Σε ευχαριστώ.Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H tolma έγραψε:
ΘΘα πας πάλι στο recovery, θα πατήσεις πάλι install και θα βρεις το supersu από μέσα στο κινητό. Θα είναι σε μορφή ζιπΟ/H tolma έγραψε:
[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Καλησπέρα!. είναι εντύπωση μου ή άλλαξε ή γραμματοσειρά μέ την 6.2.18;
-
Και εγώ έχω αυτή την εντύπωση
-
Παιδιά από μνήμη τι λέτε. Σε μένα με μόνη την εφαρμογή Μι Φιτ να είναι φωρτομένη, δείχνει ότι από τα 3GB μόνο 1,5 GB είναι ελεύθερα. Πολλά δεν είναι;
-
Ο/H axl21 έγραψε:
μαλιστα.σε αυτό δεν υπάρχει αρχείο exe ας πούμε.είναι ένας φάκελος με κάτι αρχεία μέσα.αν θέλουμε να το περάσουμε το back up παμε μέσω twrp και μετά;
-
Καλησπέρα.
Ευχαρισ΄τω πολύ για την νέα έκδοση.
Ένα θεματάκι που είχα με το σήμα γαίνεται να έχει διορθωθεί. -
-
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά στο δικό μου Note 2 η τελευταία αυτή ΡΟΜ είναι πολύ πιο χάλια στο θέμα της κατανάλωσης μπαταρίας, από το χάλι που ήταν ήδη πριν.....
Μόλις τελείωσα την φόρτιση (το άφησα και 1/2 ώρα παραπάνω), το έβγαλα από την πρίζα και μπήκα να δω τα θέματα εδώ στην ενότητα.....
Λοιπόν, μόνο Wi-Fi ανοιχτό (ούτε GPS, ούτε δεδομένα, ούτε κλήσεις,τίποτα!) για σερφάρισμα και με 6' χρήσης έπεσε 7% ήδη!!!!
Έχει χάρη που δεν θέλω να μπλέκω με την αρχική εγκατάσταση των πάντων, ειδάλλως η εγκατάσταση της 5.12.10 θα είχε ήδη μπει....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
ρε παιδιά ειλικρινά τώρα, με τη τελευταία dev επειδή το έχω χρόνομετρήσει με λεπτομέρεια είναι φυσιολογικό που μετά από πλήρες φορμάτ και τα πάντα wipes κτλπ με μόνο ανοιχτό wifi φωτεινότητα περίπου λίγο πιο κάτω απ το μισό, με καμια εφαρμογη να τρεχει στο παρασκηνιο παρα μονο ο chrome με σερφαρισμα ΜΟΝΟ να πέφτει κάθε 1-2 λεπτά και 1%??? Είναι δυνατόν?? Είμαι ένα βήμα.πριν βάλω σε αγγελία αγοράς τη συσκευή γιατί έχω αγανακτησει με.την αυτονομία και είμαι και από τους πιο απλους χρήστες, έχω κάνει 100+ φορμάτ και καθαρές εγκαταστάσεις και με 3-4 βασικές γνωστές εφαρμογές με άδειο το κινητο με 10 λεπτά wifi να έχει πέσει 10%-15% πλέον αντικειμενικά μπορώ να πω πως ή αυτονομία είναι άθλια γιατί ή μπαταρία μου είναι 100% υγιείς και έχω πόλης 1 μήνα τη συσκευη
-
Ο/H giorgosmc έγραψε:
ρε παιδιά ειλικρινά τώρα, με τη τελευταία dev επειδή το έχω χρόνομετρήσει με λεπτομέρεια είναι φυσιολογικό που μετά από πλήρες φορμάτ και τα πάντα wipes κτλπ με μόνο ανοιχτό wifi φωτεινότητα περίπου λίγο πιο κάτω απ το μισό, με καμια εφαρμογη να τρεχει στο παρασκηνιο παρα μονο ο chrome με σερφαρισμα ΜΟΝΟ να πέφτει κάθε 1-2 λεπτά και 1%??? Είναι δυνατόν??
Το ίδιο έγραψα ακριβώς πιο πάνω από σένα φίλε μου....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Μολης τωρα ειδα το μηνημα σου μιας και μπηκα απο pc, ακριβως ετσι ειναι φιλε μου, απαγοητευση η αγορα της συσκευης, δυστηχως αν συνεχισει ετσι θα τη βαλω σε αγγελια ή για πεταμα γιατι δε μπορει εγω που ειμαι ο πιο απλος χρηστης του κοσμου να πεφτει ετσι η μπαταρια, που να εκανα και βαρυα πραματα δηλαδη, δε μπορω να βλεπω το φιλαρακι μου διπλα με ενα αρχαιο χperia Z με τερμα ταλαιπωρημενη μπαταρια και με φουλ φωτεινοτητα με ολα ανοιχτα και 20 εφαρμογες να τρεχουν μεσα σε 10 λεπτα να εχει πεσει 1-2% και εμενα με απλη χρηση και μειωμενη τερμα φωτεινοτητα να πεφτει 15% στον ιδιο χρονο και μετα απο 500 clean install και τα παντα ολα απο wipes με 0 εφαρμογες περασμενες μεσα στη συσκευη και με τερμα υγιεις μπαταρια που εχω τσεκαρει και με προγραμματα την αξιοπιστια της, ειναι το λιγοτερο τραγικο πραγματικα, εχω μετανιωσει και το τελευταιο cent που εδωσα για τη συσκευη και κριμα που θα παει ακλαυτη γιατι ενω ειναι μια πολυ δυνατη συσκευη και ουδεν παραπονο εχω σε κανενα τομεα, η αυτονομια με εχει κανει να μετανιωσω πικρα την αγορα της.
-
Παιδιά, από την στιγμή που χρησιμποιείτε Developer ROM πρέπει να αποδεχθείτε ότι θα υπάρχουν και BUGs από Version σε Version.
Αν θέλετε να έχετε τα μικρότερα προβλήματα και αυτονομία, τότε να επιλέγετε μία Stable ROM.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα