Ο/H hammered έγραψε:
Και το έλεγα ο γκαντέμης "άσε μην κάνεις update θα πάθεις καμιά νίλα και θα τρέχεις".
Μετά το αρχικο περασμα της ελληνικής dev πριν 6 μήνες δεν έκανα ποτέ update. Οπότε κατεβάζω σήμερα την 6.10.13, τσέκαρα και το md5sum και όλα κομπλέ. Έχω πάρει και τα backup μου.
1. Πέρασμα του zip rom στο internal space
2. Κλείσιμο συσκευής
3. Volume Up + power button -> Recovery -> TWRP
4. Wipe-> Advanced wipe -> dalivk/art cache + cache + data -> slide to wipe
5. Install-> επιλογή του zip -> slide του install
6. Αρχίζει το installation, και εκεί που ξεζιπαρει λεει το system.img(?), και ενώ το progressbar δεν έχει φτάσει ούτε στο μισό, κάνει reboot και δείχνει το κλασικό logo "Mi" με τις τελίτσες. Μετά από λίγο ξανακάνει reboot και με πετάει στο TWRP.
Άρα δεν περάστηκε. Ακολουθώ τον οδηγό για sideload μήπως και δεν πέρασα σωστά το zip. Πάλι τα ίδια κατά το installation.
Τώρα κατεβάζω την 6.9.29 μήπως και δω άσπρη μέρα. Διαφορετικά θα ξαναπεράσω την αρχική rom που δούλευα τόσους μήνες.
Ρε γαμώτο δεν ήθελα να ξενυχτήσω σήμερα.... (και θα μείνω χωρίς τηλέφωνο γιατί το κ0λ0-xiaomi παίρνει sim μινιατούρες....)
Έχει αντιμετωπίσει άλλος πρόβλημα με την τελευταία;
PS: Και όταν ήθελα να ποστάρω το παρόν είχε πέσει το forum για κανά 3-λεπτό....
Ο/H gkalen έγραψε:
Κόντεψα να βγάλω τα μαλλιά μου μέχρι τις 5 το πρωΐ. Δεν περνούσε ούτε η V8 stable ούτε η παλιά dev που είχα μέχρι τώρα.
Τελικά το πρόβλημα ήταν το TWRP. Είχα την έκδοση 3.0.0-r2 ενώ παρατήρησα ότι στον οδηγό πλέον έχει την 3.0.2. Την πέρασα και ύστερα πέρασα την τελευταία dev. Όλα καλά μέχρι σήμερα.
(πρέπει να άλλαξε το link του twrp μέσα σε αυτό το εξάμηνο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως πέρασα την dev τότε ok και τώρα την ίδια dev δεν μου την έπαιρνε).