Λοιπόν κατέβασα το unlock tool το αγγλικό συνδέθηκε και μου λέει unlock συνεχίζω όπως λέει ο οδηγός κ βγαίνει η παρακάτω εικόνα!!!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H efkolo έγραψε:
Ότι λεει. Δηλαδή πιθανά κατά λάθος έκανες δεύτερο λογαριασμό. Από το τηλέφωνο αποσυνδέσου από τον λογαριασμό mi και συνδέσου με τα στοιχεία που μπαίνεις από υπολογιστή. Εγώ θα πρότεινα να μην έχεις sim κάρτα μέσα.
Σε ποιόν αναφέρεσαι;Ο/H PeterPanious έγραψε:
Αν δεν έχεις κάνει αίτηση δεν γίνεται ξεκλείδωμα.
Ακολούθησε την διαδικασία από την αρχή όπως γράφεται στο πρώτο post και μετά θα τρέξεις το unlock tool.
google chrome & translate my friend!Ο/H vpolixron έγραψε:
Καλησπέρα!Βρίσκομαι σε αυτήν την φάση( Screenshot by Lightshot ),έφτιαξα προφίλ στο αγγλικό φόρουμ,βάζω το nickname μου και με πετάει πάλι πίσω..Τι φταίει;
Δοκίμασε εδω => en.miui.comΟ/H vpolixron έγραψε:
Καλησπέρα!Βρίσκομαι σε αυτήν την φάση( Screenshot by Lightshot ),έφτιαξα προφίλ στο αγγλικό φόρουμ,βάζω το nickname μου και με πετάει πάλι πίσω..Τι φταίει;
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3Ο/H hajis έγραψε:
Παιδιά κόλλησα μετά το unlock της συσκευής καθώς πάω να βάλω την ελληνική rom , κάτι παίζει με τους drivers . Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω το chat για να ρωτήσω εκεί και να πάρω άμεσες απαντήσεις