[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
@vaggelisp7406
Σελίδα 127 , τέταρτο ποστ ή ρομ για το RedmiNote3 Hennessy ..
Και στα downloads καθε συσκευής , μαζί με τι άλλες ρομς είναι και ή δικιά μου ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-RedMi-Note-3-Hennessy/
@leontatos
Αν μπορείς να τη δοκιμάζεις πάλι και κάνε κάποια reboot να μου πεις αν σου βγάζει τη μαύρη οθόνη και δουλεύουν μόνο τα πλήκτρα power για επανεκκίνηση ..
@Tasos12koufales
Επειδή δεν έχω βρει ακόμα από που αλλάζει αυτο σε MM , ακόμα ψάχνω , το μόνο που βρήκα είναι ότι είναι στο framework.jar αλλά γίνεται της ποπης εκεί μέσα και δε μπορώ να βρω ούτε κάποιον οδηγό για το συγκεκριμένο , το ψάχνω πάντως να δω που το'χουνε χωσει ... -
@gkalen την ξαναεβαλα απο περιεργεια εκανα reboot δυο φορες και με το που διαλεξα δυο εικονες για αρχικη οθονη και οθονη και οθονη κλειδωματος και κανω reboot το ξανακανει,ναι το πληκτρο power αν το πατησω βγαζει τις επιλογες για κλεισιμο και επανεκινηση αλλα με μαυρη οθονη!!!ξαναεβαλα την gtv που ειχα εχοντας κανει nandroid backup!!!
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H alekos-ep91 έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Που τη βρηκες βρε συ ???
Δεν την έδωσα ακόμα , είμαι ακόμα σε στάδιο δοκιμών ...
Anyway , πάρε κι ένα backup στη περίπτωση που δε δουλέψει ..
Το ευχάριστο είναι ότι δουλεύει ...
Φαντάζομαι έχεις κάνει κάποια reboot χωρίς να έχεις πρόβλημα..
EDIT
Στο δικό μας Kenzo δε δούλεψε ή ρομ , μετά από ένα reboot φαγαμε μαύρη οθόνη και δούλευαν μόνο τα πλήκτρα power ...
Γι'αυτο δεν την ανεβαζω ακόμα τη ρομ του Kenzo ...
Έχουμε ακόμα να τεσταρουμε κάποια πράγματα και θα ενημέρωσω μόλις βρούμε την άκρη ..
Απο χτες εχω κανει τουλαχιστον 5 restarts και δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα...
Περασα και τα προγραμματα μου ,τις ρυθμισεις μου, ολα και παιζουν ολα κομπλε!!!
Εγω φλασαρα με factory reset και φλασαρα και το clean.zip και ολα καλα -
-
-
@alekos-ep91 το έκανα ήδη. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν εμφανίζεται από ην αρχή αλλά μόλις ανοίξω google play
-
-
-
Θα μου δώσετε λίγο χρόνο να κάνω κάποιες δοκιμές στις ρομς του Kenzo και του Redmi3 .
Δεν θ'ανεβασω άλλες ρομς αυτη τη βδομάδα , στο Mi4c θα μείνουμε αυτή τη βδομάδα στην προηγούμενη ρομ λόγω του προβλήματος της based rom , δεν ανεβαζω άλλη τώρα για να έχω τις μέρες να δοκιμασω κάποια πράγματα στις δυο συσκευές .
@alekos-ep91
Αν ψηνεσαι να σου στείλω κάποια ζιπ να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα .
Μου φαίνεται περίεργο που παίζει σε σένα , εμάς με το Clean zip φαγαμε μαύρη οθόνη με το πρώτο boot , χωρίς το Clean έγινε το πρώτο boot αλλά μαύρισε στο πρώτο reboot.
Θα σου στείλω π.μ.
@leontatos
Αν θέλεις να κάνουμε κάποιες δοκιμές θα σου στείλω κάνα δυο ζιπ αύριο να δοκιμασεις . -
-
@leontatos
Βασικο αυτο που μου λες φιλε μου ...
οποτε δουλευει η ρομ κανονικα αλλα το προβλημα δημιουργηθηκε μολις αλλαξς ταπετσαριες.
thanks , θα δοκιμασω κι εγω καποια πραγματα τωρα .
και μη φοβασαι τιποτα οτι και να σου στειλω δε θα παθει τιποτα το τηλ... , οτι και να γινει εχεις backup και εισαι οκ , το χειροτερο που μπορει να παθεις ειναι ενα bootloop.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0