Εάν ο λογαριαμός σου έχει δικαίωμα ξεκλειδώματος, γιατί να αιτηθείς ξανά; Ξεκλείδωσε κανονικά με τον υπάρχον λογαριασμό.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
τι τάπα στρουφογυριστή ήταν αυτή βρε Μάκη!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ειναι καινουργια συσκευη. Για αυτο λεω που κανω αιτημα. Δεν εχω δικαιωματα ξεκλειδωματος.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μα με μπέρδεψες ,είπες ότι έχεις ξαναξεκλειδώσει. -
Απλα εννοουσα οτι παροτι το χω ξανακανει και θα πρεπε να ξερω πως γινεται... αλτσχαιμερ
Μπαινω εκει που λεει ο οδηγος αλλα οταν παταω στο Apply for unlocking Mi devices αν πατησω unlock μου εχει απλα να κανω download την εφαρμογη. Δεν μου εχει φορμα για αιτηση.
Αν πατησω unlock με την εφαρμογη μου βγαζει "Couldn't unlock" και "After 72 hours of trying to unlock"
Η συγκεκριμενη συσκευη ειναι καινουργια. Ενα redmi note 4 mido 64αρη (ειχα παλαιοτερα 32αρη). -
Αν έχεις ήδη mi account με δικαιώματα unlock, θα πρέπει να περιμένεις 72 ώρες, όπως σου λέει στο unlock tool.
Αν θες να κάνεις νέο mi account και αίτηση για ξεκλείδωμα καλό θα ήταν να κάνεις πρώτα έναν καθαρισμό της cache του browser -
Νομιζα οτι το δικαιωμα ξεκλειδωματος παει ανα συσκευη. Εγω ειχα κανει καποτε σε παλαιοτερη συσκευη. Αυτο αρκει; Οποτε απλα περιμενω 3 μερες;
-
Στο mi account πάει το δικαίωμα...απλά περιμένεις 72 ώρες
-
ή να ανοίξει ένα νέο παράθυρο ανώνυμης περιήγησης....για νέο mi account.
στον google chrome με ctrl+shift+N .....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Οποτε αν καταλαβα καλα πλεον μπορω να ξεκλειδωσω οποιαδηποτε συσκευη κουμπωσω στο λογαριασμο χωρις νεο αιτημα. Σωστα;
-
Ναι, αλλά μόνο μία νέα συσκευή κάθε μήνα...με τις παλιές που τις έχεις ήδη ξεκλειδώσει με το συγκεκριμένο account δεν υπάρχει πρόβλημα
-
Βάλε στην καινούργια συσκευή το mi account σου που έχει δικαίωμα ξεκλειδώματος, πήγαινε developer options και πάτα enable oem unlock, και enable usb debbuging, κάνε και ένα find device από mi cloud και μετά δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με το τελευταίο mi unlock tool σε fastboot mode ,όταν σου βγάλει ένδειξη για 72 ώρες απλά περιμένει να περάσουν οι 72 ώρες και ξεκλειδώνεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα