μου βγαζει στην αρχη την επιλογη στα ελληνικα το παταω αλλα μετα δεν μου βγαζει την χωρα ελλαδα.και αγγλικα να πατησω στην χωρα παλι την ελλαδα δεν την εχει σαν επιλογη.να πατισω οτι ναναι χωρα? η θα κανω καμια βλακεια?γτ μου βγαζει κατι χωρες οτι ναναι ανατολιτικες.καμια ευρωπαικη .η μονη κοντινη ειναι η τουρκια
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
βασικα παιδια πατησα τουρκια.με εβαλε κανονικα και μετα εκανα ολη την διαδικασια ενεργοποιησης και οπου χρειαστηκε εβαλα ελλαδα και ολα κομπλε.απλα οταν παω ρυθμισεις-προσθετες ρυθμισεις-τοπικη ρυθμιση μου εχει επιλεγμενη την τουρκια και την ελλαδα πουθενα.αυτο δεν ξερω αν ειναι προβλημα η οχι . Απλα θα κανω ακομα μια ερωτηση αν ξερει κανεις.οταν παταω στο εικονιδιο του μηνυματος πρεπει να το πατησ 2 φορεσ γιατι την πρωτη σαν να κρασαρει και δεν ανοιγει την δευτερη φορα ανοιγει
-
Μπορεί κάποιος να τσεκαρει αν το RN3 του, έχει λειτουργία macro στην κάμερα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου -
Παιδια προσπαθω να βαλω εναν extra applocker εκτος απο αυτον που εχει η miui αλλα δεν μπορω να τον ενεργοποιησω. εχω δωσει κανονικα δικαιωματα στην εφαρμογη αλλα δεν ανταποκρινεται.. εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταει??
-
-
-
Ο/H lafkostas έγραψε:
Και σε παρακαλώ γράφε ελληνικά... είμαστε έλληνες ... στην ελλάδα ... και αυτά τα greeklish είναι δυσανάγνωστα!!! -
ναι αυτο εννοω απο τον παροχο η γενικα καμια χρεωση.και αν γνωριζεις αν γινετε να το αλλαξει με καποιον τροπο η θα χρειαστει να περιμενουμε μεχρι να περαστει η ελληνικη ρομ?
-
-
οταν ανοιξε το κινητο του εβγαζε στην αρχη την επιλογη γλωσσα και πατησαμε στα ελληνικα αλλα μετα του εβγαζε να επιλεξει χωρα αλλα την ελλαδα δεν την ειχε δεν .και αγγλικα να πατησω στην χωρα παλι την ελλαδα δεν την εχει σαν επιλογη.τελικα πατησε τουρκια γτ του βγαζε κατι χωρες οτι ναναι ανατολιτικες.καμια ευρωπαικη .η μονη κοντινη ηταν η τουρκια
-
ΤΤο ένα που λες είναι γλώσσα και το άλλο τοποθεσία νομίζω. Δεν έχουν σχέση
-
@lafkostas νομίζω πως η rom που έχεις είναι κάποια πειραγμένη από κινεζομάγαζο και ότι η εγκατάσταση ελληνικής θα σου λύσει όλα τα προβλήματα. Βέβαια αυτό δεν μπορεί να γίνει λόγω κλειδωμένου bootloader. Δυστυχώς - ή ευτυχώς λόγω bootloader - δεν έχω τη συσκευή σου και έτσι δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. Περίμενε όμως λίγο και κάποιος κάτοχος ίδιας συσκευής θα το δει και θα σε κατευθύνει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0