Σε xiaomi mi a1 αφού έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader η twrp μέσω του adb and fastboot σε εμένα δεν εγκαθίσταται.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Μια ερώτηση γιατί δεν περνώ αναβάθμιση σε περιβάλλον 9
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Κατεβασε στο κινητό την global developer, απ το link που σου στειλα κ πήγαινε εργαλεία-->αναβαθμιση-->τρεις τελιτσες--> επιλογή πακέτου αναβάθμισης κ επέλεξε την να την περάσεις.
Επειδή θα πραγματοποιηθει factory reset κράτα backup, συγχρόνισε επαφές κ ημερολόγιο στο google account καθώς κ στον mi account (κλήσεις, μηνυματα κλπ).
Δες επίσης να κάνεις backup κ σε τυχόν άλλα προγράμματα (viber κλπ).
Πάντως κ η stable, μια χαρά είναι...κάποια στιγμή θα αναβαθμιστεί κ αυτή σε 9-ρα.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
αυτο μου βγάζει ο συνδεσμος που μου έδωσες να το κατεβάσω
-
Δεν έχει βγει miui 9 official stable για το Markw, εάν θες miui9 πας για global dev.
Μήν την κατεβάσεις ,αφού αυτήν έχεις ήδη. -
Μάκη τρολάρεις? Αυτό το κάνω συνήθως εγώ..
Θελει να πάει σε 9-ρα το παλικάρι...μόνο στην dev...του τα εξήγησα αναλυτικότατα...
Αν δε θέλει να πάει σε developer, τοτε κ μόνο τότε, ισχύει το μήνυμα σου!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Για δοκίμασε εσύ να κατεβάσεις την global dev για Markw να δούμε εάν σε αφήσει.
Εμένα πάντως δεν με αφήνει να κατεβάσω το link που του έδωσες. -
Ειναι χαλασμένο το λινκ ή θέλει ειδικό, σκουληκιαρικο, pattern, για να εμφανίσει τα στοιχεία της dev, εκεί που τα χει κενά???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα