Διαφήμιση

[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Μοιάζει με τα wallpapers που βαλα στο θέμα ομίχλη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Ο/H kostas234 έγραψε:

παιδιά περασα και εγώ χθες την νεα ρομ 6.2.18 μέχρι στιγμής πολύ καλη θα ήθελα να ρωτήσω γιατί και σ΄αυτην δεν μπορώ να κανω βιντεοκληση είναι θέμα τις ρομ ?
    Μήπως δεν πιάνει ή έχεις κλειστό το 3g;
  • Διαφήμιση
  • Ο/H roseman1986 έγραψε:

Ο/H kostas234 έγραψε:

παιδιά περασα και εγώ χθες την νεα ρομ 6.2.18 μέχρι στιγμής πολύ καλη θα ήθελα να ρωτήσω γιατί και σ΄αυτην δεν μπορώ να κανω βιντεοκληση είναι θέμα τις ρομ ?
    Μήπως δεν πιάνει ή έχεις κλειστό το 3g;
    σημα εχω 3g το βλεπω στο τηλ. όταν κανω κληση δεν βλεπω πουθενα για βιντεοκληση
  • Ο/H Giwrgos Ksadelfos έγραψε:

Αφού κάνεις ότι κάνεις με την εγκατάσταση οποιασδήποτε rom, όσον αφορά τη μπαταρία αποκλειστικά, για να δεις άσπρη μέρα γενικά σε οποιαδήποτε συσκευή και να έχεις στο μέλλον μπορείς να ακολουθήσεις τα εξής βήματα για να κάνεις battery calibration και να το επαναλαμβάνεις κάθε 30 περίπου φορτίσεις-αποφορτίσεις: 1) πλήρη αποφόρτιση του κινητού μέχρι να σβήσει και μόλις σβήσει προσπαθείς και πάλι να το ανοίξεις έπειτα από 15 λεπτά δίχως καμία φόρτιση ώστε να του ρουφήξεις ότι ζουμί του έχει μείνει, 2) πλήρη φόρτιση δίχως καμία διακοπή με ανοιχτό ή κλειστό το κιν δεν έχει σημασία και αφού δείξει 100% το αποσυνδέεις από φοστιστή, παίζεις λίγο μέχρι να πάει 97% περίπου εκεί γύρω και το ξανακουμπώνεις να πάει 100%. Όλη αυτή η διαδικασία τσιτώνει λίγο τη μπαταρία ώστε να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. ΠΡΟΣΟΧΗ αυτό το κάνεις μόνο ανά 30 φορτίσεις και αν η μπαταρία σου γενικά δε κρατάει, τις υπόλοιπες μέρες γενικά και σε θεωρητικά πλαίσια η μπαταρία θα πρέπει να μη πέφτει κάτω από 15% και εάν αυτό είναι δυνατόν να μη φορτίζεται πάνω από 85% (το τελευταίο επειδή είναι σχεδόν αδύνατον και χαζό να κοιτάς πόσο έχει φορτίσει κάθε φορά προσωπικά εγώ δε το ακολουθώ και το αφήνω να φορτίσει 100%). Αυτές όλες οι οδηγίες υπάρχουν στο battery universtity που μιλάει για όλες τις μπαταρίες και τη σωστή συντήρησή τους. Α! Εννοείται πως μετά από οποιασδήποτε καινούργιας εγκατάστασης rom περιμένεις μερικές μερούλες ώστε τα battery stats να στρώσουν.
    Έκανες τον κόπο που τον έκανες δεν φτιάχνεις και έναν οδηγό που να αφορά ''battery calibration'', για μας τους αρχάριους, για μην ψαχνόμαστε κάθε φορά. Από ότι θυμάμαι δεν πρέπει να υπάρχει στο φόρουμ παρόμοιος οδηγός.
    Υ. Σ. Με όλο το θάρρος σου το προτείνω γιατί σκεφτόμουν να τον δημιουργήσω εγώ αλλά δεν το κατέω το αντικείμενο αλλά και για να μην σε αντιγράφω.
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
  • Ο/H Sakoumidis έγραψε:

Ο/H Giwrgos Ksadelfos έγραψε:

Αφού κάνεις ότι κάνεις με την εγκατάσταση οποιασδήποτε rom, όσον αφορά τη μπαταρία αποκλειστικά, για να δεις άσπρη μέρα γενικά σε οποιαδήποτε συσκευή και να έχεις στο μέλλον μπορείς να ακολουθήσεις τα εξής βήματα για να κάνεις battery calibration και να το επαναλαμβάνεις κάθε 30 περίπου φορτίσεις-αποφορτίσεις: 1) πλήρη αποφόρτιση του κινητού μέχρι να σβήσει και μόλις σβήσει προσπαθείς και πάλι να το ανοίξεις έπειτα από 15 λεπτά δίχως καμία φόρτιση ώστε να του ρουφήξεις ότι ζουμί του έχει μείνει, 2) πλήρη φόρτιση δίχως καμία διακοπή με ανοιχτό ή κλειστό το κιν δεν έχει σημασία και αφού δείξει 100% το αποσυνδέεις από φοστιστή, παίζεις λίγο μέχρι να πάει 97% περίπου εκεί γύρω και το ξανακουμπώνεις να πάει 100%. Όλη αυτή η διαδικασία τσιτώνει λίγο τη μπαταρία ώστε να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. ΠΡΟΣΟΧΗ αυτό το κάνεις μόνο ανά 30 φορτίσεις και αν η μπαταρία σου γενικά δε κρατάει, τις υπόλοιπες μέρες γενικά και σε θεωρητικά πλαίσια η μπαταρία θα πρέπει να μη πέφτει κάτω από 15% και εάν αυτό είναι δυνατόν να μη φορτίζεται πάνω από 85% (το τελευταίο επειδή είναι σχεδόν αδύνατον και χαζό να κοιτάς πόσο έχει φορτίσει κάθε φορά προσωπικά εγώ δε το ακολουθώ και το αφήνω να φορτίσει 100%). Αυτές όλες οι οδηγίες υπάρχουν στο battery universtity που μιλάει για όλες τις μπαταρίες και τη σωστή συντήρησή τους. Α! Εννοείται πως μετά από οποιασδήποτε καινούργιας εγκατάστασης rom περιμένεις μερικές μερούλες ώστε τα battery stats να στρώσουν.
    Έκανες τον κόπο που τον έκανες δεν φτιάχνεις και έναν οδηγό που να αφορά ''battery calibration'', για μας τους αρχάριους, για μην ψαχνόμαστε κάθε φορά. Από ότι θυμάμαι δεν πρέπει να υπάρχει στο φόρουμ παρόμοιος οδηγός.

