[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Το κάνει και σε άλλους όχι σε όλες τις εφαρμογές όμως , αυτό είναι το μόνο που έχουμε βρει και το'χετε όλοι , εσένα όμως στο κάνει σε όλες και έχεις και πρόβλημα με τα βίντεο , που αυτό δεν υπάρχει ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
στον browser της Miui παιζουν τα βιντεο(απο youtube που δοκιμασα). σε chrome beta και dolphin(εχω ενεργοποιημενο το φλας πλαυερ) οχι. (και σε οπερα παλι δε παιζει)
αρα κατι γινεται με τους αλλους browsers -
Καλημερα gkalen.Διορθωσα καποια εικονιδια τα ξαναεβαλα στο framework res ext,εδωσα permissions και δεν μου τα βλεπει.Εκνευριστικα και το πεταξε μεσα στην ρομ και τα εκανα Install με τροποποιημενο framework,αλλα και παλι δε μου τα δειχνει.Αν παω πανω στο framework και πατησω view τα εικονιδια,ολα ειναι σωστα!
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H flowin_through έγραψε:
Την έβαλα, αλλά μάλλον επειδή έβαλα όλες αυτές τις εφαρμογές έκανε πολλή ώρα να μπουταρει, πάνω από μισή ώρα. Είχα πρόβλημα με το ακουστικό, δεν έπαιζε καθόλου, μόνο η ανοιχτή ακρόαση λειτουργούσε και το μικρόφωνο οκ. Επίσης από το θέμα μου, πέρασε μόνο τα εικονίδια και το boot animation, όπως επίσης και τη μοντα με το com.miui.home..
To playstore κρασαρει και μενα με το "περισσότερα/read more".
Έκανα restore προς το παρόν
Μπράβο όμως , καλή προσπάθεια ...
Το θέμα ίσως θα έπρεπε να κάνεις και apply στο default ...
Τα θεματα, παρολο που ειναι default, με apply εφαρμοζονται, αλλα δεν επανερχονται οι ρυθμισεις αρχικης οθονης, κατι που θα εξυπηρετουσε πολυ.
To playstore κρασαρει σε καθε περιπτωση.
Την περασα γυμνη για να τεσταρω, τωρα θα ξαναφλασαρω με τα apps.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
@mol
Κάτι έγινε , αλλά στους υπόλοιπους παίζουν τα βίντεο σε όλους τους browser..
Μάλλον την κυριακή θα έχουμε το νέο update και θα το δούμε πάλι..
@Tony Therion
Τα εικονίδια που εβαλες και δεν τα βλέπει είναι πάλι όπως τα χθεσινα η άλλα εικονίδια για statusbar ας πούμε ..
Στείλε μου , να το δω ... και στείλε μου και τα εικονίδια που λες ότι δεν βλέπει .
@flowin_through
Tο θέμα πρέπει να γίνει apply για να παίξει ..
Από εφαρμογές , βάλε αυτές που θες πιο πολύ και τις άλλες τις βάζεις manually.
Γενικά , καλά τα πας βλέπω ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Tony Therion
Τα εικονίδια που εβαλες και δεν τα βλέπει είναι πάλι όπως τα χθεσινα η άλλα εικονίδια για statusbar ας πούμε ..
Στείλε μου , να το δω ... και στείλε μου και τα εικονίδια που λες ότι δεν βλέπει .
ακυρο.δεν τα κραταει.μου πεταει το default -
Δυστυχώς μου κρασαρει το adaway και αυτό είναι εκ των ων ουκ ανευ.
Α άκυρο, ήθελε να πάρει δικαιώματα, αλλά περίεργο που κρασαρε...Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
[/quote]τελικα εκανα κατι αλλο.βρηκα την διαδρομη απο το chiru theme και αλλαξα καποια εικονιδια που δεν μου αρεσαν και εβαλα απο τα δικα μου,απλα τα permissions που επρεπε να βαλω ειναι rwxr-xr-x
ακυρο.δεν τα κραταει.μου πεταει το default[/quote]
Τα permissions που λες τα βάζουμε στο φάκελο , στην εφαρμογή βάζουμε αυτά ( rw-r--r-- )..
Στείλε μου να δω τι εχεις κάνει ..
Ο/H gkalen έγραψε:
Dropbox - icons.rar
Σου εστειλα τα εικονιδια να μου φτιαξεις ενα ζιπακι αν μπορεις.Εμενα τα toggles Με ενδιαφερουν.Τα υπολοιπα τα προσαρμοζω και απο αλλα θεματα -
@Tony Therion
Στείλε μου και το framework-ext-res γιατί δεν το'χω ( το κανονικό , όχι το αλλαγμένο )
Ο/H gkalen έγραψε:
@Tony Therion
Στείλε μου και το framework-ext-res γιατί δεν το'χω ( το κανονικό , όχι το αλλαγμένο )
Δυστυχως δεν το κρατησα,και το προσαρμοσα ακομα και στο zip της ρομ χωρις να κρατησω αντιγραφο.εχω μονο το αλλαγμενο
Dropbox - framework-ext-res.apk -
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
@Tony Therion
Δυστυχως δεν το κρατησα,και το προσαρμοσα ακομα και στο zip της ρομ χωρις να κρατησω αντιγραφο.εχω μονο το αλλαγμενο
Dropbox - framework-ext-res.apk
Εντάξει , ποια ρομ version χρησιμοποιείς , την 6.4.7 ???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0