Δεν υπηρχαν χρεώσεις για topup ποτέ. Τωρα αν εσενα σε χρεωνουν αυτο ειναι αλλο καπελο!Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
@divo ήρθε το τέλοςςςςς :))
ρεε παιδιά , μόνο την καταστροφή δε φέρατε
οι χρεώσεις ΥΠΗΡΧΑΝ (δε πρόσεξες το USD καν) εδώ και καιρό
το νέο είναι το τελευταίο
ε αν έχεις 6000 στο λογαριασμό , τι να κάνουμε , ας σε χρεώσουν και κάτι :)))

Επισης δεν υπηρχαν τα fees προμήθεια τράπεζας. Αλλος ένας λόγος που τα χρησιμοποιουσαμε.
Όσο για τα 6000 (you exchange £5,000 into euros, this is FREE). Στα 5000 ειναι δωρεαν, αλλα δε νομίζω να μας απασχολεί.

Κι εγω μια απο τα ιδια απο την Πειραιως με 1€. Οντως δεν εχει ακομα επιβαρυνση. Απο Νοεμβριο για παλαιους χρηστες.Ο/H osalonikios έγραψε:
Το Paypal το αποφεύγω σαν το διάολο όσο μπορώ.
Την Revolut την φορτίζω με έμβασμα σε Barclays που κοστίζει 1€. (Πιθανών άλλες τράπεζες να εχουν μεγαλύτερες ή χαμηλότερες χρεώσεις από την Πειραιώς που τα στέλνω εγώ).
Από τι είδα και κατάλαβα με τον τρόπο που την χρησιμοποιώ δεν έχω την παραμικρή επιβάρισνση.
Αν δεις πως υπάρχει κάτι άλλο φθηνότερο εννοείται πως τους αλλάζεις. Την δουλειά σου θέλεις να κάνεις. Δεν χωράνε συμπάθειες κι αντιπάθειες σε αυτά τα πράγματα.
Μπαα δεν τρεφω ιδιαιτερες συμπαθειες σε τραπεζες...

Δε νομιζω!Ο/H Thracia έγραψε:
Αυτό ακριβος. Επηρεαζει πιο πολύ τις Αμερικανικες τράπεζες και χρήστες και αυτους που μεταφερουν μεγαλα ποσα.Ο/H osalonikios έγραψε:
Εντάξει δε λέει και τίποτα ιδιαίτερο.
Σφίγγουν λιγο τα λουριά σε όσους χρησιμοποιούν την κάρτα για αναλήψεις από ΑΤΜ και τις φορτίσεις με πιστωτικές.
Σε μένα δεν στειλανε email ακόμα.![]()
Για τους ψιλικάτζήδες σαν κι εμάς δεν τρέχει κάστανο.
Εμενα μου ηρθε σαν ενημερωση στην εφαρμογή.
Μας επηρέαζει ολους και να εξηγήσω γιατί. Θα αναφερθω σε μενα μια και δε ξερω μηπως κανω κατι λαθος.
οι αγορες μου γίνονται στα κινεζομαγαζα μεσω paypal σε δολαρια. Η μετατροπη Ευρο σε δολαρια (αpο την revolut) πλεον θα εχει προμηθεια. Αρα τα fee που λεει πλεον τα κραταει.
Το top-up που κανω απο (Πειραιως σε revolut- φορτηση της καρτας με ευρω) ειναι από debit (χρεωστικη). μεχρι στιγμης αυτο γινοταν χωρις να κραταει κατι σαν ποσοστο. Τωρα μιλαει για ενα 3%
Πως καταλαβαίνω εγώ όλα αυτα? Οτι πλέον ότι αγοράζω θα ειναι ακριβοτερο κατα 4%.
Κανω κατι λαθος? Δεν εχω καταλαβει κατι σωστα?