Διαφήμιση

[GTV-6.1.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/1 18:43)

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Poll
    • Ο/H topmar έγραψε:

Καλησπέρα,

θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο προηγούμενο κινητό μου Redmi Note 3G που το έδωσα στη σύζυγο, αλλά.....επειδή δεν θυμάμαι τι ΡΟΜ είχα βάλει παλαιότερα, στις ρυθμίσεις γράφει ότι το κινητό τώρα φοράει μια ΡΟΜ: ΗM NOTE 1W - 4.4.2 KOT49H - MIUI 7 Global 5.11.5/Developer και στις γλώσσες έχει Αγγλικά, 2 Κινέζικες και Ελληνικά.

Να υποθέσω ότι είναι η 5.11.5 Developer Ελληνική?

Εάν ΝΑΙ, ποια είναι καλύτερη μελλοντική για να περάσω (χωρίς πολλά προβλήματα και καλή μπαταρία), αυτή η τελευταία 6.1.14 ή κάποια προηγούμενη (μεταγενέστερη όμως της 5.11.5??

Απαντώ μόνος μου σε μένα :) .. ..περασα την 6.1.14 και με MTK Uncle Tools το νέο TWRP RECOVERY 2.8.7.0.....όλα ΟΚ!

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Προς κατόχους Redmi Note 2:

Είδατε όντως βελτίωση/αλλαγή συμπεριφοράς μπαταρίας μετά το 2ο flashάρισμα πάνω στην ίδια έκδοση?

Υ.Γ.: Συγγνώμη εκ των προτέρων για το flood.
      There is no place like 127.0.0.1
    • Ο/H hcross έγραψε:

Προς κατόχους Redmi Note 2:

Είδατε όντως βελτίωση/αλλαγή συμπεριφοράς μπαταρίας μετά το 2ο flashάρισμα πάνω στην ίδια έκδοση?

Υ.Γ.: Συγγνώμη εκ των προτέρων για το flood.

Εγώ πάντως είδα, με την πρώτη φορά που είχα την ΡΟΜ, δεν έβγαζε ούτε μισή μέρα.... Τώρα νορμάλ, μια μέρα άνετα.... Κάτι δεν κάθισε καλά μάλλον την πρώτη φορά.... Δεν χάνεις τίποτα, δοκίμασε το...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα και απο εμενα εγω σημερα παρελαβα (redmi note 2) και μου εχει stable v7-1-2-0 βεβαια δεν εχει ελληνικα και αυτο ειναι το θεμα οτι προσπαθο να περασο ρομ με recovery k update και δεν εχω κανει τπτ τι να κανω?
    • Ο/H iirbat έγραψε:

καλησπερα και απο εμενα εγω σημερα παρελαβα (redmi note 2) και μου εχει stable v7-1-2-0 βεβαια δεν εχει ελληνικα και αυτο ειναι το θεμα οτι προσπαθο να περασο ρομ με recovery k update και δεν εχω κανει τπτ τι να κανω?
      Πρεπει να μελετησεις λίγο. Τα παιδιά εδώ έχουν αναλυτικούς οδηγούς για την GTV. Ψαξε λιγο στο forum, θα τα βρεις ολα.
      Σου προτείνω να βάλεις DEV και όχι stable.
      Γνώμη μου.
    • εχω διαβαση τους οδηγους κ σχολια.αλλα στο recovery με κανει fail. απλα δεν ειδα καποιος με redmi note2 και v7-1-2-0 και λεω μηπως εκει υπαρχη καποιο προβλημα. καποιον οδηγο ασφαλες και καποια ρομ που να κανει. το μονο που θελω ειναι η γλωσσα ειναι της γυναικας μου.ευχαριστω
    • [GTV-6.1.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/1 18:43)

Καλησπέρα! Πέρασα τη ρομ και αντιμετωπίζω το θεμα που φαίνεται και στη φώτο. Σε κάθε φάκελο που έχω φτιάξει έχει αυτό το μήνυμα που βλέπετε και δεν αλλάζει κάτι όση ώρα και αν περιμένω . Και αν έχω περισσότερα εικονίδια και περνάνε πάνω απ το μήνυμα, δεν μπορώ να τα συρω.. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορούσα να απενεργοποιησω αυτή τη λειτουργία αφού δεν δουλεύει;;
      Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Images
      • uploadfromtaptalk1453389492203.png

20,05 kB, 540×960, viewed 88 times
    • Διαφήμιση
    • [GTV-6.1.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/1 18:43)

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .... ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ Redmi 2 TD 2gb ( 2014813 ).