Υ. Σ. Με όλο το θάρρος σου το προτείνω γιατί σκεφτόμουν να τον δημιουργήσω εγώ αλλά δεν το κατέω το αντικείμενο αλλά και για να μην σε αντιγράφω.
    Αντέγραψε φίλε ότι θέλεις και διασταύρωσε πρώτα αν όλα όσα λέω παραπάνω (με login διαφορετικό λόγω βλακείας..) είναι αληθή και σωστά αν πρόκειται να ανεβάσεις κάποιο οδηγό. Πάντως για μένα με άπειρες διαφορετικές συσκευές η συγκεκριμένη διαδικασία δουλεύει άψογα!(Προσωπικά δεν έχω το χρόνο για να τον υλοποιήσω αυτή τη χρονική περίοδο.)
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Αυτό έλειπε τώρα να χαλάσουμε τις καρδιές μας για το αν οι κινέζοι φτιάχνουν καλά την MIUI ή όχι... :lol:
    Όσο για το αν κάνουν τελευταία σωστά την δουλειά τους οι Dev της Xiaomi σε ότι αφορά τις Developer ROM, καλύτερα να μη το συνεχίσω γιατί μετά θα πρέπει να στείλω για BANάκια τον εαυτό μου... :lol:
    ρε παιδιά μια διευκρίνηση.μια απορία.τις Ρομ εμείς τι τις κάνουμε;μόνο μετάφραση;δλδ δεν επεμβαίνουμε στο να φτιάξουμε τι φταίει καφέ φορά;.υπεύθυνη και μόνο είναι οι κινέζοι;
  • Διαφήμιση
  • χοντρικά ναι μετάφραση. βέβαια αν δεις πόση δουλειά είναι αυτο, και πόσα διαφορετικά πράγματα, θα δεις ότι η μετάφραση τελικά είναι το λιγότερο μετα από κάποιο σημείο.
    στην συνέχεια βέβαια ολο και κάπου μπαίνει και κάνα χεράκι απο δω, κάνα ποδαράκι απο κει.
    απο ένα σημείο και μετά η μετάφραση ίσως αρχίζει να μοιάζει με μαγείρεμα μιας ρομ, που τελικά στην πραγματικότητα αυτό κάνουν.
    Τώρα αν το μαγείρεμα γίνεται απο εδώ ή απο το Ευρωπαϊκό Xiaomi ή αν μπερδεύουν τα απο εκεί με καμία πινελιά απο εδώ, αυτο δεν ξέρω να στο πω.
  • Πολύ κακή η μπαταρία τρέχει σαν καταρράκτης σε redmi note 3g
  • δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να επέμβουμε και εμείς στην Ρομ από την στιγμή που μπορούμε να έχουμε την υποστριξη σαν ελληνικό φόρουμ.πιστεύω ότι τα δικά μας μυαλια είναι πολύ καλύτερα από τους κινέζους.
  • Ο/H axl21 έγραψε:

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να επέμβουμε και εμείς στην Ρομ από την στιγμή που μπορούμε να έχουμε την υποστριξη σαν ελληνικό φόρουμ.πιστεύω ότι τα δικά μας μυαλια είναι πολύ καλύτερα από τους κινέζους.
    Προφανώς και μπορείς αν είσαι ένας Developer και προφανώς η ROM αυτή μετά θα είναι μία Custom ROM και όχι μία ROM με την σφραγίδα της MIUI.
    Κοιτα στο xda και στο needrom και θα βρεις άλλες ROM.
    Δες και τις ROM του gkalen Developer στο forum μας
    Redmi Note 8T (Willow)
    Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
  • Διαφήμιση
  • ειναι η πρωτη dev ρομ που βαζω σε redmi note 3 μιας και πριν λιγες μερες εγινε unlock, πριν ειχα την 7.1.6 απο LoXaR που ειχα κανει εγκατασταση πριν το unlock με το guide απο τον ελληνικο και τον οδηγο στο en.miui.com. Μεχρι στιγμης μου κανει καποια κολπα, νομιζω οτι τρωει παραπανω μπαταρια απο οτι η stable που ειχα και εβγαζα ανετα 2.5 μερες ισως και 3 για την επομενη φωρτηση, τωρα την 2η θελει σιγουρα και τα βραδυα μου τρωει περιπου 5% αν θυμαμαι καλα. Ενα αλλο ειναι οτι καποιες φορες που ξεκλειδωνω την οθονη χωρις να προλαβαινω να πατησω η να κανω κατι μου την ξανασβηνει μεσα σε 2-3 δευτερολεπτα. Πραγμα που δεν συνεβαινε πριν αρα φανταζομαι ειναι θεμα ρομ και οχι hardware. Εχει παρατηρηση κανεις τπτ παρομοιο?