μη σου πω θα αφησω αυτη τη ρομ μεσα στο κινητο!!ειναι σφαιρα και μπραβο για την δουλεια σου απλα στην αλλαγη ταπετσαριας τα χαλαει!!!
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Θα μου δώσετε λίγο χρόνο να κάνω κάποιες δοκιμές στις ρομς του Kenzo και του Redmi3 .
Δεν θ'ανεβασω άλλες ρομς αυτη τη βδομάδα , στο Mi4c θα μείνουμε αυτή τη βδομάδα στην προηγούμενη ρομ λόγω του προβλήματος της based rom , δεν ανεβαζω άλλη τώρα για να έχω τις μέρες να δοκιμασω κάποια πράγματα στις δυο συσκευές.
Οπότε @gkalen στο MI4C μένω με την GTV 6.7.14 fixed που δουλεύει τέλεια χωρίς μέχρις στιγμής να έχω βρει κάποιο πρόβλημα, ενώ για το Redmi Note 3 pro (kenzo) που μόλις παρέλαβα από Κίνα για τον γιό μου (η να του δώσω το Mic4 και να κρατήσω αυτό λόγω sd card; ;)) το ετοιμάζω και περιμένω την Custom σου.
Ευχαριστώ!!!
Από το Mic4 μου με Tapatalk -
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ή ρομ για το RedmiNote3Pro Kenzo , ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ είναι ετοιμη!!!!!!
Επειδή όμως δεν την έχω ανεβάσει ακόμα θα σας δώσω λινκ αυριο.
Μαζί με αυτό θα έχετε και νέα ρομ για το Redmi3/Pro χωρίς να υπάρχει το πρόβλημα με την αλλαγή ταπετσαρίας .
Πιθανώς να έχετε και λινκ με την Fixed rom για το Mi4c .
@leontatos
Πάρε μία ρομ για δοκιμή και πες μου αν έχεις πρόβλημα με τις ταπετσαρίες..
Είναι ή πρώτη που είχα και δοκιμαζα 6.7.7 .
Θα ήθελα να τη δοκιμασεις πρώτα χωρίς το Clean zip και μετά βάλε και Clean zip και πες μου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή όχι .
DOWNLOAD για το Redmi3
Ανεβαίνει ακομα ...... τσεκαρε ξανά το ποστ αργότερα -
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ 6.7.14 ΠΡΩΤΑ ΧΩΡΙΣ clean zip ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΡΟΜ;;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!
-
Ο/H leontatos έγραψε:
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ 6.7.14 ΠΡΩΤΑ ΧΩΡΙΣ clean zip ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΡΟΜ;;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!
Δυστυχώς φταίνε οι αλλαγές που εκανα πάνω στο θέμα , κάτι δεν είναι σωστό εκεί μέσα , ίσως το μέγεθος κάποιου εικονιδιου , δεν είμαι σίγουρος ακομα..
Εντω μεταξύ το android file host πεθαίνει σήμερα , αναμενω ακόμα τη ρομ και δε ξέρω αν καταφέρει να τελειώσει το upload .. -
ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ gtv αλλα κατα την γνωμη μου η custom rom ειχε κατι παραπανω!!!
-
-
Ο/H alekos-ep91 έγραψε:
εγω στο κενζο παντως απο χτες δεν εχω κανενα θεμα.
Εχω ανοιξει facebook messenger viber chrome pokemon,α λλαζω θεμα,w allpaper,ηχους, τα παντα και δεν εχει κανει κιχ.
Τι να πω...
Στην νεα εκδοση για κενζο εχεις αλλαξει κατι @gkalen ???
Η να μεινω οπως ειμαι ???
Προσπάθησα απλά να ενεργοποίησω το init.d support μέσω ενός ζιπ αλλά δε δουλεύει όπως πρέπει αν δεν είναι μέσα στο κερνελ , απλά δουλεύει μερικώς .
Δεν θα μείνεις όπως είσαι , θα βάλεις αυτή που θα σας δώσω αύριο και θα τρέχουν όλα όπως πρέπει , καμμιά σχέση με αυτό που θα δεις αύριο ... -
-
@gkalen εχθές προσπάθησα να περασω την ρομ για mi5 σύμφωνα με τον οδηγό σου κατα την εγκατάσταση στο τέλος τις ρομ πριν απο τα install data και supersu εκανε επανεκκίνηση άνοιξε το κινητό μπαίνω στις πληροφορίες και γραφει "MIUI 8 by xiaomi.eu 6.7.14 Developer" οι έξτρα εφαρμογές σου δεν εγκατασταθηκαν ξανά μπαίνω recovery για δεύτερο install δεν έβλεπε το "storage 0"αναγκαστικά format data εννοείται πως backup αρχεία τα πάντα διαγραφηκαν και περασα με fastboot την official 6.7.10 ξανα περνάω το twrp την ρομ σου και βρίσκομαι για δεύτερη φορά με fastboot rom όπου δεν ξανα τόλμησα και πέρασα την xiaomi.eu εγγύηση. Ενα εχω να πω όποτε περναω ελληνική ρομ gtv μου κανει τα ιδια 2 φορες εγινε σωστα εγκατάσταση με εφαρμογές εκτος supersu και πάντα στις πληροφορίες μου βγάζει" xiaomi.eu αντι για gtv xiaomi.gr"με την ευρωπαϊκή ποτε δεν είχα προβλήματα το εχω αναφέρει πολλές φορες πρέπει να φταίει το script εγκατάστασης. Στην ευρωπαϊκή και με wipe swipe και με dalvik cache/cache/data/system γίνεται εγκατάσταση στην gtv οχι. Λύσεις παρακαλώ;;Mi 11i 8/256
-
Ο/H trifos έγραψε:
Ενα εχω να πω όποτε περναω ελληνική ρομ gtv μου κανει τα ιδια 2 φορες εγινε σωστα εγκατάσταση με εφαρμογές εκτος supersu και πάντα στις πληροφορίες μου βγάζει" xiaomi.eu αντι για gtv xiaomi.gr"με την ευρωπαϊκή ποτε δεν είχα προβλήματα το εχω αναφέρει πολλές φορες πρέπει να φταίει το script εγκατάστασης.
Δεν είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί αλλάξαμε τον τρόπο εγκατάστασης και στο Script. -
@alekos-ep91
Θα πρότεινα Clean install , ή ρομ που εβαλες ίσως αφήσει πράγματα στο data αν κάνεις απλά Wipe cache and dalvik.
@trifos
Ή δικιά μου ρομ είναι based στην ρομ της xiaomi eu.
Στην επόμενη version θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο script.
Το περίεργο όμως είναι ότι δεν άκουσα παρόμοιο πρόβλημα από άλλον.
Περίμενε λίγο να σου απάντησει ο @Octaviastikos που την έχει βάλει πολλές φορές και ίσως γνωρίζει κάτι περισσότερο..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0