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .... Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει ... Χαχαχαχα...

Επιτέλους είμαι με xiaomi....
      Λοιπον , επειδή παρέλαβα πριν λίγη ωρα ( 15:00 ) , και πήγα κατευθείαν στη δουλειά , δεν αντεξα να περιμένω να πάω σπίτι , το ανοιξα λοιπον και φόραγε την Stable V7.1.2.0 απο miui gr.
      Και ξεκίνησα , συνδέθηκα σε wifi , κατέβασα το dev rom 6.1.14 , κατέβασα και το TWRP , αφού είδα οτι το Ρομ δεν είχε ροοτ δοκιμασα να περάσω recovery και "update verification failed".
      Φλασαρω λοιπον μέσω updater την GTV 6.1.14 που έχει ροοτ , μετα κάνω reboot και κατεβαζω το flashify , περναω το TWRP μέσω flashify και όλα ρολόι .. Είμαι πλεον με dev rom και με TWRP ...
      Δεν βλέπω την ωρα να πάω σπίτι να φλασαρω το πρωτο μου Ρομ στο Redmi 2 TD , ελπίζω να μην το brickαρω με την πρώτη ..
      Εδώ ηδη φτιαξει ενα Ρομ ( based στο GTV 6.1.14 φυσικά ) , με αλλαγμένο kernel ( unsecured και με init.d support ) , καποιες ακόμα αλλαγές και περιμένω το βράδυ να πάω να το φλασαρω ( ελπίζω οτι δε θα'χει πρόβλημα και θα δουλέψει , αν δε δουλέψει τουλαχιστον να μην το καψω και το στείλω πίσω σε μια μέρα , χαχαχα ) ... έχω λίγο άγχος αλλά θα το μπουμπουνισω , δεν αντεχω.
      Αν όλα πάνε καλά ετοιμαστειτε για παππαδες , ίσως φτιαξω και τα κερνελ για αλλες xiaomi συσκευές , ειδωμεν λοιπον και θ'αναφερω μόλις ολοκλήρωσω το πείραμα .
      Τώρα το φορτιζω για να'μαι έτοιμος , ουτε sim δεν του'χω βάλει ακόμα.
      Δεν μπορω να περιμενωωωω .....

Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H iirbat έγραψε:

καλησπερα και απο εμενα εγω σημερα παρελαβα (redmi note 2) και μου εχει stable v7-1-2-0 βεβαια δεν εχει ελληνικα και αυτο ειναι το θεμα οτι προσπαθο να περασο ρομ με recovery k update και δεν εχω κανει τπτ τι να κανω?
      Αν πας εντελώς πάνω βλέπεις κάπου που γράφει Downloads.
      Με το ποντίκι από πάνω σου εμφανίζονται κάποιες επιλογές. Πας στις Ελληνικές Ρομ μιας και αυτό θέλεις.
      Επιλέγεις το κινητό σου και τι ρομ θέλεις να φορέσεις.

Τώρα για το κινητό που ψάχνεις διάβασε αυτό τον καταπλητικό οδηγό - review - δεν ξέρω και γω πως αλλιώς να το πω !!!!! του @GR_Macedon και πες μου μετά ότι έψαξες και δεν βρήκες την απάντηση που έψαχνες.
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Αν όλα πάνε καλά ετοιμαστειτε για παππαδες , ίσως φτιαξω και τα κερνελ για αλλες xiaomi συσκευές , ειδωμεν λοιπον και θ'αναφερω μόλις ολοκλήρωσω το πείραμα .
      Τώρα το φορτιζω για να'μαι έτοιμος , ουτε sim δεν του'χω βάλει ακόμα.
      Δεν μπορω να περιμενωωωω .....
      Αντε με το καλό, και περιμένουμε τα αποτελέσματα ... :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Εγώ να δεις πως περιμένω , ελπίζω να μην έχω hard brick , με soft brick καλά θα'ναι το hard brick φοβάμαι , αλλά δε μασαω , οτι είναι να γίνει θα γίνει , τα λέμε αύριο η αργά το βράδυ .....

Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Εγώ να δεις πως περιμένω , ελπίζω να μην έχω hard brick , με soft brick καλά θα'ναι το hard brick φοβάμαι , αλλά δε μασαω , οτι είναι να γίνει θα γίνει , τα λέμε αύριο η αργά το βράδυ .....
      Άντε να πας στο καλό και αύριο με τα καλά νέα !!!!