ?
Φίλε μου δεν έβαλα τίποτα τελικά.
Με Global Stable και αφού πήρα το ΣΜΣ μπήκα fastboot και ξεκλείδωσε αμέσως.
Sent from my MI MAX using Tapatalk -
έχω βάλει την miui_HMNote3ProtwGlobal_7.2.16_8e7a0f71d7_6.0 αλλά τίποτα ίσως θα δοκιμάσω και με κινέζικη dev
-
καλυτερα ειναι με κινεζικη global-dev να παιξεις σε mi5 με κινεζια το ξεκλειδωσα φιλε..Ο/H leasedline έγραψε:
έχω βάλει την miui_HMNote3ProtwGlobal_7.2.16_8e7a0f71d7_6.0 αλλά τίποτα ίσως θα δοκιμάσω και με κινέζικη dev
-
-
Αφου έχεις ήδη GTV = Εχεις ξεκλειδώσει ήδη!! Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις?Ο/H ThakiC έγραψε:
Εχω την GTV 7.5. Stable και εχω παρει έγκριση απο xiaomi αλλα κολλάω στο 50% κάποια ασφαλή διαδικασία? Η παρακαλω αν γινεται να δω κάποιο καλο θεμα απ εδω μεσα να τ κανω
-
εννοείς αυτή που λέει china qualcomm dev ?Ο/H tasosko έγραψε:
καλυτερα ειναι με κινεζικη global-dev να παιξεις σε mi5 με κινεζια το ξεκλειδωσα φιλε..Ο/H leasedline έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα