@tsigpan μπαίνεις twrp και πας install zip και θα βρεις το αρχείο superuser.zip χύμα στο κινητό σου. Το εγκαθιστάς και μετά είσαι rooted!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούόχι απλά ρωτάω αν είναι όλο ok και φυσιολογικά ,έτσι και αλλιώς παράπονο δεν έχω και με τις 2 μέρες είμαι μια χαρά ,απλά είχα διαβάσει κάπου δεν θυμάμαι κάποιοι να λένε ότι τους πάει και 3-4 μέρες ,και θέλω να δω αν έκανα καμια πατάτα εγώ ,η πρέπει να κάνω κάτι μέσα από καμια εφαρμογή τις μπαταρίαςΟ/H Souits έγραψε:
@giangosgr Πόσο πιστεύεις δλδ ότι θα μπορούσε να σου κρατήσει με τα δεδομένα που μας δίνεις;;;;;
Ο/H lallasgr έγραψε:
@tsigpan μπαίνεις twrp και πας install zip και θα βρεις το αρχείο superuser.zip χύμα στο κινητό σου. Το εγκαθιστάς και μετά είσαι rooted!![]()
To supersu θα ψάξεις και όχι στο security.Ο/H tsigpan έγραψε:
Ευχαριστω φιλε το εκανα. Οταν παω Κέντρο ασφαλείας - - > δικαιώματα, δεν βλεπω την επιλογη προνόμια root. Το root checker μου λεει πως ειμαι ρουτ.Ο/H lallasgr έγραψε:
@tsigpan μπαίνεις twrp και πας install zip και θα βρεις το αρχείο superuser.zip χύμα στο κινητό σου. Το εγκαθιστάς και μετά είσαι rooted!
Ο/H Souits έγραψε:
To supersu θα ψάξεις και όχι στο security.Ο/H tsigpan έγραψε:
Ευχαριστω φιλε το εκανα. Οταν παω Κέντρο ασφαλείας - - > δικαιώματα, δεν βλεπω την επιλογη προνόμια root. Το root checker μου λεει πως ειμαι ρουτ.Ο/H lallasgr έγραψε: