Τα παρατάω για Flash του Redmi 3 έχει μουλαρώσει μου φαίνετε χαχαχαχα
1. δοκίμασα και κατέβασα (της original για να βάλω μετά την ελληνική) και stable και dev σε φάκελο downloader rom ακόμα και χύμα (όχι σε φάκελο) TIPOTA (με το update app)
Λοιπόν για να μην τα ξεχάσω.
Αρχίζουμε με developer ROM.
Αυτή μπορούμε να την εγκαταστήσουμε άμεσα οπότε θα είμαστε έτοιμοι όσοι περιμένουν SMS από την xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader.
Όσοι έχουν ήδη πάρει το SMS αφού εγκαταστήσουν την developer συνδέονται με τον mi λογαριασμό τους και συνδέουν το τηλέφωνο στο xiaomi unlock tool.
Αφού ξεκλειδώσει ο bootloader πρέπει να εγκατασταθεί η TWRP custom recovery.
Αυτό τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση χρειάστηκε fastboot και φλασάρισμα μέσω αυτού.
Ή γνώμη μου είναι για τους λιγότερο έμπειρους να περιμένουν να βγάλει η δικιά μας κοινότητα ισηγουςββημα προς βήμα για να αποφύγουμε όσο γίνεται τα προβλήματα.
Αφού λοιπόν μπει η TWRP τότε κάνουμε full wipe data-cache και φλασάρισμα την multi.
Αλλά και πάλι προτείνω την δικιά μας GTV γιατί έχει πράγματα που τα θέλουμε όπως το strnk για τα SMS κ.α.
Τελως πάντων για όποιον θέλει να δοκιμάσει εδώ είναι η ρομ και το TWRP MULTI - 6.3.17 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
Για τι fastboot με λίγο ψάξιμο θα βρείτε πως γίνεται είναι κοινός τρόπος στο android.
Καλή τύχη.
Τα παρατάω για Flash του Redmi 3 έχει μουλαρώσει μου φαίνετε χαχαχαχα
1. δοκίμασα και κατέβασα (της original για να βάλω μετά την ελληνική) και stable και dev σε φάκελο downloader rom ακόμα και χύμα (όχι σε φάκελο) TIPOTA (με το update app)
3. Επίσης το unlock tool στην multi rom που έχω τώρα ΔΕΝ
καμιά ιδέα
Για να περάσεις την dev_rom και όποια άλλη, αν έχεις multi lang rom νομίζω δεν γίνετε,πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα εκτός αν εχεις την αγγλοκινέζικη οπότε μπορείς.Αν δεν κάνω λάθος....
Έχω ένα ερώτημα απο σήμερα το πρωί μέτα από της προβλεπόμενες διαδικασίες δηλαδή,
1. Flash dev china rom
2. Unlock bootloader
3. Install Twrp
4. Flash dev EU rom
Έχω εγκαταστήσει την rom από το φόρουμ xiaomi.eu η οποία από τη έχω κοιτάξει έχει πλήρη ελληνική γλώσσα, το ερώτημα μου είναι ποιές είναι η σημαντικότερες διάφορες με την ελληνική Rom της κοινότητας εδώ.
Σας ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resize ().
Έκανα επαναφορα, αλλά το πρόβλημα που έχω με το Playstore παραμένει, είτε από backup είτε με το google installer apk, δεν εγκαθιστά/κάνει update τίποτα, βγάζει σφάλμα "error retrieving information from server". Και μετά από εργοστασιακές.
Εψαξα όλες τις πιθανές ρυθμίσεις, δε βρίσκω τίποτα.
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Έχω εγκαταστήσει την rom από το φόρουμ xiaomi.eu η οποία από τη έχω κοιτάξει έχει πλήρη ελληνική γλώσσα, το ερώτημα μου είναι ποιές είναι η σημαντικότερες διάφορες με την ελληνική Rom της κοινότητας εδώ.
Έκανα επαναφορα, αλλά το πρόβλημα που έχω με το Playstore παραμένει, είτε από backup είτε με το google installer apk, δεν εγκαθιστά/κάνει update τίποτα, βγάζει σφάλμα "error retrieving information from server". Και μετά από εργοστασιακές.
Εψαξα όλες τις πιθανές ρυθμίσεις, δε βρίσκω τίποτα.
Εγω βαζω οτι μου ζηταει το google installer να βαλω, και μετα παω στο app Security και δινω σε ολες δικαιωματα autostart και ολα τα permissions.