Κατά 99% είναι ανεπίσημη. Θα έλεγα να κάνεις την διαδικασία με το Mi PC Suite για να περάσεις επίσημη ρομ και μιας και δεν θα έχει gapps να του περάσεις και αυτά και θα είναι έτοιμος! Αν δεν δουλέψει η διαδικασία με το Mi PC Suite πήγαινε μέσω edl και MiFlash να τελειώνεις!
Ακριβώς..Γιαυτό θα έλεγα ότι αξίζει να τους περάσεις την τελευταία Ελληνική. Αλλά καταλαβαίνω αν δεν θες να ασχολείσαι. Από την άλλη βέβαια δεν θα καταλάβει και τίποτα ο φίλος σου αν μείνει και ένα χρόνο με την Ελληνική ρομ. Μια χαρά θα δουλεύουν όλα!
Το θέμα με τα updates δεν είναι και τόσο σοβαρό για άτομα που είναι άσχετα με το αντικείμενο. Είχα το Samsung Note 2 για 3χρόνια και ζήτημα αν είχα κάνει πάνω από 5 αναβαθμίσεις (που ήταν και OTA). Οπότε κατά την άποψή μου του περνάς την Ελληνική που βγήκε τώρα (last stable) και του το παραδίδεις!
Ακριβώς..Γιαυτό θα έλεγα ότι αξίζει να τους περάσεις την τελευταία Ελληνική. Αλλά καταλαβαίνω αν δεν θες να ασχολείσαι. Από την άλλη βέβαια δεν θα καταλάβει και τίποτα ο φίλος σου αν μείνει και ένα χρόνο με την Ελληνική ρομ. Μια χαρά θα δουλεύουν όλα!
Το θέμα με τα updates δεν είναι και τόσο σοβαρό για άτομα που είναι άσχετα με το αντικείμενο. Είχα το Samsung Note 2 για 3χρόνια και ζήτημα αν είχα κάνει πάνω από 5 αναβαθμίσεις (που ήταν και OTA). Οπότε κατά την άποψή μου του περνάς την Ελληνική που βγήκε τώρα (last stable) και του το παραδίδεις!
Κάτι τέτοιο βλέπω να γίνεται...δεν ήξερα οτι στο μικρό Redmi 3 δεν υπάρχει Global...:-/
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Το redmi 3 τι λέει από μπαταρία? Έχω το redmi note 2 και σκέφτομαι να το διώξω γιατί είδα ότι εχεi κτήνος μπαταρία είναι όντως έτσι? Επίσης τι προτείνετε redmi 3 / pro η S? Thanks.
Με full χρήση (δεδομένα, wifi, viber, τηλέφωνα και κανένα παιχνιδάκι) μου βγάζει άνετα 3 ημέρες. Με πιο χαλαρή χρήση (μόνο τηλέφωνα και κανένα sms) μου έχει βγάλει και 5.
Σήμερα έλαβα OTA update στην 7.5.1.0 stable (επίσημη αγγλοκινέζικη)
@maikagel τι μοντέλο έχεις? απλο pro η s? από που προτείνεις να το πάρω? εγώ το note το 2 το πήρα από ibuygou άλλα το έχουν παρακάνει λίγο στα μεταφορικά. thanks.
Καλησπερα σε ολους, εβαλα εχθες μετα την ειδοποιηση την 7.5.1.0 stable. (εγω την Αγγλικο/κινεζικη εκδοση) και δυστυχως παρατηρω οτι σε εφαρμογες (facebook) αλλα και στα μηνυματα τα Ελληνικα μου (ονομα παραληπτη) τα δειχνει λιγο χαλια. πρεπει να εγινε κατι με τα Ελληνικα fonts που εχουν τονους.
Καμια ιδεα τι να κανω???
Καλησπέρα
έχω το redmi 3 pro, με 6.6.30
ειμαι πολυ ευχαριστημενος κυριως απο μπαταρια
δυο θεματα εχω που με προβληματιζουν
το πρωτο ειναι οταν εχω αναμονη κλησης (με μια καρτα το δουλευω)
τις περισσοτερες φορες δεν εμφανιζει την αναμονη και κανει διαφορα περιεργα
το δευτερο ειναι με το Bluetooth SBH 54 Sony κανει πολλες αποσυνδεσεις και
εχω πολλα παραπονα οτι δεν με ακουνε οι αλλοι καλα ή με αντιλαλο
εχει καποιος αντιμετωπισει κατι παρομοιο?
Παιδιά φοράω την παρακάτω ρομ.........μπορώ να βάλω την 7.5.10 από μόνος μου ή να περιμένω να μου έρθει ,, ενημέρωση,, ???
Υπάρχει κανένας ευκολος οδηγός για να την περάσω ????
Ευχαριστώ...
Tελικα το παρηγγειλα απο yeso με την αγγλοκινεζικη ρομ.Ελληνικο πληκτρολογιο θα μπορω να βαλω,σωστα;Play store ξερετε αν εχει ή θα πρεπει να το περασω εγω;Γνωριζετε περιπου ποσες μερες κανει να ερθει με απλη αποστολη;Eυχαριστω.